ε όχι ντάξει μη πάθω και ανορεξία η διατροφική διαταραχή.
το πολύ πολύ να φάω χρήματα να δω τι γεύση έχουν αφού είμαι παμφάγο ον ρε παιδιά κι εσείς το ίδιο.
Printable View
ε όχι ντάξει μη πάθω και ανορεξία η διατροφική διαταραχή.
το πολύ πολύ να φάω χρήματα να δω τι γεύση έχουν αφού είμαι παμφάγο ον ρε παιδιά κι εσείς το ίδιο.
Δεν με ριχνει κατι μικρη μου..... οι υποχρεωσεις που εχουν πεσει(ριξει?) επανω μου φταινε για τα σ.... καλοκαιρια μου.... κ φετος η υπεραισιοδοξια μου η οποια απο τις αρχες Ιουλιου εφαγε τα μουτρα της!!! ;) Εκει που παω ηταν κεφαλοχωρι...εχω να παω πολλα χρονια...ελπιζω να ειναι το ιδιο ομορφα.... Κ μονο που θα ξεφυγω απο δω για 3 μερες θα μου φανει λες κ πηγα σε σαλε πολυτελειας κ ας ειναι ενα απλο χωριατικο σπιτι!!! :)
απο το ποπαυ είχε πλάκα και η μάγισσα αλλά αυτός ο βρούτος είχε βγεί ένα θηρίο, ο ποπαυ όμως είχε το σπανάκι.
να΄ναι καλά όσοι έφτιαξαν τα ποπαυ και όλα αυτά τα καρτούν εκείνης της εποχής, είναι τα καλύτερα.
σκέφτομαι ότι θέλω να πάω κάμπινγκ και να βρω μια τέλεια θέση με σκιά για τη σκηνή μου.
προς καροτ : ποπαυ, λουκυ λουκ, αστεριξ, ντοναλντ ντακ, μικρος βρυκολακας κ πολλα αλλα...
αυτο με τα χρηματα να θες να φας υπαρχει σχετικη ασθενεια κ λεγεται ξενορεξια, δλδ τρως κατι που αντικειμενικα δεν τρωγεται, πχ σαπουνι, σκατα, σαμπουαν, εγω προσωπικα εχω εμπειρια απο γατοτροφη φρισκις (οταν ημουν μικροτερη το εκανα) κ αηδιασα κ πλενομουν 5 λεπτα μετα....
ε χε υπερέβαλα όταν είπα πως θα δοκιμάσω να ανακαλύψω τι γεύση έχουν τα χαρτονομίσματα. θυμήθηκα τώρα και τον ρόμπαξ που έτρωγε το καπέλο του αφού μονίμως ήταν το δεύτερο πλουσιότερο παπί στο κόσμο.
χε, χαίρομαι Lacrymosa που σου αρέσει κι εσένα τα καρτούν και τα κόμιξ. ίσως βέβαια όταν σρανταρήσω να μη με ενδιαφέρουν τόσο.
ντάξει όμως η γατοτροφή δεν είναι το ίδιο με το σαπούνι και τα σκατά, που δεν τα τρώει κανείς, ούτε άνθρωπος ούτε ζώο. εννοώ δεν είναι κάτι τοξικό.
ναι αλλα βαζουν συνηθως κακης ποιοτητας κρεατα στις γατοτροφες, παντως νομιζω οτι οσοι εχουν σκυλια/γατια ολοι σχεδον εχουν δοκιμασει γατοτροφη/σκυλοτροφη.!!
καπου ειχα διαβασει παλιοτερα για μια κοπελα στην αμερικη που ειχε φαει τη φορμα της με κετσαπ, ο,τι να ναι !!!!!
σκέφτομαι να ειναι τεμπελόσκυλο η βρωμόγατο το ζώο που θέλω να υοθετήσω. και κάπου εκεί στη μέση έχω κολήσει.
δηλαδή το σκέφτομαι για ζωάκι, αφού τα ανθρώπινα ζωάκια δεν τα βλέπω να έρχονται κοντά μου αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. σκέφτομαι και άλλα όπως παπαγαλάκι, ψαράκι και άλλα. τα αγαπώ τα ζωάκια πάντως.
καροτ παρε σκυλι καλυτερα ! κ στον ΚΕΝΟ τα ιδια ειχα γραψει, να ξες στην αρχη θελει να αφιερωσεις χρονο για να το εκπαιδευσεις, αλλα μετα θα ειναι αναντικατασταση παρεα κ θα σε λατρευει κ θα το λατρευεις, εμεις ειχαμε παλια γκριφον αλλα σε διαμερισμα ειναι δυσκολο, εχεις αλλα ζωα γενικα ??
(εχω κ χρυσοψαρα, κ παπαγαλακια κ καναρινια, κ 2 γατες !!)
Σε μικρότερες ηλικίες είχα.
σκύλο (το πήγαμε στο γιατρό κ του κάναμε ευθανασία επειδή είχε κάποια αρρώστεια)
χαμστεράκι (μια μέρα έδειχνε ψόφιο και το θάψαμε σε ένα οικόπεδο)
χελωνάκι (δύο μάλιστα και όταν ψόφησε το ένα ψόφησε και το άλλο)
ψαράκι (δεν θυμάμαι τι απέγινε)
μια πρωην μου lacry είχε ολόκληρο κήπο με ζωάκια, παπαγαλάκια, και σκύλο τα λάτρευε όσο τίποτα άλλο.
ρε συ ειναι ο,τι καλυτερο να εχεις ζωα!! βοηθανε σε πολλα προβληματα κ ειναι ωραια απασχοληση !! μπορεις να παρεις κατι απ ολα αυτα τα ζωα που ειπαμε, ο,τι σ αρεσει εσενα περισσοτερο !! :)
είναι πολύ καλό όντως είναι και ευθύνη πλέον έχουμε απέναντι στα ζώα και στο περιβάλον και έτσι θα έπρεπε να είναι αλλά δεν είναι έτσι, ουφ πλύ μπέρδεμα.
μερικές φορές νιώθω πως τα θαλάσσωσα με τα ζωάκια που είχα, ένιωθα στεναχώρια κάθε φορά που έφευγαν από τότε πάντως δεν έχω πάρει άλλο ζωάκι σπίτι μου.
πρόσφατα είχα βρεί άρρωστα πουλάκια στο μπαλκόνι μου τα τάισα και τα άφησα να πετάξουν. φαινόντουσαν ετοιμοθάνατα.
εντωμεταξύ με έχουν ριμάξει τα κουνούπια στο ρούφημα. φαίνεται πως είναι πολύτιμο το αίμα μας για τα κουνουπάκια. φτιάχνουν τα παιδάκια τους με αυτό.
χλωρίδα και πανίδα, πράσινη και κόκκινη ζωή
φωτιά και νερό, φως (από μακρυά) και αντανάκλαση (από κοντά)
Φοβάμαι μη τυφλωθώ. τον τελευταίο καιρό συνήθως όταν παω να ξαπλώσω και να χαλαρώσω βλέπω κάτι σαν μια άσπρη κουκίδα για μια στιγμή.
Σκέφτομαι την Ami. Τι κάνεις? δε μιλάς αν και βλέπω να διαβάζεις αυτό το θρέαντ.
Ελπίζω να αισθάνεσαι καλά ειδάλως θα αρχίσω τα αστεία μου πάλι!
Oτι εχω δεν εχω δουλεια απογευμα ΔΕΝ ξαναμενω σπιτι...Δ Ε Ν παλευονται!!!!!
Αναρρωτιέμαι πόσο θα κόστιζε η αγορά ενός θερμοκηπείου (you know σπίτι από γυαλί με φυτά μέσα) και αν θα ήταν εφικτό να έχει κάποιος τέτοιου είδους σπίτι στην Ελλάδα?
Για να μην ανοίγω νέο θέμα το βάζω εδώ.
Από την άλλη σκέφτομαι ότι μου έρχεται η επιθυμία να πάω στο εξωτερικό για μια δουλίτσα.
Σκεφτομαι οτι τελικα οσο μεγαλωνει ο ανθρωπος κ γερναει, ωριμαζει η ξεμωραινεται ???
σκεφτομαι ποσο υπεροχος ειναι ο ρεαλισμος, πραγματικα αγαπαω τη ζωη με ολη τη σημασια της λεξεως! :)
Τι σκέφτομαι ρε παιδιά. Σκέφτομαι ότι δεν είμαι γω αυτός. Ότι ένιωσα σαν να με ακουμπάει κάποιος πριν λίγο με το δάχτυλο του αλλά δεν ήταν κανένας εκεί. Σκέφτομαι ότι είμαι κάποιος άλλος και ότι δεν είναι δικά μου τα όσα κουβαλάω επάνω μου στο σώμα μου δηλαδή. Θα τρελαθώ δεν ξέρω τι να πιστέψω με έστειλαν στον άδη και μετά στην κόλαση τι ακριβώς?
Γιατί είστε όλοι τόσο χαζοί και κάνετε σαν να μην τρέχει τίποτα η δεν δίχνετε καμία έκπληξη η σαν να νομίζετε πως τα ξέρετε όλα? Ρε ξυπνήστε ρε άνθρωποι είστε εσείς?
Σκεφτομαι τα λεγομενα του καροτ!
Πάνο στην υπνωτική ένταση της στιγμής το είπα! :)
Καλά είμαι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Εσύ;
Λολ, επιτρέπεται τουλάχιστον να ρωτάω απο ενδιαφέρον η και αυτό είναι σύμπτωμα της αρρώστειας?
σκέφτομαι πως σιγομουρμουρίζω ένα τραγουδάκι.....:)))
Διάβαζα ένα άρθρο τώρα και σκέφτομαι πόσο άσχημα τοπία μπορεί να υπάρχουν σε μερικές πόλεις.
Σκέφτομαι πάντως πως νιώθω καλύτερα αν και δεν θέλω να σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο από το να γράφω λόγια σε ένα φορουμ ψυχολογίας. Άραγε πόσο συχνά κοιτάνε στα μάτια όλοι αυτοί οι βιαστικοί τους άστεγους της κοινωνίας?
σκέφτομαι ότι είμαι καλά...προς το παρόν.