Γιαννη , καταλαβαινω οτι αρχιζει και ' σου την δινει ' οτι φανηκες στο παρελθον ' ανεκτικος ' , ταχεις μαζεμενα , και θελεις να ξεσπασεις . Ομως δυσκολα αλλαζεις μια τετοια εντυπωση , εκτος και αν κανεις μια ' δραματικη ' κινηση . Δεν σε ωθω να κανεις κατι τετοιο , εκτος και αν σε παιρνει ( το ξαναειπα ) , και το λεει η καρδουλα σου . Πιστεψε με , σε καταλαβαινω , διοτι ετσι ημουν γυρω στα 14-15 , και οι μαγκες της παρεας με λεγαν Αγγελακο ( δεν υπηρχε τοτε μπουλιιν ) και με ριχναν στις γκαζες ( βολους ) που παιζαμε τοτε , υπο την δικη μου ανοχη . Αυτο ηταν η κινητηριος δυναμη στο νασχοληθω στα 17 μου με τον ακοντισμο , μετα με τα βαρη ( συνεχιζω ακομη ) , με το τζουντο , και εδω και 15 χρονια με την πυγμαχια , ωστε να μην τολμησει κανεις να με ξαναπει Αγγελακο ( χαιδευτικα μπορει ! ) . Αλλα πλεον , εχοντας την σωματικη διαπλαση και τεχνικες , δεν εχω καμμια διαθεση να τσακωθω με κανεναν , αφου δεν εχω αναγκη ναποδειξω τιποτα πλεον . Αν καποιος , οπως αυτος που σε προκαλει , εχει τα ' προσοντα ' να σε κανει καλα , ειναι βεβαιον οτι δεν μπορει ( κρινοντας εξ ιδιων , που , εχοντας φαει βρισιδι στο δρομο , με ταυτοκινητο , απαξιω ναπαντησω , διοτι θα τον στειλω στο νοσοκομειο αν εμπλακω σε καυγα + αστυνομια , που την φοβαμαι ) , δλδ αυτοι που μπορουν , δεν προκαλουν ποτε , εκτος ολιγων εξαιρεσεων .
Μαθε πολεμικη τεχνη κι αστηνα
κι αν σε πειραξουν , πιαστηνα !!
Παντως , μια και αναφερεσαι σε ' οργανα ' , εχω στο αυτοκινητο παντα ενα αμορτισερ πορτ-μπαγκαζ ανοικτο , δλδ νομιμο , ποτε δεν ξερεις .