Ελης ειναι μια καλη στιγμη να φανεις ωριμος και να πας μια βολτα να μιλησεις με το γιατρο σου.
Printable View
Ελης ειναι μια καλη στιγμη να φανεις ωριμος και να πας μια βολτα να μιλησεις με το γιατρο σου.
Εκλεισα ραντβου τον ιουνιο
Πολύ ζήσαμε , τελος
Ο πατερασ μου το φαγε αμασητο κι ολοι σασ ο τσιπρασ θα παει φυλακη κ θα αλλαξει ο τροποσ που μεγαλωνουν τα κοριτσια cu in hell motherfuckers
και οταν πας θα του πεις αυτα χαχα
Ενοειται οτι εχω δικιο δεν το συζηταμε αυτο
Μου κανουν βασανιστηρια απο το 2010 γτ ειχα σχιζο κ θεραπευτηκα κι αυτο υποτιθεται δε γινεται τισ εχουν ολεσ τισ θεραπειεσ για ολα κ μπορει τισ ασθενειεσ να μασ τισ προκαλουν αυτο λεμε
Σου κάναν λάθος βασανιστήρια, στον πόλεμο θα στρώσεις.
Με βαλανε να σασ πω την αληθεια για ολα για τα παντα οτι υπαρχει κ δεν υπαρχει ειμαι παιδι τησ πιατσασ ξερω τα παντα
Τα παιδια στην αθηνα μεγαλωνουν αλλιωσ κι αλλιωσ στο βορρα
Γι αυτο κ η διακριση αθηνα επαρχια
Αναλογα απο που ειστε ετσι μεγαλονεται
Παιδακια το τελειοποιησα η σχιζο ειναι σωματικο προβλημα και ωσ τετοιο πρεπει να αντιμετωπιζεται η θεωρια μου ειναι οσο προχωραει το σωμα ακονιζεται το μυαλο οποτε θελει γυμναστικη να φτασει στο μυαλο κ συμπληρωματακι για κορμαρα φιλακια μωρα ειναι τελειο
Το φιλαρακι μου βγαζει τραγουδαρεσ
https://youtu.be/PmBNahdxwIo
Για σχιζο θελει τρια χρονια γυμναστικη υγιεινη διατροφη οτι σασ αρεσει οχι διαιτα συμπληρωματακι γυμναστηριο για κορμαρα θα βγειτε καλυτεροι απο οτι πριν το παθετε εγω το λεω για τουσ νεαρουσ εγω μεγαλωσα τωρα δεν εχει γυναικεσ για σασ που ειστε 18-20 και σασ συμβει κατι τρια τεσσερα χρονακια γυμναστικη