Τι μας κάνεις ρε συ παστελάκι απογευματιάτικα, μας αναστατώνεις, έρχεται και Μεγάλη Εβδομάδα νηστείας..
Printable View
Τι μας κάνεις ρε συ παστελάκι απογευματιάτικα, μας αναστατώνεις, έρχεται και Μεγάλη Εβδομάδα νηστείας..
χαχαχα ρε μου φτιαξατε την μερα με το αρνι.πωπω τα σαλια μου τρεχουν ποτε θα ερθει το πασχα.κριμα το ζωο.λολολ
Δεν μπορω τιποτα να κρατησω στη ψυχη μου ζωντανο νεκρο .ζητω συγνωμη απ ολους
Δεν υπαρχουν λογια σοφτακι. Και μη ζητας συγνωμη βρε καλη μου.. Αγκαλιες μεγαλες..
Όταν αγαπάς δεν πρέπει να φωλιάζει η ανησυχία μέσα σου, γιατί πρέπει να γνωρίζεις ότι εκείνος που αγαπάς πραγματικά, θα αναζητήσει το ήρεμο και απάνεμο λιμάνι σου και θα έρθει να σε βρει. Εκείνο το λιμάνι της ευτυχίας…
Γ. Πασχαλιδης
ευχαριστω και δεν εχω προβλημα με την ηλικια σου. αλλα στο πατρικο και με γονεις ? εδω κανω αμαν και πως να ξεκουμπιστω απο το σπιτι και να γλυτωσω απ'τους δικους μου...
τεσπα σκεφτομαι οτι δε ταιριαζω με κανενα ατομο, και δε θα ξανακανω ποτε παλι σχεση, γιατι καμια δε με θελει και δε με αντεχει, και δεν αξιζω κι εγω φυσικα σαν ανθρωπος. μου χαλασε η ******* η πρωην μου τη διαθεση και την αρχισα στις χριστοπαναγιες βραδιατικα.
θα σου ρθει η εκπληξη εκει που δεν το περιμενεις.
και εκει που νομιζεις οτι εχεις πεθανει και εχουν ξεχασει να σε θαψουν, θα γινει και θα νιωσεις πιο ζωντανος απο ποτε.