Χρησιμοποιησα τη λεξη της φιλης μας οπου οπως ειπε ειχε τη σημασια του "θελω"! Τα δηθεν "πρεπει" μιας συντηρητικης και ασφυκτικης κοινωνιας, σαφως και ειναι καλο να τ'αφηνουμε απ'εξω!
Printable View
Έχω την υποψία ότι μου φάγανε λεφτά και τα 'χω πάρει στην κράνα! :@ Και δυστυχώς δεν είναι από τις περιπτώσεις όπου μπορείς να βάλεις δικηγόρο.
Γάμησέ τα ΚΕΝΟ, έχεις απόλυτο δίκιο ότι ζούμε ένα τίποτα.
εχω πολυ κακια μεσα μου και δεν ξερω τι να κανω
"ειναι φυσικο να θες να αποκτησεις εξουσια. αυτο ειναι και το νοημα της ανθρωπινης ζωης και στη πορεια μπορει να κανεις πολυ κακα πραγματα για να φτασεις στον στοχο σου"
όχι, σπανια θα σου δειξω κάτι άλλο...τους το δειχνω. Γι 'αυτο και πολλες φορες χαρακτηριζομαι απομακρη ή σνομπ. Αλλα και τι να κανω. Αφου πραγματικα αυτο νιωθω. Πολλοι άνθρωποι ειναι δυστυχως λίγοι. Και οταν λεω λίγοι, εννοω στην ψυχη.
δεν χρειαζομαστε πολλους για να μην νιωθουμε μοναξια. εγω με λιγους φιλους και μια γυναικα στο πλαι νιωθω ολοκληρωμενος αλλα δεν σημβαινει παντα αυτο. ειδικα με τις σχεσεις ειναι περιεργη η κατασταση. ειδικα οι πιο μεγαλοι μυριζονται τον ανταγωνισμο και αν σχεδιαζω να κανω καποια δικια μου μπορει να μη μου βγει λογω του ανταγωνισμου. αναρωτιεμαι πως νιωθεις εσυ σαν γυναικα οταν εχεις τοσους υποψηφιους ενω μερικοι απο εμας ειναι τοσο μονοι;
μηπως κοιτας μονο τα σεξουαλικα προσοντα των ενδιαφερομενων αντι για ενα συνολικο πακετο οπως το να υπαρχει και καποια φιλια κατανοηση συντροφια κατι δηλαδη να μπαλωσει αυτη τη μοναξια. πιο πιθανο ειναι να εβρισκες κατι τετοιο στη βιβλιοθηκη παρα σημερα στα μπαρ.
εφαγα σα ζωο θελω να ξερασω κι ειναι η αδερφη μου και δεν πρεπει τι θα κανωωωω;;;;; :'(...........
φαε λιγοτερο αυριο
Κ σημερα ριχνει χαλαζι...κ χτες...15 λεπτα + .Πω πω αστα να πανε κ βρεχει τοση ωρα