-
Μακ τα τελευταια χρονια γνωρισα κατι κοριτσια που τα λατρεψα κ δεθηκα μαζι τουσ μη με παρεξειγεισ εχω περασει απειρα πραγματα κ σε αυτεσ ηθελα να δωσω οτι εχω ανηκω σε αυτεσ δε μου ανηκουν γτ πιστευω στην ελευθερια κ θα ανηκω για παντα σε αυτεσ ζησω πεθανω κ ακου λιγο τακη τσαν κ λιγο ραπ καλο θα σ κανει
-
-
-
-
-
-
Quote:
Originally Posted by
elis
Ανηκω στο στρατο πλεον
Τι αξιωμα εχεις;
-
Ειναι μπλεγμενη ιστορια δε με πιστευε ο στρατηγοσ οτι μπορω να βγαλω την εκπαιδευση κ στρατονομια πηγα κ με βατραχια πανω στο βουνο ημουν γενικα υπηρξε καταχρηση εξουσιασ οπωσ συμβαινει κ τωρα εδω που μενω
-
Δεν ξερω τι εγραψε στα χαρτια μπορει να με εσβησε κι απο παντου κ να ξαναπαω δεν ξερω τι εκανε παντωσ αληθεια αποκλειεται να γραψε
-
Μετα ηρθε ο τσιπρασ ο εξυπνοσ και τα κανε λαμπογυαλο ολα ξεχαστε τη χωρα παει η ελλαδα θα τη διαλυσουν
-
Αυπνιες.Εχω μια μη βολικη συνηθεια να θελω να κοιμαμαι τη μερα και να μενω ξυπνια τη νυχτα
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
-
Βρικολακιαζει κανεις?
-
Γεια σου ιωάννα, γιατί δεν μπορείς να κοιμηθείς;
-
Το βραδυ με πιανεξ μια μελαγχολια, στεναχωρια..δεν ξερω .μαρεσει να κοιμαμαι τη μερα πιο πολυ που η ατμοσφαιρα ειναι πιο γλυκια...
-
Την ημέρα δεν έχεις υποχρεώσεις που να σε αναγκάζουν να σηκωθείς;
Καταλαβαίνω αυτό που λες... το έχω νιώσει πολλές φορές, εγώ το νιώθω ως πλάκωμα.... Αλλά η μέρα είναι γεμάτη σε κάποια φάση κουράζεσαι....
Sorry, που ρωτάω, αλλά φέτος δεν δίνεις πανελλήνιες;