Χαλια,μες τα νευρα και το αγχος. Θα χτυπησω κανεναν η το κεφαλι μου σε κανα τοιχο..
Printable View
Χαλια,μες τα νευρα και το αγχος. Θα χτυπησω κανεναν η το κεφαλι μου σε κανα τοιχο..
στεναχωριμενος, βγενω εξω με τον κολλητο μου και την κοπελα του,ειναι σαν τους κραταω το 'φαναρι', λογο γιορτων εχει γεμισει η πολη ξανα με τους φοιτητες/τριες ,γενικα πολυ κοσμος, εγω σαν τον μαλακα μονος και ερημος, τι φταει? και κινηση εκανα να τιν 'πεσω' σε 2 κοπελες αλλα εφαγα 'ακυρο'. δεν εχω τπτ εμφανησιακα, αντιθετος μου εχουν πει οτι ειμαι οκ παιδι ψηλος γυμναζομαι κ καλο χαρακτηρα,ουτε ψωνισμενο ατομο ειμαι. χτες με κοιταζε εντονα μια κοπελα στην καφετερια, αλλα τι να εκανα? ισως να ετρωγα παλι 'ακυρο'. εχω ξενερωσει,πολυ στεναχωριμενος που ειμαι μονος μου, δεν ειμαι κλαψας, αλλα αισθανομαι λιγο περιεργα, πολυ down.
Πεινάω.... Πολύ αργεί η Ανάσταση!!!
..υπεροχοτατα!!
Σκατα!!!
Ηθελα να 'ξερα... εγω ουτε στις γιορτες δεν μπορω να χαλαρωσω τελικα?? Πρεπει να ειμαι μονιμως στην τσιτα??
Δεν είσαι η μόνη και το ξέρεις καλά αυτό...κι υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολύ χειρότερα από σένα...μόνοι, απομονωμένοι...γιατί δεν έχουν άλλη λύση...όπως εγώ...που έμεινα μόνη και χθες και που θα μείνω και σήμερα γιατί δεν μπορώ να γιορτάσω με τους υπόλοιπους...αυτά είναι για τους φυσιολογικούς, χαρούμενους κι υγιείς ανθρώπους, σωματικά και ψυχικά κι όχι για τους σαλεμένους που τους αγνοούν όλοι και που αν πάνε στη γιορτή θα πρέπει απλά να υποκρίνονται...και ξέρεις ήθελα να πάω και να δω κάποια άτομα που αγαπάω αλλά τώρα πια είναι αδύνατον... :(
Οκ, ότι πεις...το ποιος πονάει πραγματικά και το ποιος όχι φαίνεται, καθώς και το ποιος είναι στη θέση του αγνοημένου...ο νοών νοήτω...ξέρεις εσύ τι λέω κι ότι είναι έτσι όπως τα λέω...και ξέρεις και το γιατί...ακόμα περιμένω κάτι που δεν ήρθε και δεν θα έρθει ποτέ προφανώς γιατί ήδη πέρασε ένα ολόκληρο 24ωρο...
Αλλά φυσικά η ανάγκη για ξέσπασμα είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου, σαλεμένου ή μη...σ' αυτό συμφωνώ...όμως θα ήταν συνετό και να μην αγνοούμε τους ανθρώπους και να μην τους φερόμαστε λες και δεν υπάρχουν, ούτε σαν σκουπίδια...
..νιώθω φρίκη που σουβλίζουν σήμερα ταλαίπωρα ζώα!
Κάποιοι πάλι θα καταλήξουν στα νοσοκομεία από την λαιμαργία και την πολυφαγία!
Λιώμα και μ' αρέσει...νομίζω πως τελικά το αλκοόλ είναι το καλύτερο παυσίπονο...είμαι στο τρίτο ή τέταρτο ποτήρι, δεν είμαι σίγουρη αλλά νιώθω λίγο καλύτερα...όχι τέλεια αλλά καλύτερα από πριν και θα συνεχίσω να πίνω μέχρι να νιώσω τέλεια... :) :) :)
Βρε παιδια μα βρε παιδια γιατί όλο αυτα για ένα σούβλισμά? Έθιμο είναι! Βέβαια και εγώ το νιώθω όπως το είπες Μαρκέλα (ταλαίπωρα ζωάκια) αλλά και γέλασα ταυτόχρονα στο μνμ σου :)
Είμαστε κατα βάση κρεατοφάγα όντα.. και εγώ τα λυπάμαι τα ζωάκια που τρώω αλλά τι να κάνω? (αρκει να μην τα δω να θανατωνονται) Τις πρωτεινες του κρέατος απο που θα τις πάρουμε? ε? (βέβαια προτιμω ψάρια σε σχέση με το κρέας)
καλο ειναι οταν το δεις στο πιατο? :Ρ