τζιναααααραααααα μου !!! για να μην μπω και τιποτε αλλο και θεωρηθω απρεπης τουλαχιστον!!!!
Printable View
τζιναααααραααααα μου !!! για να μην μπω και τιποτε αλλο και θεωρηθω απρεπης τουλαχιστον!!!!
:lol::lol::lol::lol:
Η ζωή θέλει χαμόγελο. Τρελή πόλη ΑΘήνα στο φόντο, πουθενά πράσινο.
Τζινα συνχαρητηρια για το αποτελεσμα σου ευχομαι οτι καλυτερο.
Δεν υπήρχε περίπτωση να φανταστω ότι ήσουν έτσι!!! Κορίτσι μου πολλά μπραβο!!!! να είσαι πάντα καλά!!! (και θα σου ξαναφτιαξω ταρτα!!!)
Τζίνα συγχαρητήρια!!! τρομερή αλλάγη!!!
Για την lila δεν μπορώ να μιλήσω γιατί δεν μου εμφανίζει την φωτογραφία με τα σημερινά κιλά...αν και απο οτι βλέπω στο τικεράκι της θα πρέπει να είναι άλλος άνθρωπος!!! :blush:
Elafaki η Λίλα έχει βγάλει προσωρινά τη φωτό της και θα βάλει σύντομα μία άλλη, είναι όντως άλλος άνθρωπος και δεν της φαίνεται ότι είναι πάνω από 80 κιλά το πολύ!
τζινα τρομερη!!!! μπραβο σου κ εχεις κ υπεροχο χαμογελο :)
Τζίνα φοβερή αλλαγή μπράβο , συγχαρητήρια για το οτι πέτυχες τον στόχο σου και ελπιζω όλοι μας καποια στιγμη να το πετυχουμε εισαι φοβερη ....
Α....αααα και η μουρη φραπαδουρα και ας εχουν περασει τοσα χρονια:wink2::wink2:
Λίλα συγχαρητήρια και σε εσένα για την απώλεια σου , και εγω δεν μπορεσα να δω την τωρινή σου φωτογραφία αλλα δεν εχει σημασια , σημασια εχουν οι αριθμοι που πανε προς τα κατω , περιμενω την επόμενη φωτο κουκλα .....:bouncing:
Τζινα άλλος ανθρωπος !!!! Συγχαρητήρια κοπέλα μου .
Α και με την καμμία δεν φαίνεται ότι η πρώτη φωτογραφία είναι 20 χρόνια πριν . Στη δεύτερη φαίνεσαι κατά πολύ νεότερη.
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Ας είναι καλά το σλιβ που για να αδυνατίσεις δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!! Τα άτιμα τα κιλά μας δείχνουν μεγαλύτερους. Και φραπαδούρα δε με λες, αλλά όντως δεν φαίνονται να έχουν περάσει πολλά χρόνια μεταξύ των 2 φωτογραφιών παρόλο που στην μία είμαι 23 χρονών και τώρα είμαι 42! Σλιβ και ξερό ψωμί!
ποσο εισαι?????
σε καμια 35αρια σε εκοβα στο live!!!!
Αγγελικούλα είμαι το 1970 γι'αυτό είμαι η πιο ζαβή, συγνώμη σοφή εννοούσα απ'ολους εδώ μέσα και πρέπει να με ακούτε! :lol:
ε καλα τότε... να σ' ακουμε!!!!