-
Και για τουσ καχυποπτουσ ειχα γνωρισει ενα πανεμορφο κοριτσι πριν χρονια που ομωσ οταν την γνωρισα δεν ηξερε τιποτα απο ζωη κ πηρα πρωτοβουλια κι αρχισα να λεω ιστοριεσ κι ετσι εγινε η αλλαγη στον λογο τωρα το κοριτσι εγινε γυναικα κ μπορει να παντρευτηκε κι ολα παντωσ ειναι εξωτερικο
-
η λεξη γυμναστικη προεκυψε απο τους αρχαιους ελληνες που εκαναν γυμναστικη γυμνοι
-
Αλεκο εγω τα εκανα αυτα για δεκα χρονια κ τωρα με λενε ολοι αναισθητο
-
Μιλαω για θεραπεια χωρισ φαρμακα γι αυτουσ που δεν θελουν κ δεν ειναι επικινδυνοι που εχουν ψιλοπροβληματακια αλλα την παλευουν γτ ειναι νεοι
-
Καλημέρα!
Παίρνω εφεξορ εδώ και 2-3 χρόνια. Θέλω κάποτε να το σταματήσω, αλλά βλέπω ότι έστω και μία μέρα να ξεχάσω να πάρω την δόση με πιάνουν πονοκέφαλοι, τρέμουλο, σαν να σαστίζει το κεφάλι μου και μουδιάσματα.
Υπάρχει κανείς συμπάσχων;
-
Εγώ γιατί δε μιλάω ποτέ σε κανεναν απότομα ενώ πολλοί μου μιλάνε?????
-
εχουν επειρεστει απ το ντιλ οταν τους ελεγε να ανοιγουν το κουτι αποτομα :) ντοντον
-
Οι ασφαλιτεσ τουσ καναν ολουσ να παραμιλανε δεν ξεραν τι ειναι στρατοσ νομιζαν οτι παιζαμε πιτσικουλιεσ
-
με αυτον που κολαει στους τροπους και οχι στην ουσια κανεις δε τα βγαζει περα μαζι του ουτε καν οι φιλοι του
-
Εμένα με παρακολουθούν δύο τρελλοι
-
Δεν θα στρώσετε ποτέ
Μνημόνιο ως το τελος
-
Ο ένας τρελός επικοινωνεί με ραβασάκια
Ο άλλος είναι hi teck και έχει μια ομπρέλα που γίνεται κεραία και στέλνει
Μηνύματα λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια.
-
Να τους δω στον πόλεμο τι θα κανουν.
-
-
το εχω βρει τι πρεπει να στειλουν στη γιουροβιζιον 2 ιδιους που ο ενας ειναι αντρας φορα ενα ψευτικο μουσι και ο αλλος γυναικα κ στο τελος βγαζει το μουσι και το αποκαλυπτει.. το προσωπο του ενοω