.................................................. .......................
Printable View
.................................................. .......................
ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ Κ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ Η ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΦΑΤΕ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΚΡΑΣΙΑ ΤΥΡΙΑ ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ
ΌΛΟΙ αξίζουν μια αγκαλιά.
Μερικοί με κάκτο.
αγκαλιές με κάκτο?
οι μπάτσοι σπίτι σου?
τι γίνεται συντρόφισσα? σα να ξέφυγε το πράγμα
χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια.ουτε καν μηδεν
Σκεφτομαι να ξαναξεκινήσω το λίγο το κάπνισμα που σταμάτησα πριν μερικά χρόνια. Το κεφάλι μου το ποθεί ως κάτι που θα με χαλαρώνει και θα με κάνει να ξεφεύγω. Παρότι δεν θα παρω αυτά που θέλω. Απλά θα ξεχνιέμαι και θ ανιώθω ευτυχής μ αυτα που εχω.
Θέλω να πάω για μπάνιο αλλά ούτε αυτό νομίζω πως το θέλω...Λέω, καλύτερα μεσα στο αιρκοντίσιον να σκρολάρω στο κινητό...Αλλά έτσι δεν ζω όμως,αναβάλλοντας τα πάντα.
Έχεις κοντά θάλασσα ή πρέπει να ταξιδέψεις;
Μισή ώρα δρόμος είναι η θάλασσα από εδω που μένω και έχω πολλές επιλογές...Σχινιά, Λούτσα, Πορτο Ράφτη, Ανάβυσσο, Βαρκιζα...Αλλά μου φαίνεται ταλαιπωρία...προτιμώ την βολή μου μέσα στο αιρ κοντισιον...Εχει και υπερβολική ζέστη σήμερα,δεν πάω πουθενά.
Κοίτα αυτές τις μέρες δεν είναι γενικά να βγαίνεις έξω εκτός από βράδυ.
Η απόγεύμα για μπάνιο.
Είσαι τυχερός που έχεις κοντά θάλασσα
Αμάν βρε μίζερε απόλαυσε το καλοκαίρι σου, τι είναι πιο όμορφο η θάλασσα ή το έιρκοντισιον; Δηλαδή μερικοί είστε τελείως ντάουν. Πρέπει να πάτε ψυχολόγο να σας κάνει να γνωρίσετε τις αληθινές χαρές της ζωής.
Οι αληθινεσ χαρεσ τησ ζωησ ειναι κινητο ακινητο κι ενα πουλι ευκινητο τα ειχαμε πει αυτα με τισ προηγουμενεσ που ηταν εδω
Αν εισαι η ναταλια εισαι η γυναικα που μου ειπε τα ομορφοτερα πραγματα που εχω ακουσει ποτε απο γυναικα οι αλλεσ αυτα που ειπαμε ολοι τα θεωρουν ακριβα κ δεν τα λενε ξερω κι οι αλλεσ αξιζουν ολεσ αξιζετε αλλα καμια δεν εκφραστηκε οπωσ εσυ σε μενα μιλαω για δημοσια παντα ολεσ λενε μαλακιεσ ενω αξιζουν λενε αλλα σε ευχαριστω δεν το ξεχναω κ μπραβο σου που δεν αλλαζεισ συμπεριφορα ευχαριστω κ παλι