ε ναι ρε συ αλλα το φουσκωμα δεν ειναι λιπος...
Printable View
ε ναι ρε συ αλλα το φουσκωμα δεν ειναι λιπος...
καλημερες κ απο εδω,
πηνελοπη καλωσηρθες!
να την χαιρεστε κοριτσια την αθηνα οσες ειστε εκει...εσκασα μπουχτισα, που εβαλα τοσο φαγητο δεν ξερω.
αρχιζω θερμιδες κ παλια διαιτολογια στο περιπου
87.2 σημερινο ζυγισμα
+400 σήμερα ετσι για να γουσταρουμε :sniffle::shocked2:
ναι ευτυχως.σκεψου οτι σε καποια φαση οταν γυρισα κ μολις ειχα φαει πατατακια με εδειξε και 59,7 αλλα το αγνοησα γιατι ηταν βραδυ κ ημουν πρησμενη κ το πρωι με εδειξε 58.5 αποκλιεται να εχασα 1,200 μεσα σε 4 ωρες υπνου.οποτε ελπιζω αυριο να ειμαι ακομα πιο "ξεφουσκωτη".
πως τα περασες?ειδα τις φωτο ΤΕΛΕΙΑ!Ε?
Γεια σας κι απο μενα -400γρ σημερα, δηλαδη 75 ακριβως!
Δηλαδη σημερα εκλεισα απωλεια 10 κιλων και... Ξεκιναει η αντιστροφη μετρηση...
Την περιοδο των διακοπων να ειμαστε ευχαριστημενες αν παραμενουμε σταθερες, λιγο πανω, λιγο κατω θα τα χασουμε απο Σεπτεμβριο, μην πτοειστε!
brazil μου μου θυμισες εμενα οταν ειχα 10 κιλα να χασω και μετραγα πλεον μονοψηφια.Με το καλο να δεις και 6αρακι και μετα δε θα σε νοιαζει τιποτα.:)
Σε ευχαριστω Costance μου!!! Ναι το περιμενω πως και πως και τωρα ξερω οτι θα τα καταφερω αργα ή γρηγορα.
Ενω ο στοχος αρχικα ηταν τα 69, σημερα αποφασισα να βαλω τα 67. Οποτε άλλα 8 μενουν... σιγα!!! Ετσι το λεω για να ειμαι αισιοδοξη!
Καλη συνεχεια και σε σενα και σε παρακολουθω συνεχεια!!! Τα πας τελεια!
Χιχιχ κι εγω ετσι εκανα οταν πλησιασα αλλαξα το στοχο μου λιγο πιο κατω.Ο μονοψηφιος αριθμος απωλειας ειναι πραγματικα παρηγορος.:)
Γειαα είμαι πτώμα σήμερα και στα ίδια κιλά. ʼντε να δούμε αύριο!!
Καλημερα! Σημερα στα -300 στα 55.6.
Καλημερα.Σημερα αναμενομενη ανοδος, +400, δηλαδη 78,1. :P
Τι 78 ρε Constance? 68 εννοεις?
χαχαχα πω πω δικιο εχεις.:P
Τελεια εισαι... Keep it up...
Ναι νομιζω πηγα καλα.Το καλο σημαδι ειναι οτι μολις εφαγα το cheesecake εκει κατα τις 12 το βραδυ, ενιωσα το στομαχι μου να σκαει πραγματικα.Εχω ξεσυνηθισει τον κακο τροπο διατροφης.Αφου δυσκολευτικα να κοιμηθω απο τη βαρυστομαχια.Ατιμο cheesecake πηρα 10 κιλα λεμε(η δυναμη της συνηθειας παντως ειναι πολυ μεγαλη, χρονια ελεγα τα κιλα μου με 7αρι μπροστα!).:P:P:P lol!
Ti cheesecake? Starbucks?
καλημερα κοριτσακια!
σημερα αν κ χτες εφαγα 1 μεγαλο παγωτο πυραυλο και μια χουφτα ποπ κορν με εδειξε ακριβως 58.δλδ -500γρ.δε ξερω πως μπορει να γινει αυτο ισως επειδη μεχρι το παγωτο κ το ποπ κορν ειχα φαει μονο 500 θερμιδες.παντως ζυγιστηκα 4 φορες σε διαφορετικη στιγμη για να το σιγουρεψω!:smirk:
constance περασες καλα?αυτο εχει σημασια,κ αυτα που πηρες φουσκωμα ειναι αυριο θα εισαι μειον!
Oχι κανονικο ζαχαροπλαστειου, cheesecake τουρτα.:DQuote:
Originally posted by penelope1985
Ti cheesecake? Starbucks?
Kαλα περασα granitoula.Μου ελεγαν ολοι οτι εχω φεξει και να μην αδυνατισω αλλο.:P:P
mprabo κοριτσια, καλημερες
καθε ημερα ειναι καινουργια,
κι αν φαγαμε χθες θα πεσει παλι η ζυγαρια με προσπαθεια
-700 σημερα
Καλημερα!
-200γρ
55.4
Μπραβο penelope!Κι εγω σημερα -300.Αρα ουτε γατα ουτε ζημια, το 67αρακι επανηλθε.:)
Καλημέρα!
Δε λέω να ξεκολλήσω... σήμερα στα ίδια πάλι. Τα δύο τελευταία βράδια είχα τρελή πείνα αλλά δεν έφαγα Τίποτα! Αλλά εκεί.. δεν λέει να ξεκολλήσει.. ʼντε να δούμε :P
Nαι ρε! Και με τορτελινια και με cheesecake! Αγιο ειχα χθες!
καλημερα σε ολους!
Constance μην μασας!(μεταφορικα εννοω!:spin:) Ασε τους αλλους να λενε , Εμεις ξερουμε ποτε κ σε ποιο σημειο νιωθουμε καλα με τον εαυτο μας. Τα 'λεγα εγω για την κριτικη των αλλων..ποσο ευκολο ειναι γι'αυτους να πεταξουν μια κουβεντα και ποσο δυσκολο για εμας μετα...
Penelope συμβαινει αυτο καμμια φορα.Προφανως ηταν πολυ λιγες οι θερμιδες που πηρες κ ετσι δεν φανηκε στην ζυγαρια. Ε, αξιζει βρε παιδια κ μια στο τοσο να κανουμε κ καμμια παρασπονδια..Αν μαλιστα δεν εχει κ επιπτωσεις ακομα καλυτερα!
Οσο για μενα εχασα το 1 απο τα 2 κιλα που πηρα στις διακοπες, ομως δεν αλλαζω το τικερακι..πιστευω την αλλη εβδομαδα να φτασω το 88,5 που λεει και να συνεχισω.
Φιλια σε ολους:love:
dew το χω ζησει αυτο και ειναι σουπερ σπαστικο.Μετα απο βραδια τρελης πεινας λες δε μπορει θα εχω χασει και βλεπεις κολλημα και θες να σπασεις τη ζυγαρια.:thumbdown:
Penelope τα τορτελινια ειναι οντως σουπερ παχυντικα.Ενα μικρο πακετακι που για μενα βγαινουν δυο μεριδες (:P :P)
λεει πανω οτι ειναι 5-6.
ELENI μου εχει σημασια ποιος το λεει, κι αυτη που μου το πε και επεμενε μου χε πει και παλαιοτερα να βαζω κρεμες για ωριμες επιδερμιδες (σημειωτεον οτι εχω σουπερ λιπαρη επιδερμιδα με ακμη και ειμαι 28).:P Οποτε εκτος του οτι δεν ακουω γενικα και δεν επηρεαζομαι γιατι ξερω τι ειναι καλο για μενα, δεν ακουω και ατομα που ξερω οτι λενε αηδιες ετσι απλα για να τις πουν...
καλημερες κι αποε δω!
Αν κ ξεφυγα καπως θερμιδικα εχθες οι τροφες ηταν προσεγμενς,
-300 γρ. σημερα
ναι η μεριδα ειναι 65 γραμμαρια δλδ 20 τορτελινια μετρημενα...
Mε ελεος λεμε.Μεζεδακι.:P Ντροπη τους!:P:P:P
Ναι ρε συ. Τελος παντων εγω εφαγα την πιαταρα...
καλημερα!σημερα εκανα σουπερ γυμναστικη,περπατούσα κανα 40λεπτο σε δουλειες.ουφ!ειμαι 57.9, -100γρ δλδ κατι ειναι κ αυτο τι να κανουμε!χιχι το χω παρει πολυ χαλαρα πλεον γιατι κουραστηκα λιγο να αγχωνομαι.
constance ειμαι πλεον σιγουρη για την επιτυχία σου κουκλα μου.κ ασε τους αλλους να λενε οτι θελουν.παντα ετσι οι ανθρωποι με το που δουν καποια αλλαγη αμεσως να κανουν σχολια και τα περισσοτερα ειναι απο ζηλεια,λιγοι ειναι αυτοι που χαιρονται με το καλο μας.
granitoula μου οντως, και ειδικα και απο ατομα που εχω δει 5-6 φορες ξερω γω δεν εχει νοημα να δινουμε και σημασια.Παλια με τα μυαλα που ειχα παιζει και να λεγα λες να εχει δικιο να σταματησω?(μου ειπε και οτι εχω κοψει πολυ στο προσωπο του τυπου οτι δε μου παει.:P).Aλλα τωρα εχω βαλει μυαλο σε πολλα.Παρτο χαλαρα κι εσυ γιατι ειναι πολυ λιγα τα κιλακια μας πλεον.Ολα θα γινουν.Προς το παρον παω για μαγειρεμα.:)
παιδια τι λετε? μια χαρα κουκλες θαστε κ θα σταματησετε διαιτα οταν σε εσας αρεσετε, οχισ τους αλλους που κυριως ζηλευουν.
εδω εμενα που ειμαι τοφαλος κ μου ελεγαν να μην αδυνατισω αλλο!
ελεος δηλαδη
Kαλα ναι κι εμενα οταν ημουν και 93 κιλα ακομα μου λεγανε καποιες οτι ειμαι μια χαρα.Ε ετσι δε γινεται δουλεια.:P
ενταξει εμενα οι φιλοι μου μου λενε αδυνατησες κ μαυρισες κ τετοια αλλα γενικά ποτε δε μου ειπαν πχ στα 71 οχι μην κανεις διαιτα εισαι μια χαρα.μπορει να βγαιναμε κ να μου λεγανε πχ ωραιο φορεμα σου παει κ τετοια αλλα οχι ψεμματα οτι ειμαι καλη,πιστευω οτι απο διακριτικοτητα δεν ελεγαν τπτ για τα κιλα μου.παντως ακομα κ τωρα ολο κ καποιος θα βρεθει να μου πει οτι ειμαι χοντρη.απλα πλεον τους αγνοω ολους.κ αυτους που μου λενε να σταματησω κ αυτους που με λενε χοντρη.θα σταματήσω οταν θα νοιωσω εγω καλα κ τελος.
χαχαχαχαχ εισαι χοντρη ρε granita πραγματικα δηλαδη απορω πως κυκλοφορεις στο δρομο!ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ! :PQuote:
Originally posted by granita
ενταξει εμενα οι φιλοι μου μου λενε αδυνατησες κ μαυρισες κ τετοια αλλα γενικά ποτε δε μου ειπαν πχ στα 71 οχι μην κανεις διαιτα εισαι μια χαρα.μπορει να βγαιναμε κ να μου λεγανε πχ ωραιο φορεμα σου παει κ τετοια αλλα οχι ψεμματα οτι ειμαι καλη,πιστευω οτι απο διακριτικοτητα δεν ελεγαν τπτ για τα κιλα μου.παντως ακομα κ τωρα ολο κ καποιος θα βρεθει να μου πει οτι ειμαι χοντρη.απλα πλεον τους αγνοω ολους.κ αυτους που μου λενε να σταματησω κ αυτους που με λενε χοντρη.θα σταματήσω οταν θα νοιωσω εγω καλα κ τελος.
Οι φιλοι σου ειναι respect.;)
χαχαχα αληθεια νοιωθω χοντρη μερικες φορες αλλα ειναι ψυχολογικο νομιζω.βασικα ειμαι στη φαση οπου στεναχωριεμαι οταν νοιωθω εγω φουσκωμένη.οχι οταν με κρινουν οι αλλοι.ακομα κ για μπανιο δε ντρεπομαι καθολου πια απλα ξενερωνω αν δε νοιωθω καλα το σωμα μου καποιες μερες.ελπιζω καποια στιγμη να βρω το σημείο που θα νοιωθω καλά.
μείον 500 γρ...
-1100 σήμερα πρεπει να χασω αλλα 1,200 για να ερθω στα κιλα που ημουν και περιμενω και περιοδο πφφ
καραμελα εισαι γλυκα!!!\\χανεις παιδι μου χανεις!!!!!
μπραβοοοοοοοοοοο! ειχα καιρο να σε παρακολουθησω και ενθουσιαστηκα! μπραβο σου και καλες απωλειες!!!! ακομη πιο δυνατες!