Καληνύχτα και από εμένα κοριτσάρες μου! Καλή μας ξεκούραση :bigsmile:
Printable View
Καληνύχτα και από εμένα κοριτσάρες μου! Καλή μας ξεκούραση :bigsmile:
Να σας πω κ εγώ την καληνύχτα μου από τα παγωμένα κατσαβραχα!!!!!Καλή ξεκούραση και όνειρα γλυκά !!!!! Φιλάκια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλημέρα κορίτσια!
Σηκώθηκα νωρίς σήμερα, γιατί με έχει πιάσει κρίση οξείας νοικοκυρίτιδας!
Μου έμειναν μόνο τα πατώματα για καθάρισμα... Σιχάθηκα να βλέπω τα χνούδια να περπατάνε στο σπίτι, θα τα εξαφανίσω!
Μετά από αυτό σκέφτηκα να κάνω κέικ! Πρώτη φορά θα κάνω και δεν ξέρω τι πράγμα θα βγει, πάντως με φτιάχνει η διαδικασία! Επειδή δε φτιάχνω ποτέ γλυκά, έχω κάτι απαρχαιωμένα σκεύη. Ένα μίξερ χειρός ίσως μεγαλύτερο από μένα σε ηλικία. Μία φόρμα για κέικ από σιλικόνη, ψιλοτσαλακωμένη, έτσι που την είχα πεταμένη σε ένα ντουλάπι. Έψαξα συνταγές στο ίντερνετ και κατέληξα σε μία, που δεν έχει γραμμάρια ζυγισμένα. Αυτό γιατί δεν έχω ζυγαριά κουζίνας. Είχα μία παλιότερα, για τις αιώνιες δίαιτές μου, αλλά σε μία κρίση θυμού για τις δίαιτες τη χάρισα. Βρήκα μία συνταγή με πορτοκάλι, χυμό και ξύσμα. Σκέφτηκα να προσθέσω και τη δική μου ελεεινή πινελιά! Θα ρίξω μέσα και κομματάκια σοκολάτας!
Δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι που ο σταύλος μου εντός ολίγου θα μετατραπεί σε ένα αστραφτερό σπίτι, που θα μοσχομυρίζει μάλιστα από το κέικ που θα ψήνεται! Παράδεισος!
Ηθικό δίδαγμα της ημέρας Νο1: Μην κοροιδεύετε ποτέ τίποτα, θα το λουστείτε! Έβλεπα μία εκπομπή στο σκάι με βρωμερά σπίτια και γελούσα.. Έλεγα, μα καλά, πώς ζουν έτσι αυτά τα άτομα; Τώρα που περπατάω, κλωτσώντας χνούδια, δε γελάω και τόσο... Πώς γίνεται ένα σπίτι τοπίο της κολάσεως; Πανεύκολα!
Ηθικό δίδαγμα της ημέρας Νο2: Χαρείτε την καθημερινότητα, με όσα μικρά πραγματάκια έχει να σας προσφέρει! Λαμπρός ήλιος έξω, καθαρό και ευωδιαστό σπίτι μέσα, κέικ στο φούρνο... Δεν θέλω και περισσότερα για να χαμογελάσω σήμερα!
Καλημερούδια!
Βλέπω ένα αφιέρωμα στη Γουίτνυ Χιούστον.Δεν ήξερα πως η μητέρα της έκανε φωνητικά στον Έλβις!
Μα τι χαρισματικό πλάσμα!Ξεκίνησε ως μοντέλο στο Seventeen κι απογειώθηκε ως τραγουδίστρια.Μα τι φωνή!
Κι ως ηθοποιός έπαιξε καλά...Ως και reality τη ζωή τους έκαναν!Αχ...αυτές οι καταστροφικές σχέσεις...ουσίες,βία...Κρίμα!
Ακόμα κοιμάστε,κοκόνες;Μόνο το Αβουλίνι μου περνά το "χαλαρό" του Σαββατοκύριακο;
Ξεπαρταλιάστηκες να τα κάνεις όλα,φιλενάδα!Ελπίζω τις επόμενες ώρες μέχρι τη Δευτέρα να τ'απολαύσεις στο έπακρο!
Αρκετά με το δικό μου χαλαρό πρωινό!Λίγο συμμάζεμα και βουρ Κατερίνη να πάρω τους υπόλοιπους να πάμε στη μαμά.
Θα τα πούμε αργότερα κάποια στιγμή,ελπίζω...Εντωμεταξύ θα σας αφήσω την επόμενη εβδομάδα καθώς θα παραχωρήσω
το λάπτοπ μου στον αδερφό μου εκ Γερμανίας,που θα εργάζεται από το σπίτι στην Κατερίνη και δεν έφερε τον δικό του.
Θα παρακολουθώ τα ξεσαλώματα σας από το κινητό μου,αλλά δε θα γράφω.Κανονίστε να το κάνετε άνω κάτω το σπίτι!
Να έχουμε ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο,όπως κι αν επιλέξουμε να το περάσουμε...Τα φιλιά μου στην καθεμιά σας!
Ωωωωω, πολύ καλημέρα σας!
Αβάκι, δώστα όλα, τρίψε, σκούπισε, σφουγγάρισε, κάθαρση εξωτερική, κάθαρση εσωτερική, δεν αφήνουμε ούτε έναν κόκκο τοξικότητας να εισβάλλει στα μέσα και τα έξω μας! Και το δικό μου σπίτι χρήζει καθαρίσματος αλλά λέω να πάει μεσημέρι για να το πιάσω και να αφιερώσω το πρωί μου στο daydreaming...
Natalia mou, αρχηγέ μου, ακέφαλους θα μας αφήσεις πάλι, ας είναι...
Το απόγευμα λέω να συνεχίσω τα γλέντια, αν έχω κέφια ακόμη, θα πάω στο σύλλογο μας να χορέψω τα ανατολικορωμυλιώτικα, τα κρητικά βεβαίως βεβαίως, τα μακεδονίτικα και ό,τι άλλο θα παίξουν τα παιδιά εκεί και μετά σε φίλους για φαγητό..
Και η χτεσινή, διατροφική αμαρτία που την εξομολογούμαι για να πάρω συγχωροχάρτι και όχι γιατί την μετάνιωσα: εκτός από το ολόκληρο κουτί ποπκορν που τσάκισα στο σινεμά, όταν γύρισα σπίτι έφαγα και 1 ferrero roche και 3 digestive μπισκότα σοκολάτας :tumble:
:tumble:
Καλώς τους αγουροξυπνημένους! Τι έγινε βρε παιδιά; Σας ψέκασαν τίποτα και κοιμάστε ακόμη; Μόνο η χορευταρού μας Νο1 (η Νο2 είναι η Τζίνα) είναι ξύπνια; Και η αρχηγός, βεβαίως, βεβαίως.. Καλό ταξίδι, Ναταλία μου! Ήταν να μη πάρεις το κολάι με το αμάξι, τώρα ποιος σε πιάνει...
Πράγματι ξεπαρταλιάστηκα, αλλά το αποτέλεσμα με δικαιώνει. Γύρισα από το σούπερ μάρκετ, όπου για πρώτη φορά έκανα "νοικοκυρίστικα" ψώνια. Βιτάμ σοφτ, αυγά, αλεύρι, δηλαδή υλικά για κέικ! Τι δηλαδή, μόνο προφυλακτικά και σαπούνια θα ψωνίζουμε; Είπαμε, είμαστε πολυδιάστατες γυναίκες εμείς.. Μπήκα σπίτι και αγαλλίασε η ψυχή μου! Μοσχοβολάει καθαριότητα, λάμπουν οι επιφάνειές του στον ήλιο και δεν υπάρχουν ούτε χνούδια, ούτε σκόνες, ούτε τίποτα!
Έβαλα και το περίφημο κέικ στο φούρνο και ανυπομονώ να δω τι σόι πράγμα θα βγει... Είναι κέικ πορτοκαλιού, αλλά τα πορτοκάλια μου ήταν σαγκουίνια, με αποτέλεσμα να προκύψει το μείγμα ελαφρως ροζ! Ναταλία, έλα, ροζ εδώ! :P
Για να καλύψω το θέμα, πήρα και κάτι ροζ καραμελίτσες, σα βατόμουρα, ώστε να το στολίσω από πάνω, τρομάρα μου!
Μακ Γιωτ, εγώ εγκρίνω απόλυτα το διατροφικό σου "παραστράτημα".. Ποπ κορν, με μπόλικο βούτυρο, να κιτρινίζουν ένα πράγμα από τη βουτυρίλα, μμμμ...... Δως του να καταλάβει! :bouncing:
Αva θελω και εγω ιδιο σπιτι ...ελα μια βολτα και θα κερασω οτι θες !!!!! ΑΧ καθαρο σπιτι τι ευλογια !!!!! θελει και το δικο μου καθαρισμα αλλα................Quote:
Originally posted by Ava
Μοσχοβολάει καθαριότητα, λάμπουν οι επιφάνειές του στον ήλιο και δεν υπάρχουν ούτε χνούδια, ούτε σκόνες, ούτε τίποτα!
Έβαλα και το περίφημο κέικ στο φούρνο και ανυπομονώ να δω τι σόι πράγμα θα βγει... Είναι κέικ πορτοκαλιού, αλλά τα πορτοκάλια μου ήταν σαγκουίνια, με αποτέλεσμα να προκύψει το μείγμα ελαφρως ροζ! Ναταλία, έλα, ροζ εδώ! :P
Για να καλύψω το θέμα, πήρα και κάτι ροζ καραμελίτσες, σα βατόμουρα, ώστε να το στολίσω από πάνω, τρομάρα μου!
Μη στενοχωριέσαι, μία απόφαση είναι το ζήτημα! Το δικό μου σπίτι είχε να καθαριστεί τρεις εβδομάδες, αν δεν κάνω λάθος... Οι απουσία μου τα Σαββατοκύριακα το έκανε αίσχος! Δεν είχα άλλη επιλογή, είχα καταντήσει να γυρίζω από τη δουλειά και αντί να χαλαρώνω, να εκνευρίζομαι. Πάρε βαθιά ανάσα και όρμα του!
Αχ εχεις δικιο Αva πινω λιγο καφεδακι και επανω του !!!!
Καλημερα!Ναταλια μας εχεις που μας εχεις παραμελημενες θα εξαφανιστεις κ για μια εβδομαδα.....
Αβουλινι μου στο μασχοβολιστο σου σπιτακι κ με ροζ κεικ!Τι καλυτερο?Μη το φας ολο!Θελωκ εγω!
Μακ να χαρεις τη μερα σου κ οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε.
Το δικο μου σπιτι κ τα 5 πλυντηρια τα δικα μου αυριο οπως παντα.Κυριακη μερα ξεκουρασης κατα τα αλλα!
Καλο ΣΚ σε ολες μας.Θα τα πουμε το βραδυ.
Χαρά μου, όλο δικό σου!
Αρκεί, βέβαια, να τρώγεται.. Δεν πιστεύω μετά από τόσο ενθουσιασμό να βγει μία... πατάτα από το φούρνο! Είναι η πρώτη μου απόπειρα και θέλω να πετύχει. Μόλις το έβγαλα από το φούρνο. Η επιφάνειά του έχει "σκάσει". Δεν ξέρω αν έτσι πρέπει να είναι. Ελπίζω να το ξεφορμάρω σωστά. Περιμένω λίγο να κρυώσει. Μετά θα το βάλω σε πιατέλα, θα το πασπαλίσω με άχνη και θα το στολίσω με καραμελίτσες. Μόνο να είναι νόστιμο.. Φαντάζεστε να ξεφορμαριστεί σωστά, να είναι κουκλίστικο, αλλά να μη τρώγεται;
Χαρά μου, αφού κρυώσει λίγο, το ξεκολάω από τη φόρμα με μαχαίρι; Βοήθεια, δεν ξέρω τι να κάνω.. Η φόρμα είναι σιλικόνης. Μήπως τη σκίσει το μαχαίρι; Για δώσε μου τα φώτα σου.
Το τρύπησα και με οδοντοφλυφίδα και βγήκε στεγνή. Καλό αυτό.. Έχω δει να το κάνει η μαμά μου, όχι ότι το ήξερα από μόνη μου..
Καλημέρα αργοπορημένη από την ωραία κοιμωμένη!
Παρακοιμήθηκα σήμερα και σηκώθηκα λίγο βαριά. Λέω να ντυθώ και να πάω μία βόλτα στη γειτονιά για δουλίτσες για να ξυπνήσω λίγο μιας και αποβλακώθηκα από τον πολύ ύπνο. ʼβα μου πόσο σε καταλαβαίνω με τις δουλειές! Είμαι άνθρωπος που δεν μπορώ να χαλαρώσω μέσα σε ένα ακατάστατο και βρώμικο σπίτι. Το κακό είναι ότι όσο και να το καθαρίζω το άτιμο όλο κάτι άλλο προκύπτει να με εκνευρίζει στο μάτι. Είμαι λίγο υστερική με το καθάρισμα και όταν δούλευα ειδικά πολλές ώρες δεν την πάλευα με την καθαριότητα και την τάξη. Έκανα ομηρικούς καυγάδες με τον άντρα μου τα Σαββατοκύριακα μιας και ο άντρας μου κλασσικός αρσενικός έχει μία τάση αναβλητικότητας στο θέμα νοικοκυριό! Τώρα που κάθομαι όλα είναι πιο εύκολα βέβαια αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη έχω λιγότερη διάθεση για καθάρισμα, παρόλο που έχω σαφώς περισσότερο χρόνο. Η εικόνα πάντως ενός καθαρού σπιτιού που μοσχοβολάει γλυκό είναι υπέροχη! Με χαλαρώνει και εμένα πολύ και μου φτιάχνει την διάθεση. Είμαι σίγουρη ʼβα μου ότι θα έχεις ένα υπέροχο χαλαρωτικό ΣΚ!
Ναταλάκι μου καλό ταξίδι να έχετε και με το καλό να γυρίσετε. Θα μας λείψεις από βδομάδα αλλά θα νιώθουμε την παρουσία σου έστω και από το κινητό που θα μας διαβάζεις. Δεν υποσχόμενα βέβαια σύνεση και σεμνότητα :punk:..... αφού μας ξέρεις ένα σπίρτο μία να ανάψει γινόμαστε μπουρλότοοοοοο! :lol::lol:
ΜακΓιωτ χορευταρού μου καλούς χορούς!
Καλημέρα κι από μένα. Ναταλία καλό ταξίδι κι αφού θα μας αφήσεις να φυλάμε εμείς μία εβδομάδα τον οίκο σου μπορείς να ανησυχείς ελεύθερα χιχιχι. Γιώτα σου εύχομαι να περάσεις μία καλή χορευτική ημέρα, κρίμα που δεν θα είμαι εκεί να το σύρουμε παρέα. ʼβα καλή επιτυχία στο κέικ που φτιάχνεις. Αν θέλεις να βάζεις στο κέικ ξηρούς καρπούς ή σοκολάτα να παίρνεις λίγο από το αλεύρι του κέικ και να τα αλευρώνεις πριν τα ρίξεις στο μίγμα και μετά να τα ανακατεύεις με κουτάλι ελαφρά γιατί έτσι δεν κάθονται στον πάτο του μίγματος και πάνε σε όλο το κέικ ομοιόμορφα.
Εγώ ξύπνησα πριν μία ώρα φυσικά και τώρα που ετοιμάζεστε να φάτε μεσημεριανό εγώ πίνω καφέ ακόμα. Με πήρε τηλ. και το λαλάγγι πριν λίγο και πριν μου πει τίποτα του λέω καλημέρα και τρελός παππάς σε βάφτισε!! Πίνω ακόμα τον καφέ μου και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να φάω ούτε φαγητό ούτε τίποτα άλλο! Μου λέει δεν μπορώ μετά γιατί θα κοιμάμαι αφού τώρα σχόλασα και θα πάω σπίτι για ύπνο. Και του λέω κι εγώ ε, τότε ονειρέψου με και πες μου πως ήταν!