-
παραδόξως και εγώ σκεφτόμουν το ίδιο και παρατηρώ τον εαυτό μου συνέχεια για αυτό το θέμα.
κατ αρχήν δεν έχω ιδιέταιρο πρόβλημα και με τη διατροφή δεν έχει αλλάξει κάτι μεχρι τώρα.
Αλλά το φιλοσόφισα και νομίζω οτι βοηθάει οτι πίνω πράσινο τσάι και πολλά μα πάρα πολλά νερά.
αυτά
-
Σήμερα πεινάω πολυ. Εφαγα κ δέκα πατατουλες του συζύγου δεν άντεξα η γυναίκα. Εφαγα κ κοκκινιστο μοσχαρακι γενικώς τα ξεπερασα όλα σήμερα. Κ τα πολλά νερά με κάνουν κ πεινάω Κ πινω πολλα μπουκαλάκια
-
Πως πάτε με την ατκινς. Πείτε κανένα νέο. Όλο οι ντουκαν λένε. Εγω είχα κολλήσει λόγω περιόδου κ τώρα πάλι κάθοδο. Εμείς βρώμη δεν κάνει να τρώμε; Εσείς τί τρώτε;
-
ξεκίνησα σήμερα και ελπίζω να δω φώς γιατι με βαρέθηκα....
σήμερα----> φασολάκια μισο φλ+30 γρ φέτα (2.1+1.2)
1 ποτήρι πράσινο τσάι+2 κσ λεμόνι (2.5)
1 καφέ σκέτο με κρέμα γάλακτος (1.0)
2 αυγά + μπέικον +ντομάτα+ 1/2 αγγούρι (1.2+2.5+1)
80γρ κοτόπουλο+ μαρούλι (ο.4)
σύνολο 11.7 γρ καθαρών υδατανθράκων
-
καλημερα ρια..τι εννοεις σε βαρεθηκες?βαρεθηκες την διατροφη?πρεπει (απο οτι ξερω)να τρως πιο πολυ πρωτεινη..γιατι μονο 80γρ κοτοπουλο?δεν πειναγες?
-
ria δεν έκανες διατροφή του Ζούμπι ή κάνω λάθος?
-
καλημέρα σας ατκινς λαβερς,
εγω ως γνωστόν είχα πάει το προηγούμενο ΣΚ στο φιλικό σπίτι που λέγαμε και ενω νόμιζα οτι έκανα διατροφή, η μαγείρισα έβαζε στο κοκκινιστό κοτόπουλο ουζο και ζάχαρη.... και μετα μου έλεγε οτι δεν έχει τσιγαρίσει το λάδι...χαχα
οπότε και εγώ μόλις το συνειδητοποίησα έφαγα και φρούτα και ψωμάκι και διάφορα και γαλακτομπούρεκο.
2 κιλάκια πηρα σε 4 μερες.
Τωρα ζορίζομαι να επανέλθω σε πρόγραμμα γμτ.
αλλά αποφάσισα να κάνω καθημερινά zumba στο σπίτι από το youtube.
Ξεκίνησα σημερα το πρωϊ με ένα 30λεπτο και θα κάνω και το βράδυ άλλο ένα 30λεπτο τουλάχιστον.
ο ιδρώτας ροδάνι και νιώθω και σουπερ καθωτι χορός!
αυτά.
κατα τ άλλα σημερα το πρωϊ έγαφα ένα πλούσιο πρωινό:
2 αυγά τηγανιτά + 2 λεπτές φετες σαλάμι αερος + ένα μικρό κομματι τυρί μιλνερ.
+ ένα καφέ με 3 ζαχαρίνες + 3 κουτ. κρέμα γάλακτος.
στη δουλειά για μεσημέρι
τονοσαλάτα με μαρούλι, ένα φρέσκο κρεμυδάκι, ξυδι, λάδι και λίγο τυράκι τριμμένο.
ενδιάμεσα
κρατάω μια μπάρα advanced μόνο στην περίπτωση που έχω λυσσάξει στην πείνα...
+πράσινο τσάι
και για βράδυ θα δω τι θα κάνω μηπως φτιάξω ψαρι ψητό...που θα κρατάω και αυριο στη δουλειά.
τι έχετε να πείτε?
-
herts zoumpi έκανα μέχρι που εφτασα πάλι 82 κιλά....
δεν έχω αλλη υπομονή θέλω μέχρι τον Δεκέμβρη να χάσω 20 κιλά.
Σήμερα 79 κιλά και συνεχίζω
πρωί
1 ντομάτα
1/2 αγγούρι
1 αυγο βραστό
1 λουκάνικο γαλοπούλας
1 πράσινο τσάι με 2κσ λεμόνι
1 καφέ σκέτο με κρέμα γάλακτος
μεσημέρι
1/2 αγγούρι + ντομάτα+1 λουκάνικο γαλοπούλας
το βράδυ ψητό κρέας με σαλάτα
-
maria αν και απειρη ακόμη εγω απο την atkins την οποία ακόμη προσπαθώ να μάθω μια χαρα μου φαίνονται!!!!
ο χορός είναι υπέροχη άσκηση , εγω κολυμπάω 30min τη μέρα και όταν δεν το καταφέρνω κάνω ελλειπτικό 20min
-
ok Ria μου όπως σε βολεύει...
πάντως ο Ζούμπι μου άρεσε αλλά και εγώ πάχυνα και δεν μου φταίει καμία δίαιατα
εδώ που τα λέμε..:puzzled:
φιλάκια και καλή συνέχεια
-
δεν παχυνα απο τη διαιτα εννοειται... απλως δεν έκοψα τα υπερφαγικά όπως ήλπιζα
edit κάθε μέρα πίνω μια ταμπλέτα ιχθυέλαιο και μια πολυβιταμίνη
-
τι είναι ρε παιδιά αυτός ο ζουμπι????
Εγω την ξαναχάλασα την ατκινς...έτσι οπως πάω με βλέπω να τα παίρνω πίσω....
:flaming:
πως θα γίνει να ξαναασχολιθω με τη διατροφή....να μου ξαναερθει η διάθεση????
εχω και εξεταστική...
-
εγω παιδια τελειωσα την άτκινς γραμμένη απο διαιτολόγο και τώρα που έχασα τα 13 που ήταν αρχικός στόχος και πρέπει να μπω στη φάση ισορροπημένης διατροφής, (τελείως διαφορετικό πλάνο απο ότι η άτκινς) δεν μπορω να επανέλθω και πήρα ένα κιλό παρόλο που προσλαμβάνω τώρα 1200 θερμίδες.... ελπίζω να μη φταίει στο οτι η άτκινς μου χάλασε το μεταβολισμό...
-
athena,
Μπορείς να μας πεις το διαιτολόγιο της Ατκινς ΄που σου έδωσε ο γιατρός???
τα 13 σε πόσο καιρό τα έχασες?
-
τα 10 τον πρώτο μήνα και τα 3 μετά... τώρα που βρίσκομαι σε μία φάση ισορροπιμένης διατροφής δυσκολεύομαι να χάσω κι αλλα και αντ' αυτου πήρα και 900γρ..... ενω πριν με την ισορροπημένη έχανα 2 κιλά το μήνα... απλα μάλλον ηταν αρκετά αυστηρή και τώρα ο μεταβολισμος απορποσανατολιστηκε.... αν θέλεις στείλε γιουτουγιου