Ας το πάρει το ποτάμι..
Με έπιασε πάλι η κρίση και έφαγα ενάμισυ κιλό παγωτό
και
Printable View
Ας το πάρει το ποτάμι..
Με έπιασε πάλι η κρίση και έφαγα ενάμισυ κιλό παγωτό
και
Ντροπή και αίσχος μου! Ακόμη δεν το πλήρωσα, αλλά θα το πληρώσω.. Είναι ζήτημα χρόνου να αρχίσει το πήγαινε έλα στην τουαλέτα. Δε συζητώ για το βάρος, εννοείται..
Ευτυχώς δεν είναι εδώ κανένας δικός μου, να πει, πού το βρήκες πάλι το παγωτό, έλα, κλείστην, κλείστην στην απομόνωση, κατά το: http://www.youtube.com/watch?v=AiYaJo5n5CE
Που το χώρεσες βρε άρχοντα των δαχτυλιδιών;;; :lol:
Εγώ νομίζω μέχρι μισόκιλο έχω καταφέρει και αυτό στα τρελά κέφια! :lol:
Τι σόι άρχοντας είμαι; Νομίζω πως ήταν του κιλού.. Το πήρα χθες από το σούπερ μάρκετ και στη μία συσκευασία (variete) μου έδωσαν δώρο άλλη μία.
Αχ, Eli μου, τι ανακούφιση.. Μόλις είδα το κουτί. Δεν ήταν του κιλού, ευτυχώς! Ήταν συσκευασία των 430 γραμμαρίων. Δηλαδή έφαγα 645 γραμμάρια, πάλι καλά! Ουφ!!
Για καλή μου τύχη, στην επαρχία τα παγωτά θα κυκλοφορούν το πολύ για μία εβδομάδα ακόμη. Μετά του χρόνου πάλι!
Ήταν το τελευταίο που έφαγα για φέτος, αλήθεια λέω!
όπς! σε τι φάση έπεσα!!!
Άβα!!!
Για κοίτα με ξανά και ξηγήσου!!!-)))
κορίτσια έφτιαξα και γω ένα λογαριασμό face να σας στείλω θα με κάνετε φίλη??
Να, ορίστε, σε κοιτάω, Look,
συγνώμη, δεν θα το ξανακάνω φέτος..
πριγκηπισένια μου!!!!
Κάτι άλλαξε πάνω σου ε??
Άβα!!!
όλα τα λεφτά η φώτο! τόσο που θέλω να σου δεν στο καλό ξανακάντο!! -)))
Αλλά δε θα στο πώ!:online:
Είδες τι καλό κοριτσάκι; Άρα έμεινα η μοναδική που δεν έχω facebook; Μάλλον..
Αβα έχω την εντύπωση ότι εσύ και η διατροφή είστε τσακωμένες και είναι κρίμα, γιατί δεν κάνετε μία προσπάθεια να τα ξαναβρείτε; χιχι
Διάβασα ένα βιβλίο ....
που μπορώ να πω ...πως ένα κομματάκι μου άλλαξε τροπο σκέψης ...
http://www.diavasame.gr/book.cfm?itemID=127
Τζίνα σου έχω στείλει μαιλ
Άβα κάνε ένα προφίλ να μπορούμε να τα λέμε και από κει!!
Μακ σήμερα δεν ήταν να πας στη χλιδή???
Γιατί έγινε πάλι αύριο?
Τζίνα μου, μετά την αισχρή μου συμπεριφορά, θα κάνω μία ακόμη προσπάθεια. Σήμερα έφαγα κάτι νερόβραστα και σκέφτηκα μετά να γλυκαθώ και ορίστε τα αποτελέσματα! Αλλά έχουσι γνώσιν οι φύλακες! Για αύριο μαγείρεψα ήδη φασολάκια με κολοκυθάκια (ανάμεικτα), κανονικά μαγειρεμένα, με το λαδάκι τους. Θα τα συνοδεύσω με φρέσκο ψωμάκι. Για μεθαύριο θα κάνω πιπεριές φλωρίνης, γεμιστές. Δηλαδή, νόστιμα φαγητά, κανονικά μαγειρεμένα, ώστε να μη παθαίνω στερητικά και πέφτω με τα μούτρα στις αηδίες. Εννοείται πως παγωτό δεν ξαναμπαίνει σπίτι μου. Με αυτό παραγνωριστήκαμε και από αυτή τη στιγμή είμαι τσακωμένη μαζί του. Α! Σήμερα θα γραφτώ και στο γυμναστήριο. Έλα, να μπαίνουμε σε σειρά!
Look σου έστειλα e-mail.
Άντε,Άβα,κάνε κι εσύ,αλλά να μπαίνεις,όχι όπως στα άλλα δίκτυα,που και καλά σ'έχουμε και ποτέ δε σε είδαμε...
Εντωμεταξύ,μόλις απάντησε το βούτυρο κακάο και ομολογώ πως ένα σοκ το πήρα για την ταυτότητα του...
Κλασσικά δε θα σας πω ποιό είναι,αλλά θα ασκήσουμε το μυαλό μας,ως πρόληψη για το Αλτσχάιμερ:
Άφησε το βαρύ τιμόνι κι έπιασε το αναδευτήρι.Λένε πως οι άντρες είναι οι μεγαλύτεροι σεφ,απλά ανησυχώ
μήπως δεν είναι μόνο αυτό...Τον ρώτησα αν πλέον μελώνει και το μελομακάρονο,αν τινάζει τον κουραμπιέ...
Με τέτοιες οδηγίες,δε νομίζω να μην τη βρήκατε ποιά είναι(άντε,βοήθησα κι άλλο πως γεννήθηκε γυναίκα!)
Η Μακ αυτήν τη στιγμή μόλις ξαπλώνει για ν'αγγίξει την τελειότητα!Quote:
Originally posted by look
Μακ σήμερα δεν ήταν να πας στη χλιδή???
Γιατί έγινε πάλι αύριο?
Εγώ δεν δέχτηκα αίτημα φιλίας από το βούτυρο κακάο οπότε δεν ανησυχώ, αν δεχτώ ν'ανησυχήσω; χιχι
Αλτσχάιμερ, μαλάκυνση, γεροντική άνοια ή κάτι παρεμφερές; Γιατί εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τίποτα; :puzzled:
Αβουλίνι ο αναμάρτητος "πρώτος τον λίθο βαλέ το"
το είχα πάθει κ εγω αυτό μέσα στο καλοκαίρι μια φορά με ένα παγωτό που το είχα πάρει για να κεράσω αλλά "κέρασα" τον ευατό μου σε μια μεταμεσονύχτια κρισάρα κ η άλλη φορά με μια νουτέλα, την αγόρασα κ καλά να έχω να τρωω καμια φορά με φρυγανίτσα αλλά κ αυτη πήγε μέσα σε δυο μερούλες!!!!!!
Ο διαιτολόγος ξέρεις τι μου λέει ? πως δεν χρειάζεται να έχουμε τους πειρασμούς μέσα στο σπίτι γιατι έτσι θέτουμε τον εαυτό μας συνεχώς σε δοκιμασία κ έτσι αποδυναμώνονται οι αντιστάσεις!
Παλαιότερα έκανα αυστηρές δίαιτες με νερόβραστα κ άλλες τέτοιες αηδίες με αποτέλεσμα να κατηγορώ τον εαυτό μου πως είμαι μια ανίκανη κ άχρηστη εφόσον δεν μπορώ να επιβληθώ στον εαυτό μου γιατι λογικό είναι να μην αντέχω για μεγάλα χρονικά διαστήματα τα ξενέρωτα φαγητά κ τώρα για δες τι τρώω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έχω λατρέψει τις σαλάτες !!!!!!!!!!!!!!!
Τζινα στείλε σύνδεσμο στην πριγκηπισένια μας!
Α! τώρα η Μακ!!
Αν με θες για fb φίλη στείλε :D μονο στείλε μου και ένα μήνυμα για να ξέρω πως είσαι εσύ..η οποια άλλο κοριτσάκι θέλει να με προσθέσει ;)Quote:
κορίτσια έφτιαξα και γω ένα λογαριασμό face να σας στείλω θα με κάνετε φίλη??
mporeite na vreite edo to onoma mou olokliro i na sas to grapso?
μπορείτε να βρείτε εδώ το όνομα μου ολόκληρο η να σας το γράψω?
:lol:
άλλη μια με σως μπαλσάμικου!!!!!!!!!!
Καλέ εσεις γίνεστε φίλες κ εγω ποστάρω σαλάτες:lol::lol::lol::lol:
Νιπαπ πως να σε βρω?
Μπράβο, σοκολατίτσα μου, που βρήκες τη λύση σου! Σαλατούλες, αυτό είναι! Εμένα δε με τρελαίνουν κιόλας, αλλά με μαγειρευτά φαγάκια μια χαρά βολεύομαι. Παρήγγειλα και κιμά, να κάνω μπιφτεκάκια και τα παγωτά ούξου!!
Δίκιο έχει ο διαιτολόγος σου. Τι τους θέλουμε τους διαόλους μέσα στα πόδια μας; Τάχα για να κεράσουμε.. Τάχα για να βρίσκεται.. Ναι, καλά.. Ξέρουμε πού καταλήγουν τελικά, οπότε δεν την ξαναπατάμε!
Nina Panagiotidou ;)Quote:
Νιπαπ πως να σε βρω?
θα σε βγάλει και μερικές αδύνατες...δεν θα είμαι αυτή :lol:
Αυτές, σοκολατίτσα μου, έχουν facebook και γίνονται φίλες!
Εσύ έχεις τέτοιο; Αν ναι, βουρ!
Εξακολουθώ να έχω απορίες: Ποια είναι η βούτυρο κακάο; Ποια είναι η πριγκηπισένια; Τι γίνεται εδώ πέρα καλέ;
Quote:
Διάβασα ένα βιβλίο ....
που μπορώ να πω ...πως ένα κομματάκι μου άλλαξε τροπο σκέψης ...
http://www.diavasame.gr/book.cfm?itemID=127
να ένα ακόμα βιβλίο να αγοράσω όταν παο έρθω κάτω :D εκτος και αν είμαι τυχερή και το έχει αγοράσει ήδη καμια από τις αδερφές μου
Πετάγομαι σε μία δουλίτσα και σύντομα θα είμαι πίσω. Θα σας έχω νέα..
Στο μεταξύ περιμένω να μάθω ποιες είναι οι παραπάνω.. Λυπηθείτε με! Θα σκάσω από το φαγητό, να σκάσω και από την περιέργεια; :bigsmile:
νιναπ πες πως τηα σε βρω ... στο fb
Είπα και γω βρε Άβα!!! Μα 1.5 κιλό είναι τεράστια ποσότητα!
Κοίτα να περπατήσεις κάνα δυο μέρες όσο μπορείς μπας και το σώσεις το θέμα χιχιχιχι
Το στομαχάκι είναι καλά;
Quote:
νιναπ πες πως τηα σε βρω ... στο fb
Nina Panagiotidou ;)Quote:
Νιπαπ πως να σε βρω?
θα σε βγάλει και μερικές αδύνατες...δεν θα είμαι αυτή :lol:
:lol:
να 'μαι και εγω παλι.δεν ειχαμε ρευμα γιατι εχει πιασει φωτια στον πυργο και το ειχαν κοψει.το βουτυρο κακαο δεν μπορω να το βρω στο φβ
Γύρισα! Πήρα τον cul μου και γράφτηκα γυμναστήριο! Αύριο κιόλας ξεκινάω δυναμικά.
Eli μου, δεν είμαι τυχαία ο Άρχοντας! Τίποτα δεν έπαθα!
Καλή αρχή Αβουλίνι!!!!!