σχεδον δυο χρόνια μετά το σληβ μου θέλω να έρθω και ενεργά στην παρέα σας διότι το ξέρετε ( τουλάχιστον οι παλιές) ότι πάντα παρακολουθούσα το συγκεκριμένο τόπικ με αγάπη. Πλέον μπορώ να πω ότι τρώω σαν κανονικός άνθρωπος απλά οι ποσότητες κρέατος που μπορώ να καταλανώσω είναι 1/2 μερίδα το μέγιστο. Και για να καταλαβαινόμαστε καλύτερα εννοω μισή παλάμη κρέας. κατά τα άλλα μπορώ να καταναλώσω σε αφθονία και συστηματικά όλα τα σκατολοιδια και τα γλυκα, πιτοειδή και όλα αυτά που κανονικά πρέπει να τρώμε σε πολύ περιορισμένες ποσότητες και σπάνια.
Να πω λίγα λογάκια για μένα. Στην πορεία μου με το σληβ κατάλαβα ότι το να σου κόψουνε το στομάχι για να αδυνατίσεις σε βοηθά για κάποιο διαστημα και μετά είναι τι προσπάθεια θα κάνεις ο ίδιος για να φτάσεις στον τελικό στόχο και τι επιλογές κάνεις προκειμένου για την υπόλοιπη πορεία στην ζωή σου. Έτσι δεν το άφησα από την στιγμή που μπορούσα άρχισα να κάνω τριάδες και τρίωρα ακόμη και αν οι μερίδες μου ήταν μικρότερες. Έτσι έχασα τα τελευταία σημαντικά κιλά μου από τα 73 στα 65 αργά αργά και σταθερά . ως αριθμός μπορει να μην φανταζει πολύς αλλά αν σκεφτείται ότι ήταν όλο λίπος και κατάφερα να διατηρήσω την μυική μου μάζα ανέπαφη μπορείτε να καταλάβετε πόσο φάνηκαν πάνω μου. Αν δεν έκανα αυτή την διατροφή είμαι σίγουρη ότι δεν θα είχα το αποτέλεσμα αυτό.
Είμαι φοβερός υπερμαχος αυτής της διατροφής και τρόπου ζωής και το ακολουθώ καθημερινά. Οπότε θα σας γράφω και εγώ όταν προλαβαίνω τι τρώω έτσι για να ανταλάσουμε ιδέες. Θα με ρωτήσετε κάποιοι γιατί το κάνω αφού δεν θέλω να χάσω άλλο βάρος. Και θα απαντήσω ότι αυτό θα το κάνω μια ζωή, δεν είναι δίαιτα είναι τρόπος ζωής. έτσι θα μπορέσω να μείνω στα κιλά μου , να μην ξαναπαχύνω και να έχω υγεία. φυσικά κάνω τις παρασπονδίες μου , άνθρωπος είμαι , έχω όμως το μυστικό των τριάδων να με προστατεύουν σε κάθε μου βήμα. Σημειοτέον όταν σταμάτησα τα σνακ μου για κανα 1,5μηνα το καλοκαίρι που διακόπευα έβαλα 1,5 κιλο. Αμέσως μετά μπήκα σε αυστηρές τριάδες και χωρίς παρασπονδίες κατάφερα σε 2 εβδομάδες να τα στείλω από εκέι που ήρθαν , για διακοπές.!!