1.10.11
Πρωί
3 ρυζογκοφρέτες 1,5 πόντος
1 κγ μέλι 1 πόντο
0,5 κομμάτι κολοκυθόπιτα με φύλλο (από τις συνταγές ww) 2
Printable View
1.10.11
Πρωί
1 κγ μέλι 1 πόντο
Καλό μήνα κορίτσια κι αγόρια. :bigsmile:
Καλό μήνα να έχουμε!!! :yes:
Καλο μήνα και καλό μετακαλόκαιρο (ωραία λέξη ε;)
γιά όλους και όλες!!!!! Πώς πάνε οι προσπάθειες για
απώλεια κιλών; Εγώ μιά χαρά ξεκίνησα μιας και μέχρι
σήμερα που είναι η πέμπτη μέρα του προγράμματος ww
είμαι ήδη ένα κιλό λιγότερο!!!! το μεσημέρι όμως έφαγα
ελάχιστα, ούτε 3 π. γατί το βράδυ θα βρίσκομαι σε τραπέζι
γάμου και όπως και νάχει θα φάω κάτι παραπάνω...ελπίζω
να μην το παρακάνω και ξεφύγω πολύ, αύριο θα σας πω.
Καλό σαββατόβραδο σε όλους και όλες και πάλι καλό μήνα
angek θα σου έλεγα να πάρεις κάτι μαζί σου, μια μπάρα, μισό τοστάκι, να φας μετά το μυστήριο πριν το τραπέζι ώστε να μην πας πολύ πεινασμένη, να είσαι οκ για να μπορείς να διαλλέξεις τί θα φας!
καλά να περάσετε!
1.10.11
Πρωί
1 κγ μέλι 1 πόντο
Ενδιάμεσα
1 καφεδάκι 2
Μεσημέρι
φιλέτο γαλοπούλα χωρίς λάδι στο τεφάλ 150
γαλοπούλα, 1 κομμάτι (100γρ) 2,5 πόντοι 4
σαλάτα πράσινη με σως βινεγκρέτ 2 για τη σώς
Απόγευμα
1 μπάρα 2
4 σύκα 2
1 μουστοκούλουρο 3
Βράδυ
τοστάκι με dirollo και γαλοπούλα. Εβαλα και πιπεριές, μανιτάρια, μαρουλάκι 4
23,5/25
μπορεί να φάω άλλο μισό μουστοκούλουρο
μια συνταγούλα από μας
http://www.youtube.com/watch?v=w-X78FyV43M
Ευα αυτο το βιβλιο με τις συνταγες των ww, που το εχεις βρει?
Καλησπερα, τι κανετε? Βλεπω τα πατε μια χαρα! Εμεις τελειωσαμε με την μετακομιση, εχω και ιντερνετ τωρα οποτε μπαινω πιο δυναμικα στο προγραμμα.
Αυτη τη βδομαδα αλλα 700 γρ εφυγαν και ελπιζω να μην γυρισουν :)
Εύα τρελάθηκα με τα κοριτσάκια σου! Πολύ όμορφη η στιγμή που μαγειρεύεται παρεούλα! Και πολύ ωραία η συνταγή θα έλεγα! Έχω όλα τα υλικά οπότε κάποια στιγμή θα την φτιάξω κι εγώ. Πως μπορούμε να βρούμε κι εμείς το βιβλίο αυτό με τις συνταγές; :duh:
"Πριγκίπισσα" χάθηκες στην μετακόμιση; Welcome back! :blush:
Καλησπέρα σας, κατόρθωσα λοιπόν (σε ευχαριστώ euapap
για τις συμβουλές σου ώστε να μην σαβουριάσω στο τραπέζι
του γάμου) να κρατηθώ σε λογικότατα -τηρουμένων των αναλογιών
πλαίσια και να μην υπερβώ συνολικά τους 20 π. συμπεριλαμβανομένου
και του κρασιού, οπότε με το πολύ ελαφρύ μεσημεριανο και πρωϊνό
δεν ξεπέρασα τους 27 π. όλη την ημέρα. Σήμερα το πρωϊνό (στις 12!!
λόγω ξενυχτιού και χορού) ήταν κορνφλέικς,γαλα,καφές 4π, το μεσημέρι
στις 4 περίπου λίγο ψάρι καί χόρτα, 1φ.φωμί 7π, και για το βράδυ ίδωμεν..
πάντως βρε παιδιά σήμερα ήμουνα άλλα 700 γρ, πιό κάτω!!!ε ρε τι κάνουν
τρείς ώρες χορός.. σας χαιρετώ, πάω για μπάνιο-θάλασσα εννοώ όχι
στη μπανιέρα!!! ζήλεια!!!!!!
μου το έδωσε μια κοπέλα που πήγαινε παλιά στα wwQuote:
Originally posted by vasiliki67
Ευα αυτο το βιβλιο με τις συνταγες των ww, που το εχεις βρει?
να το ανεβάσω εγω;; πώς; δεν έχω σκάννερQuote:
Originally posted by Μαρία.
Εύα τρελάθηκα με τα κοριτσάκια σου! Πολύ όμορφη η στιγμή που μαγειρεύεται παρεούλα! Και πολύ ωραία η συνταγή θα έλεγα! Έχω όλα τα υλικά οπότε κάποια στιγμή θα την φτιάξω κι εγώ. Πως μπορούμε να βρούμε κι εμείς το βιβλίο αυτό με τις συνταγές;
να βγάλω φωτογραφία τις σελίδες;
2.10.11
Πρωί
30γρ corn flakes 3 πόντοι
100γρ γάλα 1,5% 1,5
Ενδιάμεσα
1 φραπεδάκι με λίγο γάλα 0% 0,5 θα βάλω
1 μπανάνα1
Μεσημέρι
πατατοσαλάτα 2ΚΣ 4 3
σαλάτα με 2 κγ λάδι 2
1 φέτα ψωμί 1
1 μπριζόλα χοιρινή μικρή 7
3 μικρά κεμπαμπάκια (σα σουτζουκάκια μικρα) καμια 10αριά σίγουρα
Απόγευμα
λίγο γαλακτομπούρεκο (το 1/4 του κομματιού) 3
1 μπανάνα 1.
Βράδυ
κανονικά δεν πρέπει να φάω τίποτα... για να δουμε...
33/25
Τελικά καλά έκανα εκείνη την ημέρα και έφαγα μόνο 15... να που μου χρειάστηκαν οι +8!!
Quote:
Originally posted by ELENI33
layza σ'ευχαριστω παραπολυ!! με σωζεις! και ευχαριστω και την sougar βεβαια,που ειναι και ζωντανο παραδειγμα της αποτελεσματικοτητας της διαιτας..
Layza εσενα τελικα σε βοηθησε το προγραμμα?
εγω μαλλον απο δευτερα που θα παω στο γραφειο και θα το τυπωσω θα ξεκινησω πιο συστηματικα..
ακομα και 5 κιλα να χασω μεχρι τον οκτωβριο ειναι καλυτερο απ'το τιποτα...τον τελευταιο καιρο ετσι κι αλλιως με το παραμικρο παιρνω...πρεπει να το κλεισω λιγο το ρημαδι...
φιλια σε ολους και καλη μας αρχη-συνεχεια!
Γεια κ απο μένα κορίτσια!
Είχα ξεκινήσει κ γω πρόπερσι με αυτό το πρόγραμμα (βασικα ειχα βρει σε ενα περιοδικό - νομιζω στο Forma - τους πόντους κάθε τροφίμου και την ιδανική ποσότητα ανά άτομο) το ακολούθησα για 2 μήνες και είχα χάσει 4-5 κιλά - βέβαια κ με ελαφριά άσκηση. δε θυμάμαι γιατί σταμάτησα. Θυμάμαι πάντως ότι δεν πεινούσα ή τουλάχιστον δεν λιμοκτονούσα. ʼντε να τ αρχίσω πάλι να δούμε τι θα δούμε.
Καλή αρχή και κυρίως καλή μας επιτυχία!!!
natallie μήπως εννοείς το "Αρμονία"; Γιατί κι εγώ έχω το περιοδικό με τη διατροφή με τους πόντους που δίνει (δεν έχει σχέση με ww) -αν είναι το ίδιο- και θα έλεγα ότι είναι περισσότερο περιοριστικό σε σχέση με το φλέξι. Κάνε σύγκριση και εφάρμοσε αυτό που σου ταιριάζει!
χθες το βράδυ, όχι μόνο δεν τηρησα αυτό που είπα ότι δε θα φάω, άλλα έφαγα και 4 κριτσίνια με κασέρι... δεν πειράζει σήμερα πιο καλά, ήθελα έτσι και αλλιώς μια μέρα να φάω καλά για να ξεκουνήσει ο μεταβολισμός μου
3.10.11
Πρωί
30γρ corn flakes 3 πόντοι
100γρ γάλα 1,5% 1,5
Ενδιάμεσα
1 κουλούρι Θεσσαλονίκης 4
Μεσημέρι
σπανακόρυζο χωρίς λάδι, θα μετρήσω μόνο το ρύζι 3
τοματοσαλάτα χωρίς λάδι 0
χόρτα με 1 κγ λάδι 1
Απόγευμα
1 μπανάνα 1
1 μπάρα 2
Βράδυ
τοστάκι 4
19,5/25
5,5 πόντοι στην αποθήκη :)
euapap, δεν πειράζει που έφαγες τα κριτσίνια!
Μια στις τόσες να κάνεις μια μικροπαρασπονδία δεν πειράζει!
Τις μπάρες όμως γιατί τις υπολογίζεις 3 πόντους;
Οι Fitness για παράδειγμα έχουν 2 πόντους η καθεμιά υπολογίζοντας τις θερμίδες και τα λιπαρά τους.
Επίσης, η τοματοσαλάτα χωρίς λάδι έχει 0 πόντους.
Γιατί βάζεις 2;
Έχει κανένα άλλο υλικό μέσα;
hello
Τι κανετε?
Το προγραμμα παει πολυ καλα και συνεχιζεται...Σημερα εκανα και 20 λεπτα dance workout!!
Εφτιαξα και πραλινα φουντουκιου 2 ποντους τα 20 γραμμαρια και εννοειται την τιμησα!!
:bouncy:
αχ σε ευχαριστώ πολύ για τις διορθώσεις!!Quote:
Originally posted by p_k
euapap, δεν πειράζει που έφαγες τα κριτσίνια!
Μια στις τόσες να κάνεις μια μικροπαρασπονδία δεν πειράζει!
Τις μπάρες όμως γιατί τις υπολογίζεις 3 πόντους;
Οι Fitness για παράδειγμα έχουν 2 πόντους η καθεμιά υπολογίζοντας τις θερμίδες και τα λιπαρά τους.
Επίσης, η τοματοσαλάτα χωρίς λάδι έχει 0 πόντους.
Γιατί βάζεις 2;
Έχει κανένα άλλο υλικό μέσα;
οι τοματοσαλάτα πήγε από λαθος κόπυ πέιστ.
είχε μέσα λίγες ελίτσες αλλα τις κόβω σε ροδέλες και τρώω πολύ λίγες (2-3)
οι μπάρες νόμιζα ότι ήταν 2 χωρίς σοκολάτα και 3 με σοκολάτα.θα τις υπολογίσω και μόνη μου
σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ
α για πες, ψάχνω στο youtube!!Quote:
Originally posted by ^princess_85^
Το προγραμμα παει πολυ καλα και συνεχιζεται...Σημερα εκανα και 20 λεπτα dance workout!!
έχεις κάποιο πρόγραμμα;
Το προγραμμα εννοω των weight watchers.:smilegrin:Quote:
Originally posted by euapap
α για πες, ψάχνω στο youtube!!Quote:
Originally posted by ^princess_85^
έχεις κάποιο πρόγραμμα;
Τωρα για το dance workout ειναι το dance workout for dummies, παρα πολυ καλο, εχει 2 20λεπτα οποτε η κανεις το ενα η κανεις και τα δυο!!
εγω κάνω αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=JJpvv5lwEjw&feature=fvst
αλλά το έχω βαρεθεί
Καλησπέρα σε όλες και όλους!! τί κάνετε και πώς προχωράει
η προσπάθειά σας στην απώλεια βάρους; Διαπίστωσα κάτι: ψάχνοντας
τις πρώτες μου αναρτήσεις στο φόρουμ (και αυτό θα μπορούσε νομίζω
να βοηθήσει και άλλα μέλη). Ξαναδιαβάζοντας τί είχα γράψει από τότε
που μπήκα και εγώ στην ομάδα, είτε ο ενθουσιασμός και η διάθεση,
είτε η χαρα με την μικρή ή μεγαλύτερη απώλεια βάρους, μου "ενεργοποίησαν"
το κίνητρο να μην εγκαταλείψω τις προσπάθειες μου.Πολλά από τα παλαιά μέλη
όμως έχουν σημειώσει πολλές απουσίες.. Τί να κάνουν άραγε οι Arte, η Nefeli, το
Αsteraki και τόσες άλλες που έχουν εξαφανιστεί; Νομίζω πως η πιό σταθερή
στο φόρουμ (και απόλυτα χρησιμη με τις συμβου.λές της είναι η Μαρία) χωρίς
βεβαίως να μειώνω και την αξία των υπολοίπων....ο κάθε ένας συμμετέχει
και βοηθάει όσο και όπως μπορεί.
Αύριο έναι η επίσημη μέρα ζυγίσματος και θα δω τι θα δείξει συνολικά για
την πρώτη εβδομάδα που ξανάρχισα το ww μετά από δίμηνη (Αύγουστο-
Σεπτέμβριο) διακοπή. Καλό σας βράδυ...
Aυτο που σου λεω ειναι παρα πολυ καλο, δοκιμασε το! Σου εστειλα μηνυμα!Quote:
εγω κάνω αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=JJpvv5lwEjw&feature=fvst
αλλά το έχω βαρεθεί
ευχαριστω!
καλή συνέχεια αngek!
Καλημέρα και καλή συνέχεια σε όλες και όλους!!! :yes:
Πάμε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση! ;)
ρε παιδιά, εδω και 12 μέρες είμαι στα ίδια κιλά, δηλαδή η ζυγαριά κάθε μέρα δείχνει 85.2, 85.7, 85,3, 85 και ξανά 85,7
τί κάνω λάθος;;
μη μου πείτε να μη ζυγίζομαι κάθε μέρα γιατί θέλω να ξέρω τί μου γίνεται. τα'χω βάλει και σε εξέλ και έχω και γραφική παράσταση με την απώλειά μου.
Εκανα λίγο και το Wendie Plan (όχι οργανωμένα, έτσι σαν ιδέα) και τίποτα...
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!!! Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι όμορφα
ξεκίνησε το πρωϊνό μου!!!! Πριν απο λίγο ζυγίστηκα και δεν
θα το πιστέψετε αλλά με έδειξε η ζυγαριά -2,5 μέσα σε μιά
7 μέρες, από 83 που ξεκίνησα την περασμένη Τρίτη τώρα 80,5!!!
πράγμα απίστευτο γιατί ποτέ η πρώτη εδβομάδα ww όποτε
ξεκινούσα παλαιότερα δεν με έδειχνε με μεγαλύτερη απώλεια
του ενός κιλού. Μπορεί να μου έκανε καλό ο τρίωρος χορός
το σαββατόβραδο στο γάμο, ή το γεγονός ότι κολυμπάω
καθημερινά (αλλά χθες το απόγευμα -ήταν 7 η ώρα, το νερό
κρύο αρκετα και το..."δάγκωσα"λίγο.
Αυτή η διατροφική μου εβδομάδα ξεκινάει από σήμερα με τους
καλλίτερους οιωνούς...για να δούμε πως θα πάει...
Quote:
Originally posted by angek
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!!! Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι όμορφα
ξεκίνησε το πρωϊνό μου!!!! Πριν απο λίγο ζυγίστηκα και δεν
θα το πιστέψετε αλλά με έδειξε η ζυγαριά -2,5 μέσα σε μιά
7 μέρες, από 83 που ξεκίνησα την περασμένη Τρίτη τώρα 80,5!!!
πράγμα απίστευτο γιατί ποτέ η πρώτη εδβομάδα ww όποτε
ξεκινούσα παλαιότερα δεν με έδειχνε με μεγαλύτερη απώλεια
του ενός κιλού. Μπορεί να μου έκανε καλό ο τρίωρος χορός
το σαββατόβραδο στο γάμο, ή το γεγονός ότι κολυμπάω
καθημερινά (αλλά χθες το απόγευμα -ήταν 7 η ώρα, το νερό
κρύο αρκετα και το..."δάγκωσα"λίγο.
Αυτή η διατροφική μου εβδομάδα ξεκινάει από σήμερα με τους
καλλίτερους οιωνούς...για να δούμε πως θα πάει...
Μπραβοοοοοο angek. Τελεια!!! Σε πιστευω γιατι και εγω την πρωτη εβδομαδα εχασα 4 κιλα σχεδον!! Συνεχισε ετσι και συνεχισε και να γυμναζεσαι με καθε τροπο και θα δεις θεαματικα αποτελεσματα!!!
(ποπο μολις φτασω και εγω 80,5 θα κανω παρτυ, με εχει στοιχειωσει αυτο το 8 :Ρ )
Πρεπει να κανεις υπομονη, καποια στιγμη θα ξεκολλησει δεν μπορει :yes:Quote:
ρε παιδιά, εδω και 12 μέρες είμαι στα ίδια κιλά, δηλαδή η ζυγαριά κάθε μέρα δείχνει 85.2, 85.7, 85,3, 85 και ξανά 85,7
τί κάνω λάθος;;
μη μου πείτε να μη ζυγίζομαι κάθε μέρα γιατί θέλω να ξέρω τί μου γίνεται. τα'χω βάλει και σε εξέλ και έχω και γραφική παράσταση με την απώλειά μου.
Εκανα λίγο και το Wendie Plan (όχι οργανωμένα, έτσι σαν ιδέα) και τίποτα...
υπομονή κάνω..
Μπράβο κορίτσια κι αγόρια. Ο Μάριος πάλι λάμπει διά της απουσίας του! Πολύ διάβασμα αυτό το παιδί! Κι εγώ δεν είχα χρόνο να ανοίξω το σκυπε μήπως και τον πετύχαινα μέσα. Είχαμε τρεξίματα για τα του συζύγου θέματα υγείας και σήμερα τελείωσαν αισιόδοξα όπως μας ενημέρωσε ο ..."λιθοτρίφτης" γιατρός! Επιστρέψαμε σπίτι και ήδη ο σύζυγος είχα αιματουρία, ένδειξη πως πέτυχε η λιθοτριψία και ότι τα υπολείμματα της πέτρας φεύγουν κι απελευθερώνουν σιγά σιγά τον ουρητήρα του. Σε 10 μέρες θα κάνει μια επαναληπτική ακτινογραφία να δούμε αν έφυγε εντελώς η πέτρα!
Τα κιλά τα δικά μου παραμένουν σταθερά αυτή την εβδομάδα. Είχα μια απίστευτη πείνα και το θέμα εξηγείτε ότι σήμερα είδα αιμορραγία. Να είναι η έμμηνος 10 μέρες νωρίτερα; Ή να είναι ένδειξη του ινομυωμάτος που όποτε το θυμηθεί μου θυμίζει την παρουσία του μέσα μου; :fake sniffle:
Από μέρα σε μέρα αναμένω και το πακέτο του Point Plus. Μακάρι να το λάβω γρήγορα! Αυτά τα νέα μου!
Angek θέλω να είμαι παρούσα και με τις λιγοστές μου γνώσεις να βοηθάω όποτε και όπως μπορώ. Η Εύα είναι καθημερινά παρούσα και πιστεύω να μην βαρεθεί να δίνει την διατροφική της ενημέρωση. Ο p_k δηλώνει κι αυτός παρόν όποτε δεν τρέχει με υποχρεώσεις... Κι επιτέλους άντε μαζευτείτε κι οργανωθείτε! ʼντε να ανεβαίνει η ομάδα! :yes:
με το πρόβλημα μου;; τι εχετε να πείτε;
Κατ'αρχήν Εύα θα πρέπει να βάλεις το γάλα στο πρόγραμμα. Δεν πίνεις καθόλου γάλα, γιαουρτάκι άφαντο... Βάλε και το λάδι στην διατροφή σου, μην είσαι τόσο αυστηρή σε αυτό. Σταμάτα να ζυγίζεσαι καθημερινά γιατί το καθημερινό ζύγισμα σου προκαλεί εκνευρισμό κι άγχος και κατά συνέπεια αντί να δείχνει αυτό που θες σου δείχνει το αντίθετο. Κάποιες τροφές ίσως σου προκαλούν κατακράτηση υγρών! Μια δραστική λύση είναι να φας κανονικό φαγητό. Δώσε μια μέρα ελεύθερη στον εαυτό σου και φάε ότι τραβά η ψυχή σου. Αυτό το ξάφνιασμα θα ενεργοποιήσει τον οργανισμό σου να κάνει καύσεις.
Μην ξεχνάς ότι ο κάθε οργανισμός αντιδρά ανάλογα σε μια διατροφή. Όποιο Wendy Plan και να ακολουθήσεις, αν ο οργανισμός σου θέλει να κάνει διάλειμμα θα το κάνει. Κάποτε που κόντευα να φτάσω στον στόχο, ο οργανισμός μου δεν έλεγε να χάσει. Αυτό οφειλόταν κυρίως στο ότι για πρώτη φορά είχα φθάσει σε κάποιο σχετικά καλό βάρος και στο ότι 3 φορές την εβδομάδα επί 2 ώρες γυμναζόμουν. ʼρα έκαιγα λίπος με την γυμναστική αλλά κέρδιζα σε μυική μάζα κι έτσι ένας λόγος που δεν έχανα ήταν κι αυτός. Δεν μπορούσα να το δεχθώ κι αντί να συμφιλιωθώ με την νέα κατάσταση και την όμορφη εικόνα μου, υπέβαλα στον εαυτό μου αυστηρότερη διατροφή -δεν έτρωγα όλα όσα είχα μέσα στην ημέρα- κι ο οργανισμός μου επέμενε να μην χάνει ή αν έχανε βάρος θα ήταν απλά σε γραμμάρια. Δώσε λοιπόν τον χρόνο στον οργανισμό σου και κάποια στιγμή θα ξεκινήσει και πάλι. Μην σε απασχολεί και μην αγχώνεσαι! Ζυγίσου κάθε εβδομάδα κι όχι καθημερινά, άλλαξε λίγο την διατροφή σου -πάντα μέσα στα πλαίσια του ww- κι όλα θα πάρουν πάλι τον δρόμο τους!
Σε ευχαριστώ Μαρία, απλώς ρε παιδί μου έχω δει να μην χάνει κάποιος για 1 βδομάδα και την επόμενη να πέφτει η ζυγαριά κατακόρυφα. Το δικό μου το στάσιμο δεν το έχω δει ξανά... είναι πολλές μερες...
πίνω γάλα το πρωί και 1 γιαούρτι το βράδυ. Καλά δεν είναι; έτσι έτρωγα και πρινQuote:
Originally posted by Μαρία.
Κατ'αρχήν Εύα θα πρέπει να βάλεις το γάλα στο πρόγραμμα. Δεν πίνεις καθόλου γάλα, γιαουρτάκι άφαντο... Βάλε και το λάδι στην διατροφή σου, μην είσαι τόσο αυστηρή σε αυτό.
Λάδι τρωω 2 κγ το μεσημέρι. καλά δεν είναι;
4.10.11
Πρωί
2 ρυζογκοφρέτες 1
2 κγ μέλι 0,5
Ενδιάμεσα
1 μουστοκούλουρο 3
1 φέτα ψωμί του τοστ σικάλεως 1
1 φέτα τυρί dirollo 1
Μεσημέρι
2 μπιφτέκια γαλοπούλας εντελώς άπαχα 100 γ3,5
τοματοσαλάτα χωρίς λάδι 0
σαλάτα πράσινη με 2 κγ λάδι 2
Απόγευμα
1 μπανάνα 1
1 μπάρα 2
Βράδυ
1 τοστάκι και το μισό της Αννας 4+2,5
Γιαούρτι 0% vitaline με φρούτα 1
22,5/25
2,5 στην αποθήκη και 5,5 από χτες= 8
Κάνε και κάνα φαγητό μαγειρευτό με το λαδάκι του κανονικά. Βάλε ποικιλία στην διατροφή σου μην είσαι τόσο αυστηρή, άσε που θα κουραστείς στο τέλος!
Κοίτα κόλλημα είχα κι εγώ. Αλλά ήταν πάνω από μήνα και οφειλόταν καθαρά στον θυρεοειδή μου. Η TSH ήταν αυξημένη, με το που άρχισα αγωγή με χάπι, σιγά σιγά ξεκόλλησε η ζυγαριά. Πριν 15 μέρες περίπου που έκανα πάλι έλεγχο της TSH βρέθηκε παραπάνω αυξημένη και αυξήθηκε η δόση του χαπιού. Αισθάνομαι να δουλεύει ο οργανισμός μου, αλλά αυτή την εβδομάδα έμεινα στάσιμη γιατί με έπιασαν οι νυχτερινές επιδρομές στο ψυγείο με τάση στα γλυκά και προσπαθούσα να αρκεστώ ή σε φρούτα ή σε γιαούρτια με μέλι. Ευτυχώς έμεινα στάσιμη στα κιλά. Αυτό οφειλόταν ότι μου ξανάρθε περίοδος 10 μέρες νωρίτερα. Έχω ινομύωμα κι αυτό είναι που δημιουργεί το θέμα αραιά και που. Γυναικολόγος με καθησύχασε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για αυτό. Μόνο αν είχα έντονους πόνους και συνεχείς αιμοραγίες θα κατέληγα σε χειρουργείο. Απ'την στιγμή που δεν υπάρχει τέτοιο θέμα κι αφού όλα τα γεννητικά όργανα είναι καθαρά, χωρίς κύστες κλπ... δεν έχω λόγο να ανησυχώ. Πλέον τα γυναικολογικής φύσης θέματα πάνε σε προγραμματισμό του ετήσιου τσεκ-απ και μόνο τον θυρεοειδή θα ελέγξω ξανά σε 2,5 μήνες περίπου κι αν η TSH έχει πάει στο φυσιολογικό της επίπεδο το επόμενο τσεκ-απ θα είναι μετά από 6 μήνες.
Μήπως λοιπόν έχεις κι εσύ κάποιο θέμα ορμονικό;
Χμ...
τον θυροειδή μου τον παρακολουθούμε γενικά γιατί έχω έντονο κληρονομικό και έχω αυξημένα αντισώματα.
Δεν παίρνω χάπια ακόμα λόγω θηλασμού (μουφα μου φάνηκε αυτό και ο γιατρός ψιλοάσχετος αλλα αυτό είναι άλλη ιστορία)
πρεπει να το παρακολουθήσω...
αλλα από την άλλη ένας άλλος γιατρός, μου είχε πει ότι ο θυροειδής δεν ευθύνεται για την αυξηση του βάρους συνολικά, άντε να'ναι ένα 2-3 κιλά... που το πρόβλημα μου δεν είναι αυτού του βεληνεκούς ;)