Αστερόσκονη, σπάω το κεφάλι μου και δε βρίσκω μία λέξη.. Είναι ένα θεσπέσιο γεύμα, μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού και η λέξη αποτελείται από τα δύο παραπάνω συνθετικά. Φοβερό! Τάχα μου πρωινό για αργοπορημένους στο ξύπνημα, αλλά και τι δεν έχει!
Printable View
Αστερόσκονη, σπάω το κεφάλι μου και δε βρίσκω μία λέξη.. Είναι ένα θεσπέσιο γεύμα, μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού και η λέξη αποτελείται από τα δύο παραπάνω συνθετικά. Φοβερό! Τάχα μου πρωινό για αργοπορημένους στο ξύπνημα, αλλά και τι δεν έχει!
Χαχαχα όντως ποιός τη χάρη μου!!!ευχαριστώ για το θεσπέσιο πρωινό Γλαύκη μου!Πίνω τσάι όχι λόγω Αγγλίας λόγω και καλά ιδιοτήτων αντί για καφέ...Προσπαθώ να τον περιορίσω τον άτιμο! Καλά η μανούλα δεν υπάρχει...Έφτιαξε μπιφτέκια για την κατάψυξη για να έχω αποθέματα, και γιουβαρλάκια επίσης!!! Να δω τι άλλο θα φτιάξει!ʼσε που έχει τακτοποιήσει όλα τα συρτάρια, παπουτσοθήκες, τροφοντούλαπα!!!
ʼβα μήπως εννοείς το brunch; :lol:
Μπράβο, Eli μου, αυτό ακριβώς εννοώ! Τώρα ετοιμάζω ένα τέτοιο, με μακαρόνια χοντρά και από πάνω κοκκινιστό μοσχαράκι! Ήπια δύο καφέδες και μου άνοιξε η όρεξη!
ʼβα απορώ, σου έκλεισε ποτέ η όρεξη;:lol:
Brunch....σαν το broom (από το sex and the city2) από το νυφη και γαμπρος ένα πράγμα!!! :smirk:
ʼβα μου με αυτά που τρως και την όρεξη που έχεις μανάρι μου, ζωή να χεις!, πως έχεις καταφέρει να χάσεις και κιλά είναι άξιο απορίας! Μάλλον ο Θεός λυπήθηκε την μάνα σου και έκανε το θαύμα του! :lol: Ποιος ξέρει σε πόσους Αγίους έχει κάνει τάματα η μανούλα σου χιχιχιχιχι
Για να έχω αρνητικό ισοζύγιο, φαντάσου τι έτρωγα πριν!
Πέρα από την πλάκα, εκτός από την Τσικνοπέμπτη, που όντως είναι άξιο απορίας το πώς κατάφερα και έφαγα τόσο χωρίς πρόβλημα, δεν τρώω πολύ. Λίγο και σιγά σιγά. Απλά φαίνονται εντυπωσιακά, κυρίως λόγω της ποιότητας και όχι της ποσότητας.
Και τώρα πάω να πλακώσω το μεσημεριανό μου, το κοκκινιστό! (Τις αράχνες θα τις φάω το βράδυ)... Φιλάκια προς το παρόν!!
Αστεροσκονη μου κάποτε έπαιρνα και εγώ από την μανούλα μου μπιφτέκια έτοιμα και γιουβαρλάκια σε πλάκες ένα σωρό!! Τον τελευταίο χρόνο πλέον να φανταστείς τα έκοψα γιατί πλέον τα φτιάχνω διαφορετικά από την μάνα μου! Ξέρεις τι άλλο είναι τέλειο να κάνει και να σου βάλει στην κατάψυξη; Πίτες έτοιμες χωρίς να τις έχει ψήσει και μουσακά χωρίς όμως την πατάτα που χαλάει στην κατάψυξη σε ταψάκια μίας χρήσης! Τα βγάζεις μετά κυρία από την κατάψυξη τα ρίχνεις ένα ψησιματάκι και είναι σα φρέσκο φαί, είναι τέλεια! Επίσης μία υπέροχη ιδέα είναι οι λαχανοντολμάδες! Κάνει η μαμά σου την γέμιση και τους τυλίγει αλλά δεν τους βράζει, τους βάζει σε τάπερ και βουρ στην κατάψυξη. Μετά τους βγάζεις τους ξεπαγώνεις τους βάζεις σε μία κατσαρόλα με νεράκι και τους βράζεις για μισή ωρίτσα το πολύ και έχεις φρέσκους λαχανοντολμάδες. Στο τσακίρ κέφι κάνεις και μια σάλτσα λαδολέμονο που είναι εύκολη και τρως σα βασιλιάς!
Καλή όρεξη Αβουλίνα! Ζήλεψα θα φτιάξω και εγώ μέσα στην βδομάδα! Προς το παρόν ξεπαγώνω κιμά να κάνω μπιφτέκια.
Ουάου!!!!Τελικά μία κατάψυξη μπορεί να είναι ο μυστικός παράδεισος, έτσι???Μακάρι να γινόταν αλλά επειδή το σπίτι μου είναι κάπως...φοιτητικό (ως φοιτήτρια και η υποφαινόμενη!) η κατάψυξη ορίζεται ως...καταψυξούλα μινιόν και οριακά χωράει μερικά πραγματάκια....πφφφ βλακεία....
Η αδερφή μου έμενε χρόνια στην Αγγλία και κάποια στιγμή αναβαθμίστηκε! Πήρε ολόκληρο καταψύκτη χωριστό από το ψυγείο για να χωράει τα καλούδια της Ελλάδας :lol:!!! Απορώ πως την αφήνανε τα ταξιδέψει με τόσο βάρος κάθε φορά που έφευγε! :lol: Κάποιες φορές είχε αναγκαστεί να πληρώσει η καημένη.
Καλή όρεξη ʼβα. Εσύ με το κοκκινιστό μοσχαράκι, η Γιώτα με το λαχταριστό χοιρινό, η Eli με τα "brunch" της πάλι μου τρέχουν τα σάλια! Ευλογημένο το sleeve!!
ʼστα και εμένα μου τρέξανε με όλα αυτά που σκέφτηκα και άντε να μαζέψω την όρεξη μου που περιμένω και περίοδο, προς το παρόν χλαπάκιασα μισό μήλο με μουλιασμένους ξηρούς καρπούς για να κόψω την πείνα μου :(
Το απόγευμα έχει πιλάτες το πρόγραμμα με την αφή και το βραδάκι θα πάμε για ρακόμελα με μεζέδες στο Θησείο οπότε πρέπει να είμαι εγκρατής και συμμαζεμένη!
Να δώσεις χαιρετισμούς στην Κατερίνα και πες της να μην μας ξεχνάει, να περνάει μια βόλτα κι από εδώ.