-
Έχει και μπόλικο κρεμμυδάκι μέσα και άφθονα μπαχαρικά, σα στιφάδο είναι..
Πάω κι εγώ για ταινία. Μάντεψε ποια: Αυτή που έχει στοιχειώσει πια εδώ μέσα τόσες μέρες, το Ρατατούη! Σήμερα δε μου γλιτώνει το ποντικάκι, έτσι, για να ταιριάζω καλύτερα και στο νέο μου ρόλο! Τα λέμε μετά, φιλάκια!!
-
Kοριτσάρες καλησπέρα! Πριν λίγο κατάφερα να μπω κ μόλις σας διάβασα!
Τι ξεσάλωμα κ αυτό πάλι σελίδες γεμίσατε :crazy:
Ava πολύ γέλασα με τη δημιουργία σου, όταν θέλεις να πετύχει κάτι συνήθως δεν αλλά βρε παιδί μου ούτε τη τύχη της πρωτάρας δεν είχες? Τι σημασία έχει όμως το παρεάκι είναι μεγάλη καρδιά!!!!!!!
Τώρα που λέτε για κρητικούς πολύ μου αρέσουν κ λέω να πάω καμία βόλτα τη καθαρά Δευτέρα να ξεκαθαρίσει κ μια κατάσταση.............
-
Καλησπέρα Έλενα. Ενδιαφέροντα υπονοούμενα διαβάζω και θέλω ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!
-
Όταν βρεθούμε απο κοντά θα σας τα πω όλα!!!!!!!!!!!!!
-
Εντάξει, αν είναι για κουτσομπολιό αξίζει τον κόπο να περιμένω! :lol:
-
Έχω μουσαφιρέους, θα τα πούμε αργότερα χιχιχιχι.
-
Το λαλλάγγι? το λαλλάγγι?..............
-
Λαλαγγοκατάσταση μυρίζομαι και εγώ Έλενα μου!
Μόλις τελείωσα την ταινία που έβλεπα τους Απογόνους με τον Κλούνει, εντάξει δεν τρελάθηκα αλλά δεν ήταν και άσχημη, με κράτησε μέχρι το τέλος. Νομίζω μετά από λίγο καιρό δεν θα την θυμάμαι καθόλου! :lol: ήταν κάπως χλιαρή!
-
Ο ρατατούης δε ʼβα μου άρεσε πολύ και απόδειξη ότι μετά από χρόνια που την έχω δει την ταινία ακόμη την θυμάμαι! Ήταν πολύ γλυκός ο ποντικομαγειρούλης!
-
Επιτέλους βρήκα την δίαιτα που μου ταιριάζει!!! :lol:!!!
ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΉ ΔΊΑΙΤΑ! ΧΑΣΤΕ 36 ΚΙΛʼ ΣΕ 12 ΜΕΡΕΣ!!!
-
Κοριτσάκια καλησπέρα !!!!!
-
-
Γειά σας κοριτσάκια μου!!!Μόλις μπήκα σπίτι και αναλογίζομαι γιατί έφαγα έξω λαζάνια με κιμά αφού μετά με τρων οι τύψεις????
-
Ευτυχώς διαβάζω ότι είστε καλά και περνάτε και καλά.!!!!!Εγώ ακόμα εδώ,δε την παλεύω με τίποτα,θελω το σπιτάκι μου και την ησυχία μου.
-
Καλώς την! Αααα σου έχω την κατάλληλη δίαιτα Αστερόσκονη! Δες το ποστ μου λίγο παραπάνω! ;)