ciciliana...iremise bre ...................!!!!!!!!!! bges eksww kane mia volta pigene ena kafedaki !!!!!
Printable View
ciciliana...iremise bre ...................!!!!!!!!!! bges eksww kane mia volta pigene ena kafedaki !!!!!
bubulitsa86 δεν μπορει να μην εχει Ελληνικα ..... απλα εχει γκρεκ ιγκλις και σκετα ελληνικα , για κοιταξετο .........
@Πωλινάκι τιποτα δεν ειναι ευκολο αλλα μην το βαζεις κατω τωρα που φθάνεις στην πηγη. Πιεσε τον εαυτο σου και σκεψου την Πωλινα και το μέλλον.... Τα καλυτερα έπονται.......και δεν ξερεις τι μπορει να σου επιφυλασει το μελλον.....
alma mou einai ton anthroid...den briskooo akri.....an itan eukoloooo.....to ksereis to programma esi?
oxi bubulitsa απλα επειδη αγορασα laptop και διαπιστωσα οτι οταν το γυριζα στα ελληνικα μου εβγαζε γκρεκιγκλισ πρωτα και επρεπε να παω να χτυπησω επανω στη γλωσσα να μου βγαλει ελληνικα ελληνικα .......... Δεν ξερω με πιο δικαιωμα επιτρεψανε τα γρεκιγκλιςς σαν γλωσσα.......Απορώ!!!
ισως ενας μετατροπεας βοηθησει?
http://www.google.gr/search?q=%CE%BC...ient=firefox-a
eyxaristo koritsia...gia tin voithia katse bas k to ftiaksw... giati mou tin psilospaei me ta palio greeklish...........
egw skeftomai ti na parw doro tou mpampinou mou gia aurioooooo........???!!!!!!!!
Εγω σκεφτομαι γιατι πρεπει να κανω συνεχεια σωστη διατροφη και η φιλη μου να τρωει τις σοκολατες δυο δυο ............ʼδικο δεν ειναι ?
θα σου πει η μιτσοκολο τι να παρεις ειναι ειδικη σε τετοιες συμβουλες!!!:D:smirk:
αλμα, η φαιδρα μου ειπε ενα κορυφαιο..
αυτοι θα επρεπε να ζηλευουν αυτο που κανεις εσυ, οχι εσυ αυτους, απλα πλακωνουν τις σοκολατες, σιγα. :yes:
Ax βρε click ακουω αλλους να στεναχωριουνται και να χανουν κιλα ............ Εγω γιατι ξεσπαω στο φαγητο !!!!!!
μια χαρα δεν τα πας αποταν ξεκινησες? -3κιλα βλεπω, πολυ καλα δεν ειναι?
Ναι click καλα ειναι και την τριτη που θα ξαναζυγιστω θα ξερω ακομα πιο σιγουρα........... Το πιο βασικο ειναι οτι νοιωθω σαν να εχουν φυγει 10 κιλα , ξεφουσκωσα και κυριως εχει σταματησει να μου κανει επεισοδια η αρτιριακη μου πιεση ........... Πολυ σημαντικο για μενα .......
οτι χάλασα τη δίαιτα σε 3 μέρες που πήγα ταξίδι, πήρα το ένα κιλό από τα δύο που είχα χάσει, (αν και δεν την χάλασα τόσο πολύ, τέλοσπάντων) και ότι μου τα χει πρήξει ο φίλος μου να αδυνατίσω!
κατακρατησεις ειναι, ξαναζυγισου σε 2 μερες.
ο φιλος σου ειναι ο μπραντ πιτ?