Τζίνα, είσαι να γραφτούμε σε χορευτικό σύλλογο; :smilegrin: Να χορτάσει το μάτι μας φουστανέλες, παιδί μου! Θα πάρουμε και τη μαμά σου μαζί! Τώρα θυμήθηκα μια φορά, που είχα πάει σε Κρητικό γλέντι! Πω πω, ζημιά οι Κρητικοί, που χόρευαν!
Printable View
Τζίνα, είσαι να γραφτούμε σε χορευτικό σύλλογο; :smilegrin: Να χορτάσει το μάτι μας φουστανέλες, παιδί μου! Θα πάρουμε και τη μαμά σου μαζί! Τώρα θυμήθηκα μια φορά, που είχα πάει σε Κρητικό γλέντι! Πω πω, ζημιά οι Κρητικοί, που χόρευαν!
Είναι πραγματικά χρυσή καρδιά! Με φροντίζει, με ακούει, δε μου χαλάει χατήρια.. Αλλά δεν μου κάθεται, το σκασμένο!Quote:
Originally posted by Eli
Τον φαντάζομαι να γυρνάει την πλάτη και να κάνει γκριμάτσες αηδίας και να βρίζει από μέσα του με την τρελή φίλη που έμπλεξε! Και να πω ότι του κάθεσαι κιόλας να πάει στο διάολο! Μα τόσο μεγάλη καρδιά;;;;;:lol::lol::lol:
ʼβα αυτό μου είπε κι η μάνα μου που έχει βρεθεί στην Κρήτη σε γάμο. Πόσο κούκλοι είναι τα παληκάρια που χορεύουν και τους ομορφαίνουν πιο πολύ κι αυτά τα μαύρα ρούχα που φοράνε.
Αυτά τα μαύρα ρούχα με φτιάχνουν πολύ κι εμένα.. ʼσε εκείνο το πράγμα στο κεφάλι τους, εκεί απογειώνομαι! Σκέτο φετίχ!
Κορίτσια, το έφαγε όλο, μέχρι και τα ψίχουλα και είπε ότι θα πάρει μαζί του και για το πρωινό του... :puzzled:
Επειδή, όμως, είναι πολύ γλυκούλης και δεν θέλω να πάθει τίποτα, του είπα να κάνει υπομονή και θα του δώσω αύριο παξιμαδάκια.
Να το δω κι αυτό! Να σε παρακαλάει να του δώσεις κέικ κι εσύ να μην του δίνεις!:lol:
Τελείωσε το μπάσκετ και τώρα τον πήρε ο ύπνος στον καναπέ. Λέτε να έπαθε τίποτα; :exclamation:
Όσο για μένα, τεμάχισα το ρημαδοκέικ και προθερμαίνω το φούρνο. Θέλω να του δώσω μαζί του παξιμαδάκια για αύριο. Μόνο μη τυχόν και τα δοκιμάσει η μαμά του.. Είχε δοκιμάσει ένα γλυκό κουταλιού που είχα κάνει και είμαι σίγουρη ότι αυτή κρύβεται πίσω από το ότι ο γιος της δε μου κάθεται.. :lol: Αν φάει κι αυτά τώρα, θα πει, γιόκα μου, αγόρι μου, μακρυά απ' αυτή τη γυναίκα, τρέχα να σωθείς!
Μην ανησυχείς ʼβα γιατί όταν γίνονται παξιμαδάκια δεν φαίνεται πως ήταν πριν! Οπότε μείνε στο σενάριο ότι το κέικ σου ήταν ωραιότατο και αφράτο αφράτο πριν το παξιμαδοποιήσεις.
Αχ, βρε Τζίνα μου, να σκάσω είμαι! Είμαι πολύ άχρηστη τελικά...
Πέρασαν τα δέκα λεπτά και αυτά δεν ψήνονται, "κρατάνε" ακόμα. Μα τι είδους παρασκεύασμα έφτιαξα, που είναι αποτυχία, ακόμη και ως παξιμαδάκι;
Αλλάζει το σενάριο και τώρα ψήνω πέτρες! Ε, δε μπορεί, αυτό τουλάχιστον θα μου πετύχει!
Αστα λίγο ακόμα χωρίς να τα κάψεις όμως. Όταν κρυώσουν θα σκληρύνουν ακόμα πιο πολύ.
Δεν θέλω να ξανακούσω χαζομάρες ότι είσαι άχρηστη. Μακάρι να ήταν όλες οι άχρηστες σαν και σένα. Σιγά μη μας ταράξει τώρα ένα ρημαδοκέικ!
Είμαι άχρηστη, τουλάχιστον ως προς τη ζαχαροπλαστική. Νομίζω ότι οποιοσδήποτε άλλος στη θέση μου, όσο και να προσπαθούσε, δεν θα είχε τέτοια "επιτυχία". :mad:
Κανένας δε γεννιέται ούτε ζαχαροπλάστης ούτε μάγειρας. Όλοι ρωτάμε, μαθαίνουμε και πειραματιζόμαστε στην αρχή καίγοντας κατσαρόλες και ταψιά. Αν θελήσεις να ξαναφτιάξεις κέικ θα μου τηλεφωνήσεις, θα το φτιάξουμε παρέα και μετά θα μου στείλεις το μισό κέικ με courier!:lol:
ʼσχετα από το σημερινό πείραμα, που στο κάτω κάτω αρωμάτισε και το σπίτι, αύριο θα φάω βασιλικά!
Έχω θεσπέσιο κοκκινιστό μοσχαράκι μανούλας. Θα βράσω και μια μακαρονάδα, που την πετυχαίνω :lol: και θα την κάνω λαχείο!
Όταν πήρα το τάπερ με το κοκκινιστό, είχα τις ανάλογες προειδοποιήσεις: Πρόσεχε, είναι βαρύ πράγμα, πολύ παχυντικό, να το φας με προσοχή. Τότε για ποιον το έφτιαξες, ρώτησα με νεύρα, για τον καρδιοπαθή (πατέρα), για τον υπερτασικό (αδελφό) ή για τη χοντρή (εμένα); Δεν είπε τίποτα και το πήρα αγκαλιά και έφυγα, πριν αλλάξει γνώμη.. Αύριο θα το τσακίσω!
Είναι νοστιμότατο το κοκκινιστό μοσχαράκι. Καλό τσάκισμα λοιπόν!