Originally posted by zouzouka
Quote:
Originally posted by ~aggelaki~
Καλημερα ζουζου!!! :spin:
Σημερα κοιμηθηκα μονο 6 μισι ωρες!! ειχα κοιμηθει και μεσημερι χθες..δεν εκανα και τπτ μονο σπιτι, ουτε καν ενα τρεξιμο, απλα διαβασα λιγο..
απο τι να κουραστω η καψερη? Γ αυτο ενιωσα και λιγο ασχημα με το φαι χθες.. επειδη μονο ετρωγα και ελεγα δεν καιω τπτ..
Κάλωσηρθες ,λοιπον, κι εμας μας ελειψες:love: !!
Απο τη διατροφη πολυ αμφιβαλλω αν παιρνουμε οσες βιταμινες και μεταλλα χρειαζομαστε. Να μην πω για τα αντιοξειδωτικα..ειδικα για σας που ζειτε Αθηνα.. Η σπιρουλινα ειναι φυσικη τελειως, κι εγω ο,τιδηποτε αλλο θα σκεφτομουν πολυ για να το παρω γιατι αποτι εχω διαβασει κιολας πολυ λιγες πολυβιταμινες (φτιαχτες απο τον ανθρωπο) ειναι ικανες να απορροφηθουν εξολοκληρου απο τον οργανισμο μας.. Κι ας εχουν μεσα τα παντα.. Στην συστηνω γιατι καταρχην μου δινει πιο πολυ ενεργεια.. φοβαμαι μην παθω καμια υπερβιταμινωση ρε κοριτσια. ειδικα απο βιταμινη Α η οποια υπαρχει παντου γαμωτο σ αυτα που τρωω!! κ ειναι συσσωρευτικη, δεν αποβαλλεται με τα ουρα, και μπορει να γινει και τοξικη για το συκωτι αν λαμβανεις πολυ. εχει και η σπιρουλινα και ολα αυτα που τρωω.. μια φορα ειχα γινει πορτοκαλι απο τα πολλα καροτα-αβοκαντο+goji berries!! ντόινγκ..!!! οταν τα εκοψα μετα απο μερικες βδομαδες επανηλθα..(καλα τοτε δεν ετρωγα και τιποτα αλλο-πω πω.. μονο λιπαρα και υδατανθρακα απο λαχανικα! ελεος..)
Δηλαδή μου λες ότι την σπιρουλίνα την παίρνεις σε φυσική μορφή? Είχα την εντύπωση πως μόνο απ'το φαρμακείο μπορώ να τη βρω σε μορφή χαπιού..Όσο για τις πολυβιταμίνες τα έχω ακούσει κι εγώ αυτά, γι'αυτό και κάθε φορά που καταπίνω μία βιταμίνη σκέφτομαι πως ίσως την παίρνω άσκοπα...
λιπαρά από πού έπαιρνες?
εγώ θυμάμαι πως όταν η βουλιμία ήταν στα φόρτε της, δηλαδή στην τρυφερή ηλικία των 16-18, έτρωγα μόνο κορν φλέικς με γάλα.. Μονοφαγία... :sniffle:
Τότε το γάλα δε με πείραζε, τι να πω...