https://www.youtube.com/watch?v=hHJytDUxnq4
Printable View
αυτεσ οι στρατιωτικεσ τεχνικεσ που πρεπει να ξαναπερασουμε τα ιδια για να γινουμε καλα
με αφηνουν μαλακα πραγματικα
και τουσ τα ειπα οτι πηγα στρατο και τουσ ειπα χοντρα οτι δεν περασα καλα
και τουσ τα ειπα ολα κι ελεγα κι ελεγα κι αυτεσ δε πιστευανε να πανε να τα βρουν με τον κοσμο τωρα
και με αυτον που ελεγε μαλακιεσ εγω ελεγα την αληθεια απο οτι αποδειχθηκε ενταξει δεν ημουνα ψημενοσ
με αυτα και ειχα προβλημα γι αυτο φαινοτανε αλλα αφου δουλευα δεν υπηρχε προβλημα και τουσ το λεγα
οτι και να ειχε ο καφεσ απο τη στιγμη που πηγαινα και καθομουν ολη μερα αποδυκνυοταν αυτα που ελεγα
και τισ το ελεγα να βγαλουμε ακρη εγω δεν φταιω παντωσ να ξερετε και ειμαι καλα τωρα γιατι πηγα στρατο
ηταν απλο θα καναμε μια καλη κουβεντα κι ολα θα ηταν ομορφα αλλα οχι αυτεσ ηταν εξυπνεσ δε θελανε κουβεντεσ
να πανε να τα βρουν με τον κοσμο και με αυτον που ελεγε τισ μαλακιεσ
Σκέφτομαι ότι η αυριανή μέρα είναι δύσκολη, αγχωτική αλλά τουλάχιστον θα ξέρω..... Δύσκολη η αναμονή και ακόμα περισσότερο το να μην γνωρίζεις, το μυαλό, σου κάνει παιχνίδια συνέχεια και είσαι ένα βήμα πριν από την κρίση πανικού!!!!
περναω ερωτικη απογοητευση τετοια καταθλιψαρα καιρο ειχα να παθω δεν κανω εγω για ερωτεσ τελοσ χαλαει το μυαλο μου
(εισπνοη) και θεα απο την βεραντα μου ατελειωτες καιρεες και ταρατσες,και ο ομορφος θορυβος της πολης να απλονετε,τι ομορφη καλημερα χωρις λεξεις.σχεδιο της ημερας μπλα μπλα μπλα,μπαααα δεν θα παρω αστο καλυτερα.
Δεν αντεχεται τόση μελαγχολία
Από τις χειρότερες περιόδους της ζωής μου μέχρι τώρα ,δεν ξέρω πότε θα εκραγω
εγω να σασ πω οτι θελετε ποιοσ αντεχει να κουσει αληθειεσ δε ξερω εγω απεδειξα οτι μπορω να τισ ακουσω
τουλαχιστον αν οχι να τισ πω και θελω να τισ ακουσω επιτελουσ
φιλικα
για τουσ νεολαιουσ σασ βρηκαμε τροπουσ για οτι ζητησατε
βαλαμε τη μαγκια μασ τη ζωη μασ τα μυαλα μασ τα σκατα μασ ολα τα βαλαμε και τα κανεμε ολα πανευκολα
κανονιστε να κανετε και σεισ κατι πρωτον και δευτερον εγω θελω να αποσυρθω πλεον και να ζησω μια φυσιολογικη ζωη
και αν ειναι ευκολο να πληρωθω τη δουλεια που εκανα η γενια μου σασ παραδιδει αυτον τον κοσμο καντε και σεισ κατι αλλο να μαστε ολοι καλα οτι θελει ο καθενασ
εγω ειμαι ο ασχημοσ με την ψυχικη δυναμη για οποιον θελει ν με μαθει εδω ειμαι
Εlis δεν αντιμετωπίζουν όλοι την ζωή με τον ίδιο τρόπο.
Ούτε έχουν την ίδια ψυχική δύναμη.
Εγώ το παραδεχομαι δεν έχω , είμαι υπέρ ευαίσθητη το έχω ξανά αναφέρει.Όλα με επηρεάζουν ψυχολογικα.
Έτσι λειτουργώ
μαλον δε συναντησες κ τοσα πολα εμποδια στη ζωη σου για αυτο αισθανεσαι οτι δεν εχεις αρκετη ψυχικη δυναμη...
τη περισσοτερη δυναμη απο ολους την εχουν αυτη που συνηθως φαινεται να τους πηγαν κοντρα τα παντα πχ αν προσεξεις καλυτερα αυτοι που συναντησαν τα μεγαλυτερα προβληματα απο ολους ηταν αυτοι που ηταν γκει μετα απο πολαπλα προβληματα επικοινωνιας που ειχαν λογο του οτι υπηρχαν ταμπου ρατσισμοι κλπκλπ φαινεται οτι ηταν κ αυτοι που εμαθαν να προσπερνουν τα περισσοτερα εμποδια απο ολους.
αφου οταν δε μπορεις να συνενοηθεις με τους αλλους γινεσαι εφευρετικους κ βρισκεις διαφορετικους τροπους συνενοησης..
αρα πρεπει να αντιμετωπισεις καπιο προβλημα για να αναπτυξεις καπιας μορφης δυναμη
αρα το συμπερασμα ειναι οτι δεν εχεις αρκετη ψυχικη δυναμη γιατι δε τη χρειαστηκες κ γιατι δε σου πηγαν ολα αρκετα τοσο κοντρα για να την αναπτυξεις
Να σου πω ουτε κ μενα μου πηγαν ολα τοσο κοντρα αλλα βλεπω κ αλλος που περασαν δυσκολοτερα κλπ,,,,,,,
αυτο που μου λεσ ξερεισ τι ειναι η αληθει απο αυτο που ειπεσ ειναι ειμαι η πιο σκληρη απο ολεσ αφηνω να με επηρεαζουν τα παντα και μπορω και λειτουργω αυτη ειναι η αληθεια σου κι αμα θελεισ πιστεψε το θα το δεισ κι απο τη ζωη σου αυτο εδω θα μαστε μαλλον
οι γυναικεσ ειστε σκληρεσ ολεσ δεν ειστε γατακια εγω το ξερω και γι αυτο σασ αγαπαω και τα ειδαμε αυτα στην πραξη
Πρώτων είμαι 18 πόσα να προλαβω να ζήσω ακόμη.
Και επίσης έχω ζήσει την λεκτική κυρίως και ψυχολογική βία στο γυμνάσιο και κυρίως στο Λύκειο.Γιατί ήμουν αδύναμος χαρακτήρας άρα και πιό εύκολος στόχος...Αλλά ποτέ μέσα σε αυτά τα χρόνια δεν ανέπτυξα κανέναν μηχανισμό. Ποτέ δεν υπερασπίστηκα τον εαυτό μου, δεν μπορούσα.
Αν δεις στο θέμα "κατάθλιψη - δυσθυμία" το πόστ με την υπερευαισθησία θα καταλάβεις τι εννοώ
εγω απο τη ζωη μου καταλαβα οτι οι γυναικεσ ειναι σκληρεσ
οτι εχουν μυαλο οτι ειναι ικανεσ για τα παντα
οτι με λιγα λογια ειναι το θαυμα αυτου του κοσμου
εμεισ αποδειχτηκαμε ολοι παιδακια και καλα παιδακια
κι εσεισ αποδειχτηκατε τεμπελοσκυλα γιατι επρεπε να κανετε κουμαντο ολο τον κοσμο με τα μυαλα που εχετε
αλλα κατα βαθοσ λογικα ειστε τεμπελοσκυλα
φιλικα
δε θελω να δω κανενα ποστ γιατι βαριεμαι να διβαζω οτι αποδυκνυεται απο0 αυτα που λεσ
για να μπορεισ να ζεισ αυτη τη ζωη τη δυσκολη εισαι σκληρη τωρα εσυ εχεισ απαιτησεισ να σκλυρηνεισ τοσο
ωστε να μην εχεισ κανενα προβλημα οχι κουκλα μου να κανε9ισ υπομονη να πασ σε πολη να ευκολυνεισ τη ζωη σου δε θα σου κανει καλο να σκλυρηνεισ αλλο
να σου πω κι εγω την εμπειρια κι εγω ημουνα ευαισθητοσ στην ηλικια σου
και με δουλεια και ψυχοθεραπεια εγινα κι εγω σαν τουσ αλλουσ ε σε πληροφορω δε μ αρεσε που σκληρυνα
εστω κι αν αυτο ειχε ωσ αποτελεσμα να στανιαρω δε μ αρεσε καθολου που σκληρυνα αλλα δε μπορουσα να κανω αλλιωσ
ολεσ ειστε τεμπελοσκυλα και ρεμαλιαhttps://www.youtube.com/watch?v=F9UL6yfMYhg
Και γιατί δεν σου άρεσε που σκλήρυνες?
Γιατί είναι τεμπελοσκυλα δεν κάνουν κουμάντο τον κόσμο ή γιατί απλά δεν έχουν όσες ευκαιρίες έχουν οι άντρες;
Για τους άντρες στον επαγγελματικο τομέα όλα είναι ευκολότερα από ότι για τις γυναίκες.
Όχι όμως γιατί είναι τεμπελοσκυλα όπως λες καμία σχέση
οταν ειναι για δουλεια περιμενουν ευκαιριεσ για να παντρευτουν ενα πλουσιο δεν περιμενουν ευκαιριεσ
πολυ απλα επρεπε να κανετε κουμαντο τον κοσμο γιατι ολεσ εχετε μυαλο εκει που σασ βολευει
κι αν περνατε δυσκολα μερικεσ δεν ξερω τι περναει ο καθενασ αλλα επειδη ξερω οτι ειστε σκληρεσ
επρεπε να κανετε κουμαντο τον κοσμο τελοσ αλλα βαριεστε δε θελετε να δουλεψετε μονο οτι θελετε κανετε
θελω η μαστερ του συστηματοσ ρεα να μου στειλει πμ τι δουλεια κανει και τι εχει πετυχει στη ζωη τησ
να την πω κι εγω πωσ ειμαι καλα χωρισ τη βοηθεια τησ και αν ειναι αυτη που ηθελε εκδικησει να την πω οτι εκπαιδευτικα κι εγω
απο τον πολεμο και πλεον δε με πιανουν τα κολπα και μπορω να τα εξηγησω αναλυτικα πωσ νομιζω οτι εγινε αυτο μπασ και καταλαβει και σταματησουν οι μαλακιεσ εισ βαροσ μου
να την νταντεψω θελω να καταλαβει γιατι βαρεθηκα να τρεχω στα βουνα και στα λαγκαδια για να ηρεμησω
πειτε καμια καλη ταινια να δω(οτι κατηγορεια θελετε δεν εχω προβλημα)
τι ταινια δες εδώ το ντοκυμαντερ που καναν για την μυθωδια
https://www.youtube.com/watch?v=CIwOG-B11Kw