Δεν ειναι προτερημα.γτ τα νιωθω ολα τοσο εντονα
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Printable View
Δεν ειναι προτερημα.γτ τα νιωθω ολα τοσο εντονα
Τα ποιήματα σου είναι η ψυχή σου... ειδικά τα πρωτόλεια.... που δίνεις ένα λιγότερο κατεργασμένο εαυτό!
Μερικές φορές η λύση είναι μείνουμε δίπλα στον "εαυτό" μας.... να αφουγκραστούμε τι θέλει..... ίσως αυτή η αυτοκαταστροφική ροπή σου, να είναι ένα κάλεσμα βοήθειας.
Προτιμάς το κενό; ... Επίσης η ένταση των συναισθημάτων σου έχει να κάνει και με την ηλικία σου (εφηβία) και τη διαδικασία της ανάπτυξης.
Καλεσμα προς ποιον? Για αυτο τα κατεστρεψα για να καθαρισω την ψυχη μου
Γενικά είναι κάλεσμα, αλλά η πρώτη που θα το ακούσει θα είσαι εσύ.... Κι έπειτα κάποιος άλλος....
Δεν ξερω τι να κανω
Να πεις στον εαυτό σου την αλήθεια, τι είναι αυτό που πραγματικά σε φέρνει σ αυτή την κατάσταση....
Φαντάζομαι ότι δεν θέλεις να μιλήσεις με κάποιον ειδικό....
Δε με βοηθουν οι ειδικοι.εχω δοκιμασει.φιλους θεκω και ερωτικη συντροφο
Αλλα μου ειναι δυσκολο να βρω ανθρωπους που να ταιριαζω.και το αλλο προβλημα ειναι οτι ποτε δεν ειμαι ικανοποιημενη απο τον εαυτο μ, δεν το αποδεχομαι και ζηταω περισσοτερη αγαπη απο τους αλλους απο αυτη που μπορουν να μου δωσουν και με τροπο που να με ικανοποιει (?)
Χρειάζεσαι επιβεβαίωση, ασφάλεια, αποδοχή.... όλοι μας.... πίστεψε με! Μια αρχή είναι να δίνεις εσύ στο εαυτό αυτό που ζητάς, σιγά σιγά... από απλά πράγματα. Δεν ζήτας κάτι παράλογο, όμως χρειάζεται να νιώσεις εμπιστοσύνη, να πιστέψεις ότι σου αξίζουν όμορφα πράγματα, για να έρθουν στη ζωή σου όμορφα πράγματα... Είναι full γενικά και κοινότοπα αυτά που σου γράφω, αλλά ισχύουν, όσο θεωρητικά κι αν σου φαίνονται.
Οι ειδικοί γιατί δεν σε βοηθούν; .....ή μάλλον η ερώτηση είναι: είσαι έτοιμη να δεχτείς βοήθεια;
.....ξέρω ότι θα διαβάσεις το μήνυμα και θα πεις "μ.........", αλλά από αυτό το δωμάτιο που είσαι τώρα, έχουν περάσει κι άλλοι...
Σε πολλές περιπτώσεις κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει,γιατί δεν υπάρχει κάτι το οποίο χρειάζεται να ''καταλάβεις'',υπάρχει κάτι το οποίο χρειάζεται να νοιώσεις.
Ειδικά όταν είσαι καταδικασμένος με έναν εαυτό ο οποίος έχει μάθει να τρέφεται μόνο με αληθινά και ειλικρινή συναισθήματα,κάθε στρατηγική παραπλάνησης που προσπαθείς να εφαρμόσεις,πόσω μάλλον όταν έχεις και εξωτερικούς συνεργάτες στο έγκλημα αυτό,κάνει τον εαυτό να κλωτσάει και να αγριεύεται...Αισθάνεται την απάτη και γίνεται πιο υποψιασμένος.
οι ειδικοι βοηθουν τους περισσοτερους που ανηκουν στο κοινωικο συνολο
καποιοι ομως για να τα βγαλει καπιος περα μαζι τους πρεπει να μαντευει τι ενοουν
ο μονος ανθρωπος που μπορεις να υπερβεις τα ορια να φτασεις στο πατο και να ξαναβρεθεις ψηλα στη κορυφη ειναι ο εαυτος σου οι αλλοι δε μπορουν να κατανοησουν αυτη το πορεια γιατι δεν υπαρχει καμια λογικη σε αυτη
Ισχυει
δεν υπαρχει καποια λογικη για να αναλυσουν οι ειδικοι πανω σε αυτο το μονο που μπορει να κανει κανεις πανω σε αυτο ειναι να συγκρινει ποσο μιαζουν αυτα που ακουει με το μυαλο του.
Οι γιατροι ξερουν την θεραπεια τησ σχιζοφρενειασ τουσ βοηθησα εγω ο τραμπ προταθηκε για νομπελ ειρηνησ γτ με κραταει ζωντανο μεχρι να το κανω