Λίλα εμένα δεν με νοιάζει ούτε η εμφάνιση, ούτε το επίπεδο, ούτε τίποτα, το μόνο που θέλω είναι να του μιλάω και να ενδιαφέρεται ν'ακούσει τι του λέω.
Printable View
Λίλα εμένα δεν με νοιάζει ούτε η εμφάνιση, ούτε το επίπεδο, ούτε τίποτα, το μόνο που θέλω είναι να του μιλάω και να ενδιαφέρεται ν'ακούσει τι του λέω.
αυτό το πρόβλημα είχα και go lila...δεν θα έρθει ο ιππότης να σου χτυπήσει την πόρτα έλεγα...αλλα τελικά κανεις δεν ξέρει ο χρόνος τι θα φέρει και ποιον μπορείς να γνωρίσεις από κει που δεν το περιμένεις..είμαι ζωντανό παράδειγμα ;)
Μαλλον ειμαι πολυ συγκεκριμενη με αυτο που ζηταω για αυτο και δεν μπορω να το βρω.ακομα και στα πολλα κιλα μου ειχα τις κατακτησεις μου ομως εμενα το μυαλο μου ειναι παντα κολλημενο στο ιδανικο που εχω πλασει και καταληγω να μην εκμεταλευομαι τις ευκαιριες που μου εμφανιζονται.
αυτό δεν είναι και πολύ καλο lila μου. πρώτα να δόσης την ευκαιρία και διαπίστωσης πως δεν σου κάνει τότε απορρίπτεις. με μια ματια δεν θα καταλάβεις ποτε τι άνθρωπος είναι αυτός που έχεις απέναντι σου. :eureka::eureka:
Λίλα, Νίνα και υπόλοιπα κοριτσάκια σας καληνυχτώ, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα να έχουμε, φιλάκια.
Καληνυχτα τζινιους!!!!παω και εγω να ξεραθω μπας και σταματησω να θελω να με πλακωσω στο ξυλο.
Αααα για να μην το ξεχασω.ο ξεβρακωτος γειτονας που σας ελεγα θυμαστε???σημερα ολο το απογευμα εκανε βολτες στο μπαλκονι με καναρινι μαγιο η σωβρακο ηταν μακρια και δεν καταλαβα τι απο τα 2.ε ρε γλεντια.
Καλησπεροκαλημέρααααααααα αααα!!!!!!!!!!!!!!!!
Περαστικά στο Κατερινάκι.....
Καλλιόπη δεν πρόλαβα τις φώτο!!!!!αλλά δεν πειράζει θα σε δώ από κοντά!!!
Λίλα κ εγώ εδώ θα είμαι....είμαι μέσα για τον καφέ!!!ελπίζω να μαζευτούμε πολλές....
Look τέλειο το αποτέλεσμα!!!!Συγχαρητήρια!! !
Μακ θλιβερό το γεγονός με τα παιδιά που κάηκαν...με στεναχωρούν πολύ αυτά!!! :(((
Ναταλάκι όλο αλητεύεις εσύ παλιοκόριτσο...μου έχεις κινήσει κ την περιέργεια να δώ τον 'γλυκούλη'.....κ καλά αποτελέσματα για τον σκαν αν κ δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή πότε θα έρθεις Αθήνα...
Να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Monadiki για αύριο...εύχομαι να πάνε όλα καλά κ χωρίς πολλούς πόνους....είμαι γαιδούρα που δεν σε πήρα τηλ. το ξέρω αλλά όλο έλεγα όχι τώρα μετά!!!!
Nina μια χαρά σε βρίσκω σαν αν μην έκανες επέμβαση.....ή δεν είσαι γκρινιάρα μάλλον!!!!!! :)
Eli μου ζήλεψα λίγο την χτεσινή σου βραδιά...είναι που έχω κ καιρό να πιώ!!!!άσε που μ'αρέσουν οι καυγάδες άντρες vs γυναικών..έχουν πολύ γέλιο αρκεί αν μη σοβαρέψει το πράγμα....
Τζινάκι τα φιλιά μου..είδες δεν σε ξεχνάω!!!!
Ava μέχρι κ εγώ που έχω φάει τη νύχτα με το κουτάλι σε τέτοιο μαγαζί δεν έχω πάει....είσαι πολύ προχώ μιλάμε!!!1
Σήμερα έκανα πολλές δουλειές κ το ευχαριστήθηκα!!!!!είναι η πρώτη φορά που έκανα τόσες δουλειές μετά την επέμβαση!!!!!έχω κ αύριο να κάνω αρκετές κ θέλω να πάω κ για μπάνιο!!!!
Η ζυγαριά με δείχνει σχεδόν 3 κιλά παραπάνω....δεν πάμε καλά!!!!αλλά δεν θα τρελαθώ....ψυχραιμίαααααααα ααααααα!!!!!!!!!!!
Ada μου είμαι πολύ γκρινιάρα :D απλά δεν έχω πόνο καθόλου. Είχα δυο μέρες στο νοσοκομείο μονο και μάλιστα όχι σε όλες τις τομές αλλα μονο σε μια αυτήν που μου έκανε και το πρόβλημα τώρα. Αλλα ράμματα δεν έχω για να με τραβάνε (εκτος από δυο που ανακάλυψα σήμερα που λίγο καθάρισα τις τομές σαν να είδα ένα συρματάκι να εξέχει). Εύχομαι όλοι όσοι την κάνουν να έχουν την πορεία μου σοβαρά ο πόνος μου ήταν μηδαμινός :D επίσης δεν έχω φουσκώματα, "πρισκιματα", "στουμποματα" κλπ ενώ τρώω ελαφρώς διαφορετικά από την διατροφή τις ελλάδας. Πίνω cola και ice tea με ανθρακικό προς τέρψη και όχι για βοήθεια :D νομίζω ήμουν tuxeroula.
Περιμένουμε ακόμα ένα "κορτισακι" να βγει από επέμβαση την Δομινίκη :D Άρα έχουμε δυο κοριτσάκια που περιμένουμε . δεν έχει πολλά post το κορίτσι αλλα στο έτοιμη έχει γράψει και ξέρω πως είναι μέσα πρέπει να την έχει κάνει την επέμβαση ήδη .
Αχ και go θέλω να κάνω δουλειές βλέπω το σπίτι και ανατριχιάζω αλλα κάνω μονο τα πάνω πάνω φοβάμαι να σκύβω και να σηκώνει ηλεκτρική στις σκάλες ...νομίζω είναι νωρίς...
"καληνουχτακια" κοριτσάκια μου και αύριο μέρα είναι θα πιούμε το καφεδάκι μας παρεούλα ελπίζω :D
Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε. Ada μη μασάς με τη ζυγαριά, αποκλείεται να είναι λίπος, μάλλον κάποιο πρήξιμο έχεις και σύντομα θα επανέλθουν τα κιλά σου.
καλημερεςςςςςς
ακομη να θαμωνιαστω !
κατερινακι περαστικουλια σου !
κοριτσακι οχι δεν εκανα τιποτα με το wii γιατι την ωρα που εχω εγω χρονο ειναι πιασμενο υπομονη τη τριτη ανοιγουν τα σχολεια και θα βρω το χρονο μου!
α νινα θα ψαξω να βρω τους κωδικους μου στο skype να πινοθμε καφεδακι τα πρωινα που θα ειμαι μονη! ευχαριστω και για τα καλα σας λογια αν και εχω φτασει σχεδον στη μεση ελπιζω να φτασω οχι στο στοχο που εχω βαλει στο τικερ αλλα σε αυτο που ηθελα παντα!!!!
μοναδικο μαρακι καλη επυτυχια για αυριο
και εσυ μακ ελπιζω να μη πονεσεις καθολου και να καμαρωνεις τα τελεια μεμε !!!
Καλημερα φιλεναδες!Να εχουμε μια πολυ ομορφη Κυριακη!Ξυπνησα στις 9 κ 20 αφου κοιμηθηκα στις 3μιση!βολταριζα στην παραλια,πηγα βολτα κ στο μωλο κανοντας ψυχολογικη υποστηριξη στη συνεργατη μου που ειχε τσακωθει με το δικο της.Πηρα κ το σουβλακι μου,πρωτη φορα εφαγα χοιρινο μετα την επεμβαση,εκανα κ την παγαποντια μου(μην το πειτε στον Καλφ.)εφαγα την κορα ολη απο μια ψημενη φετουλα κ γενικα περασα καλα.Τζινα μπορεις να βαλεις τις φωνες για να περασω ακομη καλυτερα!Σημερα λεμε να παμε στο παρτυ ενος μαγαζιου που κλεινει για τον χειμωνα.Αληθεια τι πινουν?Σοδα?
Νινα μην ανησυχεις για το κολλημα.Μολις ηρθα απο το νοσοκομειο ζυγιστηκα κ μετα για 2 περιπου εβδομαδες ζητημα αν ειχα χασει 1 κιλο.
Λιλα ο τελειος αντρας δηλ αυτος των ονειρων μας δεν υπαρχει!Επιλεγουμε αυτον που μας πληρει τα περισσοτερα θελω μας.Μην απορριπτεις κανεναν λοιπον,κρτα τα ματια σου ανοιχτα κ ψαχνε!
Καλημέρα και από μια ηλιόλουστη Ολλανδία κοριτσάκια μου!!!
http://i440.photobucket.com/albums/q...nshine-1-1.jpg
"γοργονιτσα" μου θα χάρο τόοσο μα τόοσο πολύ αν βρείς τους κωδικούς σου και μπορούμε να πίνουμε καφεδάκι..και οποια βρει τους κωδικούς τις η έχει όρεξη εννοείτε το ίδιο θα ήταν και πολύ "χαβαλεδιαρικο" να κάνουμε meeting εκεί :D:D:D
Γλαυκή μου το στομάχι σου όμως είναι καλά με το χοιρινό? και με την κόρα???? "ξιχιξιχι" είπα μια μέρα να δοκιμάσω ψωμάκι φρέσκο και με κάθισε σαν βαρίδιο στο στομάχι..αστο για του χρόνου είπα :D:D:D δεν έχουμε πολλές μέρες διαφορα οι δυο μας στην επέμβαση νομίζω ούτε μηνα !!!
Όσο για την xazozugaria ελπίζω να ξεκολλήσει γρήγορα :D αν και νομίζω πως η Τζίνα είχε δίκιο..ξέχασα πως έκανα και την δίαιτα με το sake που ήταν πολύ σκληρή και ο "οργανσμος" μου ήδη είχε μπει σε κατάσταση πολεμου και λιμού .....σε 6 μέρες θα με έρθει και περίοδος καλός εχόντων τον πραγμάτων οποτε νομίζω τελικά πως αυτοί είναι οι λόγοι.
Στο τέλος του μηνα σκέφτομαι να κόψω τα μαλλιά μου καρέ κοντό προς αναμονή τις μεγάλης φύγεις του τριχωτού τις κεφαλής μου..να το κάνω τώρα λέτε η να περιμένω το πλοίο να σαλπάρει για λιμάνια ξένα πρώτα? αει στο καλο και μόλις άρχισαν να μακραίνουν πάλι :( :( :(
καλημέρα σας κοπέλες μου!
Βουρ όλες στους στόχους μας!
Κιλά, μαλλιά, άντρες, δουλειές, παιδιά, όλες μας οι επιθυμίες να βρουν δρόμο να περπατήσουν και προορισμό να φτάσουν..
Ο δικός μου ο στόχος για σήμερα είναι να μου πετύχουν τα φαγάκια που ετοιμάζω για καλούς φίλους, το μενού έχει αρνάκι με πατάτες στη γάστρα, ρολάκια μελιτζάνας γεμιστά με τυρί και επικάλυψη ντομάτα και φέτα και ψητά λαχανικά στα σχάρα, ελπίζω να βγουν νόστιμα. Πάντως ως ατζαμού και άτσαλη, και κάηκα και γδάρθηκα!
Καλημέρα κ από μένα.....
Μακ τα ρολάκια μελιτζάνας με γέμιση φέτα τα έχω κάνει κ εγώ κ είναι τέλεια!!!!καλή επιτυχία λοιπόν!!!!
Καλημέρα, κορίτσια μου!
Ήλιος με δόντια σήμερα! Κρύο, γι' αυτό πέταξα τις φουστίτσες και τις σαγιονάρες και ζώστηκα με φόρμες και κάλτσες!
Χθες αποφασίσαμε τελικά να παραλείψουμε τις δαιμονισμένες και τα λοιπά τρομακτικά και καταλήξαμε στη γνωστή συνταγή της κωμωδίας, για έναν ανάλαφρο ύπνο. Είδαμε για δεύτερη φορά το norbit. Χαζομαρούλα θα μου πείτε, αλλά ακριβώς αυτό χρειαζόμαστε!
Χαρά μου, το ευχαριστήθηκες το σουβλάκι με την κόρα; Αν ναι, τότε κανένα πρόβλημα. Ο οργανισμός σου σε κατευθύνει πολλές φορές σχετικά με το τι πρέπει να τρως και τι όχι.
Μακόνι μου, καλή σου επιτυχία σήμερα! Αν και διαισθάνομαι πως θα την έχεις.. Είσαι μια νοικοκυρά εσύ.. Από τη στιγμή που είσαι τόσο μερακλού με το σπίτι σου, δε μπορεί, θα μαγειρεύεις και νόστιμα! Όταν έρθω Αθήνα, όοοοταν λέμε, θα μαγειρέψουμε μαζί. Ήταν να έρθω τώρα, για τα σαράντα της γιαγιάς, αλλά άκυρο κι αυτό. Η θεία μου αποφάσισε να μη γίνει μνημόσυνο κανονικό. Επειδή η γιαγιά ήταν πολύ μεγάλη, θα κάνει μόνον ένα τρισάγιο και μία δωρεά σε γηροκομείο.
Απολαύστε τον ήλιο, με δόντια ή ξεδοντιασμένο. Χαρείτε μία ακόμη Κυριακή, που μας περιμένει να τη ζήσουμε!
θέλω τι συνταγή με την γεμιστή μελιτζάνα ..εγώ το έκανα στο παρελθόν με μοσχαράκι . το τυράκι είναι κάτι διαφορετικό. ας μου στείλει κάποιος την συνταγή με u2u ( ο κλήρος πέφτει στην Makoni μας βέβαιος βέβαιος :D:D:D)
Σας είπα το καινούριο μου παρατσούκλι; Μάτα θα με φωνάζετε, από το ακαμάτα. Τίποτα δεν έκανα πάλι.. Δεν έχω διάθεση, λες και τα χέρια μου είναι βαρειά και δε θέλω να τα κουνήσω. Σκέφτομαι ότι στο τέλος του μήνα θα έχω έτσι κι αλλιώς επισκέψεις διάφορες. Θα έχω κόσμο, θα γίνει χαμός! Τότε είναι και η εποχή που στρώνω τα χαλιά. Σκεπτόμενη πονηρά, λοιπόν, αποφάσισα να κάνω μόνο τα απολύτως απαραίτητα ως τότε (μπάνιο, κουζίνα, ασπρόρουχα) και τα βαρειά θα τα αφήσω στην κοπέλα που θα έρθει για τη γενική. Έτσι, δε θα κουραστώ και θα υποδεχτώ τους καλεσμένους μου όπως πρέπει.
Έχω λίγες ώρες να αποφασίσω σχετικά με το χορό, που λέγαμε προχθές. Δεν ξέρω ακόμη τι να κάνω. Το καλύτερο θα ήταν να πάω και χορό και πιλάτες, αλλά δε βγαίνω οικονομικά. Με αφορμή τις δουλειές σκέφτηκα, γιατί να πετάω χρήματα σε διασκεδάσεις, τη στιγμή που θα μπορούσα να τα δίνω, ώστε να έχω μονίμως το σπίτι μου σε άψογη κατάσταση; Σκέφτομαι, λοιπόν, εδώ θα πάω, εκείνο θα κάνω και τελικά δεν κάνω τίποτα. Όσο και αν θέλω να μάθω να χορεύω, σκέφτομαι ότι πολλές Κυριακές θα απουσιάζω και θα χάνονται τα δίδακτρα ή έστω μέρος αυτών. Δεν είμαστε για τέτοια τώρα. Μάλλον θα πάω στο γυμναστήριο τελικά, που είναι σίγουρο και δοκιμασμένο και κυρίως μου αφήνει ελεύθερα τα Σαββατοκύριακα.
Καλημέρα και από μένα από μια τεμπέλικη χουζούρικη Κυριακή! Όπως της αξίζει να είναι!!
Μου βγάζουν μια απίστευτη γλύκα οι κυριακές...μαζεμένοι όλοι...πρωινά λιχούδικα...καφεδάκια...εφημ ερίδες...μουσικούλα...!
Μερικές τέτοιες στιγμές είναι που κλειδώνω μέσα μου για τις δύσκολες ώρες....
τα μικρά φτιάχνουν μπισκοτάκια βουτύρου, λεμονάτα, και σοκολατένια και το σπίτι μοσχομυρίζει!
θα τα βγάλω μετά φώτο και θα τα στείλω στη Τζίνα να σας ταρτάρω! -)))
Άβα τελικά διάβασες το βιβλίο 50 αποχρώσεις του γκρι?
Σου άρεσε?
Κάτι σε άρλεκιν μου θύμισε....
Μακ τέλειο μενού φαίνεται!!!!
και αυτά τα μελιτζανάκια σλουρπ!!!!
Θα έρθω και εγώ Αθήνα κατα τον Οκτώβριο...Θα σας δω αλήθεια?
Look, κούκλα μου εσύ (είσαι κούκλα στις φωτό), το διάβασα, που να μην το διάβαζα!
Έβαλα στοίχημα με τον εαυτό μου να ανακαλύψω γιατί αυτό το βιβλίο πουλάει τρελά. Σε κάθε μία από τις 702 σελίδες του προσπαθούσα να βρω την απάντηση και τελικά δεν τα κατάφερα.
Άρλεκιν έχω διαβάσει πολλά, αλλά όχι τόσο χαμηλού επιπέδου. Ειδικά τα παλιά άρλεκιν, οι νόρες που λένε, είχαν μία ποιότητα για το είδος τους. Ωραία, το βιβλίο έχει σεξ. Ε, και; Πού είναι το περίεργο; Ότι εμφανίζεται ένας ανώμαλος και μία χαζοβιόλα και κάνουν δίδυμο; Τίποτα, τίποτα, μεγάλη απογοήτευση το βιβλίο αυτό.
Εγώ θα το πω κι εσείς κατσαδιάστε με όσο θέλετε! Με αφορμή τα χουχουλιάρικα που έγραψε η Look, θέλω να έρθει ο χειμώνας! Θέλω να χουχουλιάσω. Αφού το σπίτι είναι πεντακάθαρο, φαντασιώνομαι τα εξής: Έξω βρέχει και είναι Σάββατο πρωί. Θέλω να κυλιστώ στους καναπέδες, να πάρω την κουβέρτα και να κυλιστώ και στο χαλί, να κάνει κρύο έξω, να πλησιάζω το τζάμι και να το χνωτίζω. Να ανοίγω μια κατσαρόλα και να θαμπώνει το τζάμι. Να ακούγονται κεραυνοί και να τρίζουν τα τζάμια. Τέτοια μου έλειψαν! Το μόνο που σκέφτομαι είναι η τιμή του πετρελαίου, αλλά αυτές οι σκέψεις δε χωρούν στις φαντασιώσεις μας.
Ήδη έκανα και κάποια σχέδια με φίλους. Θα πάμε σε χιονοδρομικό. Δε σκοπεύω να σπάσω κανένα πόδι, οπότε θα αφήσω τους άλλους να πειραματίζονται με το σκι. Θα κάθομαι μπροστά στο τζάκι, θα πίνω ζεστή σοκολάτα το πρωί και κονιάκ το βράδυ. Τέλειο;
αβα, μπα σε καλό σου, μόνο σε οργασμό μετά συγχωρήσεως δεν εφτασα με όσα φαντασιώνεσαι! και εγω μαζί σου, ειμαι η πιο φανατικη φαν του χειμωνα, αφου ωρες ωρες νομιζω ότι στην προηγουμενη ζωη μου ημουν ασπρη αρκουδα στη Σιβηρία! χιχιQuote:
Originally posted by Ava
! Θέλω να χουχουλιάσω. Αφού το σπίτι είναι πεντακάθαρο, φαντασιώνομαι τα εξής: Έξω βρέχει και είναι Σάββατο πρωί. Θέλω να κυλιστώ στους καναπέδες, να πάρω την κουβέρτα και να κυλιστώ και στο χαλί, να κάνει κρύο έξω, να πλησιάζω το τζάμι και να το χνωτίζω. Να ανοίγω μια κατσαρόλα και να θαμπώνει το τζάμι. Να ακούγονται κεραυνοί και να τρίζουν τα τζάμια. Τέτοια μου έλειψαν!
Quote:
Originally posted by Ava
Εγώ θα το πω κι εσείς κατσαδιάστε με όσο θέλετε! Με αφορμή τα χουχουλιάρικα που έγραψε η Look, θέλω να έρθει ο χειμώνας! Θέλω να χουχουλιάσω. Αφού το σπίτι είναι πεντακάθαρο, φαντασιώνομαι τα εξής: Έξω βρέχει και είναι Σάββατο πρωί. Θέλω να κυλιστώ στους καναπέδες, να πάρω την κουβέρτα και να κυλιστώ και στο χαλί, να κάνει κρύο έξω, να πλησιάζω το τζάμι και να το χνωτίζω. Να ανοίγω μια κατσαρόλα και να θαμπώνει το τζάμι. Να ακούγονται κεραυνοί και να τρίζουν τα τζάμια. Τέτοια μου έλειψαν! Το μόνο που σκέφτομαι είναι η τιμή του πετρελαίου, αλλά αυτές οι σκέψεις δε χωρούν στις φαντασιώσεις μας.
Ήδη έκανα και κάποια σχέδια με φίλους. Θα πάμε σε χιονοδρομικό. Δε σκοπεύω να σπάσω κανένα πόδι, οπότε θα αφήσω τους άλλους να πειραματίζονται με το σκι. Θα κάθομαι μπροστά στο τζάκι, θα πίνω ζεστή σοκολάτα το πρωί και κονιάκ το βράδυ. Τέλειο;
Ανά να έρθω και εγώ? όχι για τίποτα άλλο για παρέα βρε παιδί μου εκεί που θα πίνεις τι σοκολάτα η το ζεστό κρασάκι μπροστά στο τζάκι...έλιωσα μιλάμε!!!!!!!!!
όσο για τις φαντασιώσεις μας...e!!!!!!!! δεν θα μιζεριάσουμε και εκεί..τζάμπα είναι :D:D:D
δεν μου το ελεγες πιο πριν να μην το αγορασω! ευτυχως το πηρα στην αγγλοφωνη εκδοση που είναι πιο φτηνή..Quote:
Originally posted by Ava
Ωραία, το βιβλίο έχει σεξ. Ε, και; Πού είναι το περίεργο; Ότι εμφανίζεται ένας ανώμαλος και μία χαζοβιόλα και κάνουν δίδυμο; Τίποτα, τίποτα, μεγάλη απογοήτευση το βιβλίο αυτό.
Τι ωραία που θα ήταν αν εμείς, οι φαν του χειμώνα, μπορούσαμε να συναντηθούμε για ένα Σαββατοκύριακο κάπου, να πραγματοποιήσουμε τις φαντασιώσεις μας! Ζεστό ποπ κορν, κονιακάκι ή ζεστό κρασάκι για τη Νίνα, φασολάδα και ζυμωτό ψωμί, κουβέρτες με τη σέσουλα, να τυλιχτούμε σα ντολμαδάκια, μουσικούλα, κεριά, ατμόσφαιρα, χιχι!!
Το σπίτι μου είναι το πιο κατάλληλο γι' αυτές τις καταστάσεις. Δεν έχω τζάκι, αλλά, πιστέψτε με, όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν σε αφθονία! Μακάρι να βολέψει, θα σας περιμένω με ανοιχτή αγκαλιά!
Θα ήθελα να σε παρηγορήσω, λέγοντάς σου ότι γούστα είναι αυτά, ότι εσένα μπορεί και να σου αρέσει, κλπ, κλπ, αλλά δε θα το κάνω.Quote:
Originally posted by Mak
δεν μου το ελεγες πιο πριν να μην το αγορασω! ευτυχως το πηρα στην αγγλοφωνη εκδοση που είναι πιο φτηνή..Quote:
Originally posted by Ava
Ωραία, το βιβλίο έχει σεξ. Ε, και; Πού είναι το περίεργο; Ότι εμφανίζεται ένας ανώμαλος και μία χαζοβιόλα και κάνουν δίδυμο; Τίποτα, τίποτα, μεγάλη απογοήτευση το βιβλίο αυτό.
Από όσο σε ξέρω πιστεύω πως θα φρικάρεις. Πρόσεξέ με, δε λέω ότι θα σοκαριστείς, μόνο θα φρικάρεις. Τέλος πάντων, διάβασέ το εκεί πέρα, να πάει στα κομμάτια..
Τώρα διαβάζω για δεύτερη φορά το τελευταίο βιβλίο της Βικτώρια Χίσλοπ, το νήμα. Με έχει εντυπωσιάσει ο τρόπος που η συγκεκριμένη έχει "πιάσει" αποχρώσεις του ελληνισμού και μάλιστα μίας άλλης εποχής. Αναφέρεται στην πυρκαγιά στη Θεσσαλονίκη το 1917. Επειδή έζησα πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη, αναγνωρίζω μυρωδιές, νοοτροπία, άρωμα γενικότερο. Μιλάει για τους χούδιος σερφαδίας, τους ισπανοεβραίους, που όντως είχαν κατακλύσει την πόλη. Ακόμη και σήμερα, οι μεγαλύτεροι υφασματέμποροι και κουρτινέμποροι τέτοιοι είναι. Μιλάει για Τούρκους. Στερείται η πόλη ανατολίτικης επιρροής; Δεν αμφιβάλλω ότι και το βιβλίο αυτό θα γίνει σειρά, σαν το νησί. Το περιμένω με χαρά.
xaxaxa μη λες τέτοια και θα σου έρθω soumpido :D:D:D
από την άλλη έμαθα να μη λέω ποτε στη ζωή μου ;) που ξέρεις ? μπορεί να κάνουμε το θαύμα μια μέρα και τότε ρε κορίτσια πιστεύω θα έχουμε μια αξιομνημόνευτη μέρα και νύχτα...μου φαίνεται θα αρχίσω να το ονειρεύομαι :D:D:D
να σας πω να γελάσετε...με την κολλητοί μου έχουμε πει εδώ και χρονια πως όταν γεράσουμε θα μείνουμε πάλι μαζί ..ακόμα και αν είναι γηροκομείο να πάρουμε μαζί δωμάτιο όπως όταν μέναμε στην Εστία (εκεί δεν είχαμε μαζί δωμάτιο για τον απλό λόγο πως ήμασταν σχεδόν 24 ώρες το 24 μαζί και μερικές φορες θέλαμε να έχουμε το χορό μας:D)
τις λέω λοιπόν εγώ : ok ρε Πετρουλα αλλα τους συζύγους τι θα τους κάνουμε??
απάντηση: θα περιμένουμε να πεθάνουν ρε σου!!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ????? ούτε στον papa να μην το πεις είναι αυτό πάντως..όπως έλεγε και ένας πρώην τις "ήταν άλλος ερωτας αυτός" xaaxaxa ζήλευε το πουλάκι μου που την έκλεβα για τόσες πολλές ώρες :D:D:D
το διαβασα και εγω το Νημα , Αβα, στα αγγλικά, και μου αρεσε, εχεις δικιο, μεταφερει μια εικονα της Θεσσαλονικης πολυ ζωντανη., με πολλα ιστορικα στοιχεια και με την αισθηση ότι το βιβλιο γραφτηκε απο Ελληνα, αυτη η Χισλοπ πολυ αγαπαει την Ελλαδα για να μπαινει στον κοπο νακανει τοση ερευνα για τα βιβλια της..Το εκτιμω αυτο.
θα σημειώσω το βιβλίο να το αγοράσω όταν έρθω κάτω...μου έχει λείψει πολύ το διάβασμα..που να πάρο όμως τόσα βιβλία που μπορώ μονο 20 κιλά να κουβαλήσω με το αεροπλάνο? εγώ τα καταπίνω τα βιβλία..για να καταλάβετε τον Άρχοντα τον δαχτυλιδιών όταν τον διάβασα το 1994 τελειωσα το βιβλίο σε ένα σ/k..ούτε για φαγητό δεν πήγαινα...
Αβα ναι! και εγώ δεν κατάλαβα καθόλου γιατί τόσο ντόρος για το βιβλίο!!
'Ισως τελικά να το διαβάζουν τύπισες που υπολέιπονται εμπειριών...βλέπε νυχτερινές εξορμήσεις Άβας Έλλης:ΡΡΡΡΡΡ
και ναι! και γω χειμωνιάτικο κορίτσι είμαι...τώρα βέβαια μετά χειρ. έχω ένα θέμα με τις θερμοκρασίες αλλά σκέφτομαι να υιοθετήσω κάτι σε ισοθερμικά όπως η Τζίνα πέρυσι με τα καλτσάκια της!
Μήπως να λέγαμε στην Αλίνα αντί για φορέματα να έφτιαχνε ισοθερμικά νεκλιζέ? Με την κρίση θα έχουν πέρασει!!!
Αχ Άβα φαντάζεσαι να μαζευόμαστε όλες μαζί??!!!
Έλατε χειμώνα στη Κρήτη! Έχω και τζάκι! Ε Άβα? Μεταφοράς επιχείρησης και βουρ:ΡΡΡ
Άβα Άντα σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!
Τζίνα πολύτιμη η ευχή σου!
Δε σε πιστεύω! Έχουμε ακριβώς την ίδια φαντασίωση! Κι εγώ με την ξαδέλφη μου τέτοια ονειρευόμαστε. Άκου τι φαντασίωση έχουμε:Quote:
Originally posted by Ninap
να σας πω να γελάσετε...με την κολλητοί μου έχουμε πει εδώ και χρονια πως όταν γεράσουμε θα μείνουμε πάλι μαζί ..ακόμα και αν είναι γηροκομείο να πάρουμε μαζί δωμάτιο όπως όταν μέναμε στην Εστία (εκεί δεν είχαμε μαζί δωμάτιο για τον απλό λόγο πως ήμασταν σχεδόν 24 ώρες το 24 μαζί και μερικές φορες θέλαμε να έχουμε το χορό μας:D)
τις λέω λοιπόν εγώ : ok ρε Πετρουλα αλλα τους συζύγους τι θα τους κάνουμε??
απάντηση: θα περιμένουμε να πεθάνουν ρε σου!!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ????? ούτε στον papa να μην το πεις είναι αυτό πάντως..όπως έλεγε και ένας πρώην τις "ήταν άλλος ερωτας αυτός" xaaxaxa ζήλευε το πουλάκι μου που την έκλεβα για τόσες πολλές ώρες :D:D:D
Ζούμε οι δυο μας σε σουίτα, σε κυριλέ οίκο ευγηρίας. Χλιδή, ε; Σύζυγοι δεν υπάρχουν στον ορίζοντα, αλλά έχουμε από μία κόρη η καθεμία μας (για να τη βασανίζουμε). Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι τα φαγητά και τα ποτά μας.
Η ξαδέλφη είναι μια ξερακιανή γριά, περπατάει με πι και στις άκρες του πι κρεμάει τις σακούλες με τα μπουκάλια. Φοράει αυτές τις γριίστικες ρόμπες, με τα λουλουδάκια, όπου κρέμονται πάνω της. Εγώ είμαι μια χοντρόγρια, βυθισμένη σε μια πολυθρόνα. Κρατάω μπαστούνι, για να σπρώχνω με αυτό τα άδεια μπουκάλια κάτω από το κρεβάτι. Φοράω ίδια ρόμπα, αλλά τσιτώνουν τα κουμπιά, έτοιμα να σπάσουν.
Κάποια στιγμή, προβάλλει από την πόρτα δειλά δειλά το κεφαλάκι της κόρης μου. Μανούλα, θεία, ήρθα να σας δω. Ήρθες, μωρή σιχαμένη; Έφερες τα ποτά μας; Μα, μανούλα ο γιατρός είπε ότι δεν κάνει να πίνετε, τραυλίζει.. Τι είπες μωρή; Σηκώνω το μπαστούνι. Ξαδέλφη, βοήθα με να σηκωθώ, σφήνωσα, έλα να την περιλάβουμε! Χαχαχαχαχα!!!
look κρητικια μου εσυ! και εγώ καταγωγή από τη λεβεντομάνα έχω, από την πλευρά του μπαμπα μου, από τα χανια, κάθε χρόνο είμαι κάτω για το καλοκαίρι αφού εχουμε σπίτι. Ηράκλειο είναι τα κουμπάρια μου και πηγαίνω όποτε μπορώ, είμαστε πολλές οι κρητικιές τελικά!
Οι ασπρες αρκουδες κ οι Αβες αρκουδες να πεσουν ξανα σε χειμερια ναρκη κ να ονειρευονται οσο θελουν χειμωνες θυελλες κ βροχες κ ν'αφησουν τον ηλιο να λαμπει γιατι απο αυριο λεω να ξεκινησω παλι μπανακια στη θαλασσα!
Εμεις με την ξαδελφη μου κ 2 φιλες θα νοικιασουμε ενα μεγαλο σπιτι κ θα κανουμε κοινοβιο οπου καθε μια θα εχει ενα ρολο.Εγω θα κανω τα ψωνια κ τις εξωτερικες δουλειες.
Μακ το είχα δει!!!
Στο επόμενο σου ταξίδι να το εκμεταλλευτούμε!!
Τα νυχάκια σου εξακολουθούν να έχουν τα τρέλεια χρωματάκια??
εξακολουθούν, ω ναι! αλλά με μέτρο τώρα γιατί ξεκινάει και σχολείο!Quote:
Originally posted by look
Μακ το είχα δει!!!
Στο επόμενο σου ταξίδι να το εκμεταλλευτούμε!!
Τα νυχάκια σου εξακολουθούν να έχουν τα τρέλεια χρωματάκια??
Άβα κράτα την φαντασίωση σου για να γελάς!!!
Αλλά σε περιμένουν τα καλύτερα αυτά που αξίζεις!!
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Οι ασπρες αρκουδες κ οι Αβες αρκουδες να πεσουν ξανα σε χειμερια ναρκη κ να ονειρευονται οσο θελουν χειμωνες θυελλες κ βροχες κ νάφησουν τον ηλιο να λαμπει