εμένα λοιπόν το μόνο που δεν μου έχουν κάνει είναι δυσκοιλιότητα, μήπως επειδή παίρνω και κανένα xenical μαζί?
Printable View
εμένα λοιπόν το μόνο που δεν μου έχουν κάνει είναι δυσκοιλιότητα, μήπως επειδή παίρνω και κανένα xenical μαζί?
Ναι τα φύλλα Αλεξανδρείας τα έχω ακουστά αλλά φοβάμαι να τα πάρω......
Καλησπερα κοριτσια! Alalumaki μου και εγω παιρνω κανα xenical που και που λες να πειραζει ο συνδιασμος? βεβαια δεν τα παιρνω την ιδια μερα.
Και κατι αλλο μεχρι ποσο καιρο μπορουμε να τα παρουμε???
Καλησπέρα συν-ρεντουκτιλ-οδοιπόροι!! Βρε κορίτσια δεν σας φοβίζουν λίγο αυτά τα κοκτέιλ;; Ελπίζω να το κάνετε με σύμφωνη γνώμη του γιατρού σας! Πάνω απ'όλα η ασφάλειά μας και η υγεία μας..
Και πάνω που άρχισα να ψάχνω σε τί γιατρό να πάω γι αυτό που μου συμβαίνει.. η απάντηση έρχεται από το πουθενά!! Μετά από επίμονο κνησμό στο τριχωτό της κεφαλής που εδώ και μερικές μέρες δεν σταματούσε με τίποτα, χθες φύτρωσε πάνω στο κεφάλι μου ένα ξένο σώμα.. περίεργο πράγμα.. δεν το είχα ξαναδεί! Βρε τι είναι, βρε τι είναι.. τώρα καταλαβαίνω επιτέλους!!!Quote:
Originally posted by NADINE
Έχει τέσσερις μέρες,που το παίρνω κι από κει που ήμουν απλά μελαγχολική έχω γίνει καταθλιπτική κι αρνητική!
Δε με χωράει ο τόπος,δεν ξέρω τι θέλω,έχω κλειστεί σπίτι,απομονώνομαι από τους δικούς μου...Μάυρα χάλια...
Και καλά που είχα και την Πέννυ(καλά για μένα,γίατί εκείνη άλλαξε πόλη να γλυτώσει,οπότε όχι και τόσο καλά για κείνη)
και ξεσπούσα τη χαζομάρα μου...Εκείνη μου επισήμανε πως από το χάπι μάλλον έγινα έτσι.Κι η αλήθεια είναι πως
και την πρώτη φορά,που το πήρα,κάτι μήνες πριν,πάλι έτσι περίεργα ένιωθα τις πρώτες μέρες(ανάμεσα στα άλλα).
Δεδομένου πως δρα στο κεντρικό νευρικό μας σύστημα δεν είναι και τόσο αδικαιόγητη η αλλαγή στη διάθεση μας.
Ελπίζω να μη διαρκέσει πολύ καιρό...όχι τόσο για μας...όσο για τη φουκαριάρα την...Πέννυ μας! ;)
Ήταν.. Φ Ω Τ Ο Σ Τ Ε Φ Α Ν Ο!!!!!!
εγω παντως τους φοβαμαι αυτους τους συνδιασμους με τα χαπια γεμιζουμε που γεμιζουμε τον οργανισμο μας με την χημεια του reductil μην το παρατραβαμε κιολας , κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα .
lidal τα φυλλα αλεξανδρειας ειναι 100% φυτικα και δεν εχουν παρενεργειες απλα δεν ειναι για συχνη χρηση σου δινω ενα τυχαιο λινκ
http://www.tsai.gr/senna-p-243.html?...6b1e85a6f755c6 δοκιμασετα και θα με θυμηθείς
MARIARHODES ξέρεις που μπορώ να βρω φύλλα αλεξανδρείας?
Quote:
Originally posted by pennyV
Ε τι να πω εγώ τώρα.. να σε κατηγορούν επειδή ΔΕΝ βοηθάς το καταλαβαίνω!! Αλλά να σε κατηγορούν και όταν βοηθάς.. ΜΟΝΟ ΕΣΥ μπορείς να το κάνεις αυτό άτιμη Ναταλοκατάσταση!!! Πώς το φέρνεις, πώς το γυρνάς, πώς το αναλύεις... αγνό παρθένο ελαιόλαδο βγαίνεις πάντα!!!Quote:
Μπράβο σου,Πέννυ,που με κερατώνεις και μικραίνεις κι άλλων τις φωτογραφίες...Κατάλαβα...σιγ ά σιγά θα πέσουν και τ'άλλα τα κέρατα!
Το δικό μου πάντως...Ήταν ...Κ Ε Ρ Α Τ Ο !!!!!Quote:
Originally posted by pennyV
Και πάνω που άρχισα να ψάχνω σε τί γιατρό να πάω γι αυτό που μου συμβαίνει.. η απάντηση έρχεται από το πουθενά!! Μετά από επίμονο κνησμό στο τριχωτό της κεφαλής που εδώ και μερικές μέρες δεν σταματούσε με τίποτα, χθες φύτρωσε πάνω στο κεφάλι μου ένα ξένο σώμα.. περίεργο πράγμα.. δεν το είχα ξαναδεί! Βρε τι είναι, βρε τι είναι.. τώρα καταλαβαίνω επιτέλους!!!
Ήταν.. Φ Ω Τ Ο Σ Τ Ε Φ Α Ν Ο!!!!!!
Τώρα τι λέει για τη σχέση μας και το πόσο καλό/κακό κάνουμε η μία στην άλλη
το ότι στο δικό σου κεφάλι φύτρωσε φωτοστέφανο ενώ στο δικό μου κέρατο...
Νατελαΐς!
Τι θέλεις να πεις,Αλαλουμένια μου;Quote:
Originally posted by alalumaki
Τι να σου πω, η καλύτερη συμβουλάτορας είναι το Ναντινάκι που δίνει τέλειες συμβουλές «στους άλλους» γιατί τον εαυτούλη της δεν τον σκέφτεται καθόλου!
Δεν είμαι εγώ κορίτσι των έργων,αλλά μόνο των λόγων;
Δεν εφαρμόζω η ίδια όσες συμβουλές στους άλλους δίνω;
Δεν ασχολούμαι αρκετά και σοβαρά με τον εαυτούλη μου;
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις...Είμαι σε σοκ!
Καλησπερα σας
Lidal φυλλα αλεξανδρειας εχουν σχεδον ολα τα φαρμακεια και σιγουρα ολα τα μαγαζια που εχουν βοτανα και τσαγια που μενεις να σου στειλω διευθυνσεις η αν θελεις να σου πω μαγαζια για online αγορες , μην προτιμήσεις αυτα που ειναι σε φακελακια παρε τα φυλλα οι τιμες των 100 γραμ ειναι απο 0,89 λεπτα μεχρι 2,50 ευρω ειναι πολυ φθηνα σε σχεση με την ανακουφιση που σου προσφερουν , επισης χθες διαβαζα μια νεα ερευνα που αφορουσε το πρασινο τσαι και ελεγε πως ατομα που καταναλωνουν 3 φλιτσανια πραγινο τσαι ημερισιως εχασαν 4,6 περισσοτερα κιλα σε σχεση με αλλους που ακολουθουσαν την ιδια διαιτα, παλαιοτερα το επινα πολυ μετα το σταματησα με την εγκυμοσυνη και τον θηλασμο τωρα λεω να το ξαναρχισω. <και κατι ακομη αντι για τα xenical γιατι δεν παιρνεις λεκιθινες σε ταμπλετες ειναι 100% φυτικες δεν εχουν παρενεργειες και ειναι λιποδιατικες απο οτι θυμαμαι οι 250 ταμπλετες εχουν γυρω στα 12 ευρω απο επωνυμη εταιρεια και τις βρισκεις σε φαρμακεια και μαγαζια με βιολογικα προιοντα
Μπαρμπούνι,τι κατάσταση είναι αυτή;Στείλε το παλικάρι σε καμιά εξωτερική δουλειά να σε δούμε κι εμείς εδώ λιγάκι...
Ή μπες από το σπίτι σου...Όταν ήσουν κάτω μαθαίναμε και κανά νέο σου από την αξέχαστη...Τώρα,η απόλυτη σιωπή!
Επιτρέπεται εσύ που κράτησες αυτό το τόπικ ζωντανό σε χαλεπούς καιρούς και προσκαλούσες τον κόσμο να επιστρέψει
να είσαι τώρα στην αντίπερα όχθη;Εκτός αν περνάς καλύτερα στο γραφείο με τον βοηθό,οπότε να μας συγχωρείς για την ενόχληση!
Εννοώ κατά γράμμα όλα τα παραπάνω... Εχεις πολλά κεράσια για τους άλλους και κανά-δυό για σένα!!! Το Ναντινάκι στη γωνία.... ελπίζω να ξυπνήσει και να δει τι κάνεις, γιατί τότε θα πάθεις σοκ! Ματς, μουτς.............Quote:
Τι θέλεις να πεις,Αλαλουμένια μου;
Δεν είμαι εγώ κορίτσι των έργων,αλλά μόνο των λόγων;
Δεν εφαρμόζω η ίδια όσες συμβουλές στους άλλους δίνω;
Δεν ασχολούμαι αρκετά και σοβαρά με τον εαυτούλη μου;
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις...Είμαι σε σοκ!
Λοιπόν έχω τώρα δύο μέρες, που είμαι καλό κορίτσι, με τη διατροφούλα μου, και καλή διάθεση... Λέτε να κρατήσει ? Πήγα και χθες στη συναυλία του Santana και είμαι λίγο ανεβασμένη όχι πολύ πάνω, αλλά καλά είναι....
Μαριλού, τα xenical μπορείς να τα παίρνεις μέχρι 2 χρόνια, αλλά υποθέτω όχι σε συνδυασμό με τα reductil. Το κάνω κάποιες φορές μόνο όταν φάω κάτι λιπαρό.... αλλά δεν νομίζω ότι αν ρωτήσεις γιατρό θα σου πει ότι δεν πειράζει.
Παλιόπαιδο πώς νιώθεις;Όλα καλά με την πίεση σου ή μας έπεσε πάλι;
Λινταλένια μου,εσύ;Μετρήθηκες καθόλου;Συνεχίζεις το χάπι ή το σταμάτησες;
Ξένια,μπαίνεις-βγαίνεις κι ένα "γειά" δε μας λες...Τι κάνουν τα υπόλοιπα ρεντουκτιλοκόριτσα;
Αλαλουμένια μου! Είσαι εδώ; Ώστε και Santana,ε; Ωραίες οι καλοκαιριάτικες συναυλίες!
Δηλώνουμε δύο μέρες καλό κορίτσι...Χμ...Φοβάμαι πως αν το βιώνουμε πραγματικά έτσι,δε θα κρατήσει...
Το κακό κορίτσι πάντα θα περιμένει στη γωνιά για τη σειρά του.Αυτή η εναλλαγή είναι αναμενόμενη.
Προτείνω να μη σχετίζουμε τη διατροφή μας με τη διαγωγή μας,λες και παίρνουμε διαρκώς έλεγχο.
Είμαστε αυτό που είμαστε αναφορικά με την προσωπικότητα μας και προσπαθούμε να διατραφούμε
κάνοντας καλύτερες επιλογές στην ποιότητα,την ποσότητα,την ώρα και τον αριθμό των γευμάτων
κι αν μπορούμε ν'αυξήσουμε και τη σωματική μας δραστηριότητα σιγά σιγά,ακόμα καλύτερα!
Δε μπορώ άλλο να ακούω : τώρα είμαι καλό κορίτσι - τώρα είμαι κακό κορίτσι -καλό - κακό- κοκ
Απενοχοποίηση τώρα!ʼντε,αρκετά με την καταπίεση!Τάδε έφη ο συμβουλάτορας της ημέρας.Μάκια!
Nadine και υπόλοιπα reductilokoritsa όλα καλά.
Η πίεση δεν έχει πάρει τα πάνω της ιδιαίτερα αλλά είμαι ψυχραιμη και δεν με πιάνει υστερία (δεν το συσχετίζω με το reductil).
Το θέμα είναι άλλο. Η γενικότερη ψυχολογία μου είναι χαμηλά με συνέπεια να κάνω και να μην κάνω διατροφή, να με διακατέχει μια γενική απροθυμία να υποπτεύομαι ότι με την κακή μου διαγωγή δεν θα έχω πρόοδο (για να μην παραδεχτώ ότι θα έχω πισογυρισμα) με αποτέλεσμα γενικά να είμαι κακοδιαθετη και εκνευρισμενη.
Τελικά όταν δεν τα κάνουμε μαντάρα (διατροφικά) από την πείνα μας τα κάνουμε μαντάρα από κακή ψυχολογία, από ανυπομονησία από στρες από, από, από....
δικαιολογίες υπάρχουν χιλιάδες, δυστυχώς και η πρόοδος μικρή. Μικρή και με τεραστιο ψυχικό κόπο.....
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...rEv/weight.png