Κοριτσάκι μου, εξαρτάται ποιον έχουμε δίπλα μας. Αν τον αγαπάμε ή έστω μας αρέσει, όλα τα άλλα είναι περιττά.
Printable View
Κοριτσάκι μου, εξαρτάται ποιον έχουμε δίπλα μας. Αν τον αγαπάμε ή έστω μας αρέσει, όλα τα άλλα είναι περιττά.
συμφωνω μαζι σου κοριτσακι!!!!!Quote:
Originally posted by koritsaki
τι να πω κι εγω για τα μουσκουλα βρε κοριτσια? δεν τα προσεχω καθολου...
ειμαι της αποψης οτι η αντρικη κοιλια (κοιλιτσα) δειχνει αρχοντια!!!!!!!!
αλλη αξια!!!!!!
Και επιπλέον η κοιλίτσα λειτουργεί ως ένα αναπαυτικότατο μαξιλαράκι στα τραγούδια μας. :lol: :lol:Quote:
τι να πω κι εγω για τα μουσκουλα βρε κοριτσια? δεν τα προσεχω καθολου...
ειμαι της αποψης οτι η αντρικη κοιλια (κοιλιτσα) δειχνει αρχοντια!!!!!!!!
αν και αυτο δε με χαλαει να το βλεπω...
Κιμπαριλίκι λέμε την κοιλίτσα στη Θεσσαλονίκη!
Εμενα μου αρεσουν οι τσιποτουληδες.οχι οτι αμα μου τυχει κανενας πιο γυμνασμενος θα του ριξω χυλοπιτα.
τζινακι!!!!!!!! στο τραγουδι εσενα ο νους σου!!!!!!!!!!!!!
βρε καλλιοπη τωρα που ειμαι κι εγω μεσα δεν κανεις τον κοπο να ξαναβαλεςι τις φωτο σου που δεν τις ειδα και σε επαινεσαν τοσο τα κοριτσια???
Αφού βολεύει να μην το πω; :lol:
Γεια σου ρε Τζίνα τραγουδιάρα!!! :lol:
Έχω φάει κόλλημα με το angrybirds τελευταίως και παίζω με τις ώρες χιχιχιχι
Το βαμπιρακι εσπασε το ποδι του το γραφει στο φβ
Σας είπα; Μου έφεξε! Ετοιμάζομαι για ταξίδι στα Γιάννενα στις 25 του μήνα, λόγω Πάριου! Εμφανίζεται εκεί. Η μητέρα μου είνα φαν, όσο δεν παίρνει! Θα πάει και τη ρώτησα αν θα τη συνοδεύσει ο μπαμπάς και είπε πως μάλλον μόνη της θα πάει. Δε θέλω να γίνει αυτό, οπότε με βλέπω: http://www.youtube.com/watch?v=DVvc_g-iOyw και
http://www.youtube.com/watch?v=JDbot62vJmU και http://www.youtube.com/watch?v=DnH0fOBfMPU
Όπως καταλάβατε ίσως, αγαπώ τον Πάριο..
Στη συνέχεια πρέπει να επιστρέψω πάραυτα, για να υποδεχτώ τους καλεσμένους μου.
καλε ελλη ηθελα να σε ρωτησω κατι που διαβαζα στις τριαδες και δεν ειμαι σιγουρη αν καταλαβα. γραφεις ημερολογιο τι τρως καθε μερα?
Κοριτσια πηγα νοσοκομειο γιατι πρηστηκε το ποδι μου που επεσα απο τις σκαλες που σας ελεγα και τελικα επαθα μια ωραιοτατη κακωση στα ακρα, και τωρα εχω και ενα σπασμενο ποδι!!!! Καπποος με ματιασε, καποιος αλλος με μουτζωσε, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΕ Η ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΟΥ! Να εχω την αγωνια μου με την εξεταση και τωρα και το ποδι!
Εντομεταξυ παιζει να μην ερθω την Παρασκευη γιατι ποναω και δεν μπορω να κουνησω! :(
Πώς το έπαθε αυτό το βαμπιράκι; Οι δουλειές και οι σκάλες; Δεν το πιστεύω..
Αν είναι δυνατόν.. Σιδερένιο το ποδαράκι σου, βαμπιράκι μου, αλλά μη πτοείσαι.. Όλα στη ζωή έχουν χαρά και δημιουργία, ακόμη και οι δουλειές.
Ναταλία σου βάλανε γύψο; Γιατί άλλο κάκωση άλλο σπάσιμο, τι σου είπανε ότι πρέπει να κάνεις;
Αμάν βρε Ναταλάκι μου κορίτσι μου σταμάτα να ομορφαίνεις!!!!! Θα σε φάει όλο το νησί αν συνεχίσεις έτσι! :P
Περαστικά βρε μανάρι μου και δεν θέλω να ακούω για γκαντεμιές! Ρόδα είναι και γυρίζει ;), τώρα θα έχεις όλα τα αγόρια στα πόδια σου χιχιχι να σε περιποιούνται!
Κοριτσάκι μου κανονικά συμπληρώνω ημερολόγιο αλλά εδώ και κάμποσο καιρό τα έχω κάνει μαντάρα με την διατροφή μου και δεν το συμπληρώνω :(. Προσπαθώ να μπω σε μία σειρά και όλο το χαλάω κλαψ!Quote:
καλε ελλη ηθελα να σε ρωτησω κατι που διαβαζα στις τριαδες και δεν ειμαι σιγουρη αν καταλαβα. γραφεις ημερολογιο τι τρως καθε μερα?
Ναι ναι στις σκαλες! Με την μαμα μου συνφωνησαμε να μην ξανακανω δουλειες του σπιτιου μονο να παρταρω!!
Τζινακι μου 1α μου ειπαν για σπασιμο, απο την ακτινα, μετα ο αλλος μου ειπε για κακωση! Στις 18 που θα ξανακανω ακτινα θα μου πουνε κατι αλλο αλλα τεσπα!! Θα το εχω δεμενο μεχρι τοτε και μετα βλεπουμε! Αν ποναω λεει να παρω πατεριτσες.. Κουτση θα μεινω!
Μα πειτε μου αν δεν ειναι μουτζα η ματιασμα ολο αυτο τι ειναι? Καλα ελεγα εγω να κανω εναν εξορκισμο!!!!
Εκει που το εσπασα, στην φτερνα αλλα απο την πανω μερια του ποδιου, δεν μπορουσαν να μου βαλουν γυψο και μου το εδεσαν, μου εβαλαν και ενα ειδικο λεει να ζεστενεται το ποδι και αυτο ηταν! Ποναω κι ολας!!! Σκατα!
Χαχαχαχαχχαχ λες αυτο να φταιει Ελη μου? Που ομορφαινω? χαχαχχα!! Εντομεταξυ την Παρασκευη ενιωθα καλα αλλα σαν να ημουν ματιασμενη, δεν ειναι οτι πιστευω στο ματι, ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ! Θα με ξεματιασει τωρα η μαμα μου!! :(
Tα αγορια λετε να τα καλεσω σπιτι μου να με περιποιηθουν? Την Κυριακη παντως στα γεννεθλια της γνωστης μου θα παω και ας καθομαι μονο σε μια καρεκλα! Θα ειναι στο μαγαζι που δουλευει ο γλυκουλης!! Θα πιασουμε συζητηση για τα ποδια!! χαχαχαχα
Κουράγιο, βαμπιράκι μου! Μου κάνει εντύπωση το πώς το έπαθες. Άκουσα πολλές φέτος να πέφτουν από σκάλες, είδα δύο με δεμένα πόδια, αλλά δεν έδωσα σημασία, γιατί είπα ότι δεν είναι δυνατό! Έλα, όμως, που τελικά είναι!
Κάνε το σταυρό σου και τίποτε άλλο.
Βαμπιράκι δεν οφελεί να σκέφτεσαι αν είναι μάτι ή μούτζα ή κάτι άλλο, σημασία έχει να το αντιμετωπίσεις και να γίνεις καλά γρήγορα. Εύχομαι να καταφέρεις να κάνεις την εξέτασή σου για να σου φύγει τουλάχιστον αυτό το άγχος. Σου εύχομαι γρήγορα περαστικά. Κορίτσια πάω να ξαπλώσω, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα, φιλάκια.
Μην υποτιμάς το μάτι καθόλου! Άλλωστε το παραδέχεται και η Εκκλησία μας.
Ευχαριστω Αβα μου! Τι να πω και εγω, δεν το περιμενα! Και εντομεταξυ ετσι οπως επεσα, απο την αρχη της σκαλας, ευτυχως που δεν εσπασα τα μουτρα μου να λεω! Αλλα περιμενα να ειχα σπασει καμια γαμπα κανενα μαγουλο πωπου! Οχι εκει που το εσπασα παντως!
Πάω κι εγώ για ύπνο. Περαστικά, βαμπιράκι μου! Καληνύχτα, κορίτσια!
αχ βρε ναταλακι μου!!!! περνε κανενα σκορδο οταν βγαινεις απο το σπιτι!!!!!! να μην σε ματιαζουνε.
περαστικ κουκλα μου!!
το ραντεβου της παρασκευης μπορει να μεταφερθει?
Καλησπέρα κοριτσάρες μου! Έπεσα πάνω στις πρώτες καληνύχτες,Τζίνα μου καλή ξεκούραση κ όνειρα γλυκά!
Ναταλάκι μου τι έπαθες πάλι καλέ?
Κορίτσια που είχα πάει το ΣΚ στο εξοχικό για τα τελευταία μπάνια , πάγωσα αντε του χρόνου πάλι για εμένα!
Πάντως, βαμπιράκι μου, προτού φύγω, θα επιμείνω.. Δεν είναι λύση το να μην κάνουμε δουλειές. Ορίστε, εγώ μένω μόνη μου. Ποιος νομίζεις ότι τα κάνει όλα; Θα μεγαλώσεις κι άλλο και θα δεις ότι μερικά πράγματα δε γίνεται να τα αποφύγεις. Μάλιστα μπορεί να κάνεις μελλοντικά τις δουλειές σου, αλλά και τις δουλειές της μαμάς σου ταυτόχρονα. Οπότε, μη βιάζεσαι να μισήσεις τις δουλειές...
Βαμπιράκι μόλις είδα ότι έγινες κι εσύ θαμώνας, μπράβο πουλάκι μου. Σοκολατίτσα πολλά φιλάκια πριν πάω για ξάπλα, παρηγοριέμαι που κρύωνες κι εσύ για να μην είμαι μόνο εγώ που κρυώνω χιχι.
του χρονου και με μπραζιλιαν σου ειχομαι σοκολατιτσα!!!!
α! τζινα! κι εγω κρυωνω! χιχιχιχιχ
Τζινάκι μου καληνύχτα και όνειρα γλυκά.
Καλώς την Σοκολατίτσα μας!
Ναι κοριτσακι μου μπορω να αλλαξω ευτυχως το ραντεβου!!
Σοκολατιτσα μου αστα να πανε αυτο εγινε! Εσπασα το αριστερο μου ποδι! Τωρα ειμαι σαν τον Τουτανχαμον με τις γαζες!
Αβα μου δεν μισω τις δουλειες! Το αντιθετο μαλιστα! Μου αρεσει να κανω δουλειες του σπιτιου και να ξαλαφρωνω και τους γονεις μου τωρα που ειμαι εδω! Τοσο καιρο δεν εκανα γιατι ζαλιζομουν με το παραμικρο! Και την Παρασκευη που πηγα να κανω η ερμη (στο τελος το επαθα στο σφουγγαρισμα!) παρτην κατω!!! Γιαυτο μου ειπε και η μαμα μου μεταξυ σοβαρου και αστειου να μην κανω δουλειες! Ευτυχως στην οικογενεια μας ολοι συμβαλουν στο να ειναι καθαρο το σπιτι και ο μπαμπας και ο αδερφος και εγω με την αδερφη μου!!!
Quote:
του χρονου και με μπραζιλιαν σου ειχομαι σοκολατιτσα!!!!
Απο το στόμα σου κ στου Θεού το αυτί!!!!
Α ναι Τζινακι μου απο τα 1500 νομιζω ειχα θαμωνιαστει!!! XD
Και εδω εχει κρυοοο!! Εγω και οι γαζες μου σας καληνυχτιζουν!! Βαμπιρο/τουτανχαμον!!
Βαμπιράκι μήπως το έκανες εξεπίτηδες ωστε να μην κάνεις δουλειές :lol::lol::lol:
η αδελφή όταν ήμασταν μικρότερες έσπαγε τα πιάτα κ τα ποτήρια κ καλά καταλάθος με αποτέλεσμα η μάνα μου να της λέει να μη ξανακάνει δουλειές :lol::lol::lol:
ειπαμε!!! αυτο το φθινοπωρο θα φερει αλλαγες!!!! παμε δυναμικα!!!
την αγγελικουλα εχουμε χασει τελευταια.
Ναι κοριτσάκι πάμε γεεεερρρααα!!!!!!!!!!!
Ο διαιτολόγος μου έπαθε πλάκα με τις μετρήσεις που μου έκανε!
Επίσης εξεπλάγην που στις διακοπές έχασα 3 κιλά, μου είπε πως μου πάει η Κρήτη!!!
καλα ναι σοκολατιτσα!!! αυτο ηταν πολυ εντυπωσιακο!!!
το καλυτερο κινητρο για να συνεχισεις δυναμικα και το φθινοπωρο!!!!
Αμάν βρε βαμπιράκι είδες η αδερφή της Σοκολατίτσας; Έσπαγε τα πιάτα όχι τα μούτρα της! Εσύ τι δεν καταλλλλαβαίνεις :lol:
Σοκολατίτσα μου είμαι τόσο περήφανη για σένα! Χαίρομαι που είχες τόσο καλή πορεία φέτος το καλοκαίρι! Εύχομαι μία ακόμη καλύτερη συνέχεια μέσα στον χειμώνα που μας έρχεται!
Μανάρια σας αφήνω και εγώ. Θα παίξω λίγο ακόμη Angry Birds και θα πέσω νωρίς για νανάκια μπας και στρώσω τον ύπνο μου γιατί τελευταίως έχω γίνει νυχτοπούλι και τρώω και βλακείες μέσα στην νύχτα... Σας φιλώ γλυκά μία μία και εύχομαι όνειρα γλυκά σε όλες μας!