κ εγω ασε που παλια μου αρεσαν κατι τυποι που αντικειμενικα ηταν άσχημοι.ειναι να σου κανει το κλικ ο αλλος.
Printable View
κ εγω ασε που παλια μου αρεσαν κατι τυποι που αντικειμενικα ηταν άσχημοι.ειναι να σου κανει το κλικ ο αλλος.
παιδια ,ασχετο εντελως...
οι ποδοσφαιριστες συνηθως δεν εχουν τελειωσει καν το σχολειο γιατι ξεκινουν πολυ μικροι την καριερα τους κ προφανως η "κλιση" τους δεν ειαν ιη φιλοσοφικες αναζητησεις...
οι γυμναστες παλι ειναι επιστημονες στον τομεα τους.
nai o nikopolidis mporei na traulizei alla einai kouklaki!!!!
ασχετο επισης.
2 ουαου στο just the two of us, ενας τραγουδιστης με την μπεκατωρου και ενας πολιστας με τη ραλλια....
ε? ε? ε?
δεν περιγραφω αλλο.
εμενα μ αρεσει αυτος με τη φουρειρα.ο παναγιωτης!!!!!!!!!!!!
Θα σε μαλώσω κοπελιά. Τι κάνουμε τρία live τώρα; Ξέχασες το φωτογενής δίπλα από το πολίστας.Quote:
ενας πολιστας με τη ραλλια....
σημερα εκανα το προγραμματακι μου κανονικα..απο Δευτερα πάλι!εχω πολύ όρεξη και ενεργεια μετα απο πολύ καιρό και χαίρομαι απίστευτα!!!!!
Εγω σημερα τπτ!
Bασικα ειμαι Κρητη,δεν ξερω αν σε βολευει! :PQuote:
Originally posted by fotini88
onelifeonechance σε ποιο γυμναστηριο πας?? θελω και εγω τον κουκλο γυμναστη!!!!!!!!
Nαι κλικλικου μου,μου εφυγε το αγχος ευτυχως!:smilegrin:
μπραβο βρε ελενη,
μαρεσει που κουβαλουσα κ τηζωνη μετρησης παλμων αθηνα κ ουτε ενα βημα δεν εχω κανει...
κ με παρακαλαει ο χειρουργημενος για βολτες
Bασικα ειμαι Κρητη,δεν ξερω αν σε βολευει
Κούκλα ξέχασα να σε ρωτήσω απο ποιο νόμο είσαι?
σημερα 45 λεπτά διάδρομο σπίτι.
σημερα θα βγω για περπατημα-βολτα, ξερω ακουγεται μηδαμινη γυμναστικη αλλα απο το να καθομαι στον καναπε ή στην καρεκλα του νοσοκομειου ειναι σιγουρα καλυτερο!
εννοειται πως ειναι καλύτερο.κ σκεψου οτι λιγο λιγο κατι κάνουμε.οποτε βουρ για βόλτα.
Hρακλειο Μαρακι!Quote:
Originally posted by mariafc
Bασικα ειμαι Κρητη,δεν ξερω αν σε βολευει
Κούκλα ξέχασα να σε ρωτήσω απο ποιο νόμο είσαι?