Για τα πρεζακια τουσ φιλουσ μου ειμαι αμερικανοσ seal κι εγινα πρεζακι για σασ ολουσ δεν το ηθελα βασικα δεν ειχα προβλημα αλλα δε με ρωτησε κ κανεισ οι αμερικανοι εχουν δικιο σε ολα οι αλλοι ολοι στον κοσμο λενε μαλακιεσ
Printable View
Για τα πρεζακια τουσ φιλουσ μου ειμαι αμερικανοσ seal κι εγινα πρεζακι για σασ ολουσ δεν το ηθελα βασικα δεν ειχα προβλημα αλλα δε με ρωτησε κ κανεισ οι αμερικανοι εχουν δικιο σε ολα οι αλλοι ολοι στον κοσμο λενε μαλακιεσ
Αμα ζησω θα γινουμε αμερικη
Είμαι έξαλλη σήμερα με ανθρώπους ζουλού που δεν έχουν καταλάβει ακόμα πως ζουν σε κοινωνίες με άλλους ανθρώπους κι όχι στα βουνά.
Φροντισαν τα κοριτσια να μασ κανουν ζουλου κ μαο μαο
Κι ο αλεξησ
Διαολοι εσεισ ζουλου εμεισ κι οποιοσ αντεξει οποιοσ δεν αντεχει να παει σπιτι του
Μερικοι ελις δεν χρειάζονται ούτε τις γυναίκες, ουτε τον αλέξη, μια χαρά είναι ζώα από μόνοι τους.
Ενταξει οντωσ μερικοι ειναι ετσι
ελις δεν εισαι καλά τελευταία; Τι έγινε;
Τιποτα συγκεκριμενο γνωστεσ μαλακιεσ επι εικοσι χρονια εσυ δε θα αρρωσταινεσ εγω αρρωστησα τωρα τι εχω δε ξερω κ τρελλο με λεσ κ λογικο με λεσ η νεκροψια θα δειξει
Απλά σε βλέπω κάπως αναστατωμένο τις τελευταίες μέρες, σκεφτηκα μηπως άλλαξες αγωγή ή κάτι τέτοιο...εκτός κι αν μας δουλεύεις όλους!
Του τα είπα του elis να προσέξει κ να κάνει μια συζήτηση με τον γιατρό του. Ισως χρειάζεται κάποια αλλαγή στη δόση.
Κ γω χθες είχα ένα επεισόδιο παράνοιας και θα πάρω τον γιατρό μου την Δευτέρα. Ίσως έφταιγε που ήπια μεσημεριάτικα τσιπουράκι.
Οχι ελισαβετ δε σασ δουλευω ετσι ειναι
Με σκοτωσε ο τσιπρασ
Θα παει φυλακη