Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Νινα σου έστειλα αίτημα φιλίας στο fb το ronitta που θα δεις είναι η αδερφή μου, έχουμε κοινό λογαριασμό.
άντε άντε τώρα θα μπορούμε να facebookiastoume κι όλας :D:D:D confirmed!!!!
Printable View
Quote:
Νινα σου έστειλα αίτημα φιλίας στο fb το ronitta που θα δεις είναι η αδερφή μου, έχουμε κοινό λογαριασμό.
άντε άντε τώρα θα μπορούμε να facebookiastoume κι όλας :D:D:D confirmed!!!!
σου εστειλα και εγω νινα
Άντε να μαζευόμαστε και στο fb :D confirm όλες :D
μην πάθετε "ζαβλαμα" από το πόσους φίλους έχω..παίζω τα "παχνιδακια" μου e?
Ευχαριστώ, Σοκολατίτσα μου!
Ξέρετε τι διαπίστωσα για μία ακόμη φορά; Ότι πολύς κόσμος έχει θέματα και συμπεριφέρεται μαρακισμένα, χωρίς λόγο.
Με τη γυμνάστρια είχαμε πάρει μαζί το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τώρα καπνίζουμε και οι δύο. Όσο μου εξηγούσε τα προγράμματα είπα, ώπα, σιγά σιγά, είμαστε και καπνίστριες. Δίπλα μου ήταν ένας ζουμπάς (όσες με έχετε δει, καταλαβαίνετε πως δεν τον βρίζω τον άνθρωπο), που περίμενε με τη σειρά του να ενημερωθεί. Ξέρετε, από αυτούς τους φουσκωτούς, που λέγαμε.. Νιώθω μία ένταση στην ατμόσφαιρα, γυρίζω από ένστικτο και τον βλέπω να με κοιτάει με μίσος! Κακία είχε το βλέμμα του, απεριόριστη κακία. Με αφορμή τα δικά του προγράμματα και το αν θα καταφέρει να ανταπεξέλθει, άρχισε τη διάλεξη ότι αγαπάει τον εαυτό του, ότι δεν είναι ηλίθιος να κάνει πράγματα που δεν πρέπει, κλπ. Σε μένα απευθυνόταν το λογύδριο. Ε, ρε τζάμπο που σας χρειάζεται!
Ξαναφεύγω, κορίτσια μου, έχω ένα ραντεβού. Ελπίζω να ξεμπερδέψω γρήγορα και να σας έρθω πάλι. Φιλάκιααα!
Αβα καλή αρχή στο γυμναστήριο. Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάει ο ζουμπάς με τον αν καπνίζεις ή όχι αλλά δεν ανησυχώ γιατί ξέρω ότι αν χρειαστεί θα τον βάλεις στη θέση του, που λόγω διαστάσεων μάλλον θα του πέφτει και μεγάλη!
Κοριτσια τι κανετε? Αχ Θεε μου θελωνα βγω! Δεν μπορω μεσα! Συνηθησα καθε μερα βολτα και τωρα δεν την παλευω μια!!!!!!!! :flaming:
Και την Πεμπτη μακαρι να ημουν και εγω εκει αλλα και να ερχομουνα Παρασκευη θα εφτανα εκει!! :(
Βαμπιράκι για λίγο είναι μόνο, ασχολήσου με τα ζωάκια σου και τον υπολογιστή και θα σου περάσει η ώρα.
Ναταλίτσα μου, τι κάνει το ποδαράκι; Σε κρατάει αιχμάλωτη,ε; Υπομονή...
Μόλις γύρισα από το ραντεβού με τον οδοντίατρο. Το τσίμπησα το σφράγισμα. Ε βέβαια, ας φάω λίγα παγωτά ακόμα, μου κάνουν καλό σε πολλούς τομείς. Μετά κι από αυτό, η σχέση μου με τα παγωτά γίνεται :cul:
Τζινάκο, δε χρειάστηκε να ψάξω θέση για το ζουμπά. Πήρα τις πληροφορίες που ήθελα και τον άφησα να βράζει στο ζουμί του. Τώρα σκέφτομαι ότι μάλλον θύμωσε γιατί στεκόμουν δίπλα του και ήμουν πιο ψηλή! :lol::lol: Ναι, και όμως, βρήκα άντρα που να είναι πιο κοντός από μένα. Όπως ήταν και φουσκωτός, το πλάτος του απειλούσε να ισοφαρίσει το ύψος του. Συζητούσε για βάρη, έλεος, πόσο ακόμη θέλει να φουσκώσει;
Ava μου καλή επιτυχή με το γυμναστήριο και τον ζουμπά κατούρα...αυτός έχει πικρα μέσα του που τον δηλητηριάζει και θέλει να δηλητηρίαση και τους γύρο του..πρόβλημα δικό του..εμείς στον αγώνα μας :D ;)
Δεν αισθάνομαι καλά ρε κορίτσια...από χθες το βραδυ το στομάχι μου με πονάει κάπως...πριν προλάβετε να πείτε για λιωμένα ..λιωμένα τα έφαγα..σήμερα όσο έτρωγα cup soup (διότι και το gala το έκανα εμετό χθες..) ήμουν μια χαρά..τώρα έφαγα βραδινό ψαράκι στο φούρνο εννοείτε και είναι μονο ψάχνω..e ούτε αυτό δεν μπόρεσα να κρατήσω..:( υποπτεύομαι πως είναι από τι γρίπη που με τυραννάει αλλα είναι πολύ άθλιο να κανεις εμετό ήταν πριν και τώρα είναι χειρότερο..:(
ευτυχώς σε δυο μέρες έχω ραντεβού με τον γιατρό..αει να δούμε....
Quote:
Originally posted by Ava
Ναταλίτσα μου, τι κάνει το ποδαράκι; Σε κρατάει αιχμάλωτη,ε; Υπομονή...
Μόλις γύρισα από το ραντεβού με τον οδοντίατρο. Το τσίμπησα το σφράγισμα. Ε βέβαια, ας φάω λίγα παγωτά ακόμα, μου κάνουν καλό σε πολλούς τομείς. Μετά κι από αυτό, η σχέση μου με τα παγωτά γίνεται :cul:
Τζινάκο, δε χρειάστηκε να ψάξω θέση για το ζουμπά. Πήρα τις πληροφορίες που ήθελα και τον άφησα να βράζει στο ζουμί του. Τώρα σκέφτομαι ότι μάλλον θύμωσε γιατί στεκόμουν δίπλα του και ήμουν πιο ψηλή! :lol::lol: Ναι, και όμως, βρήκα άντρα που να είναι πιο κοντός από μένα. Όπως ήταν και φουσκωτός, το πλάτος του απειλούσε να ισοφαρίσει το ύψος του. Συζητούσε για βάρη, έλεος, πόσο ακόμη θέλει να φουσκώσει;
Μήπως θέλει να γίνει μπαλώνει για να πετάει λίγο πιο ψιλά από το χώμα και να φαίνεται ποιο ψηλός??
Nataloula μου το πόδι ψηλά:D και xxxxalllllara κούκλα μου :*
Αβα αυτός αφού είναι τόσο κοντός άμα φουσκώσει κι άλλο στο τέλος θα κατρακυλάει γιατί θα έχει τις διαστάσεις της μπάλας! χιχι
Νίνα περαστικά σου, εύχομαι να μην είναι τίποτα και να σου περάσει σύντομα.
Σοκολατένια μου,τι πάθη είναι αυτά που προκαλείς;
Νίνα μου, πολύ χαίρομαι που το ραντεβού σου με το γιατρό είναι κοντά. Είσαι στη φάση των αλεσμένων, ε; Ακόμη κι εγώ ακολούθησα ευλαβικά τις οδηγίες του γιατρού μου τον πρώτο καιρό μετά την επέμβαση.
Είμαι σίγουρη ότι ακολουθείς πιστά τις οδηγίες (για την επέμβασή σου δεν ξέρω και πολλά) και ότι μεθαύριο θα ησυχάσεις. Αλήθεια, σοδίτσα κάνει να πιεις, για να νιώσεις καλύτερα;
Νίνα το ίδιο σκεφτήκαμε χιχιχι.
Lila είμαι πάντα σχεδόν στο fb :D
Ανά εδώ δεν μας δίνουν αλεσμένα μας λένε να τρώμε κανονικά αλλα εγώ αποφάσισα να τα αλέθω ..ειδικά το μοσχάρι είναι πολύ duslolo να το χωνέψω ακόμα.
συνήθως το ψαράκι είναι τόσο μαλακό που λιώνει στο στόμα άμεσος αλλα επειδή είμαι λίγο κρυωμένη είπα να το αλέσω και αυτό...pooo ζαλίζομαι κι όλας ρε "μαμοτο"...
για την επέμβαση μου??? έχω πλήρη αναφορά εδώ :D
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d=5900&page=11
Κορίτσια, αν ξαναδώ το ζουμπά και με κοιτάξει πάλι με το ίδιο ύφος, βρήκα τον τρόπο να τον χρησιμοποιήσω κατά πώς του αξίζει:
Quote:
Νίνα το ίδιο σκεφτήκαμε χιχιχι.
για τον φουσκωτό e??? e!!!!!! μα!!!! θα πετάξει σε λίγο..είναι και αντιαισθητικό ρε παιδί μου..να είσαι και ζουμπάς και πολύ φουσκωτός...σαν μπαλονάκι :lol: :lol: :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Avaaaa !!! apo ti mia i anagoula kai apo tin alli me ekanes na katouritho apo ta gelia !!!!!!!!!!!
λιλια εγω εχω κανει λειζερ στο προσωπο σε δερματολογο. πανω απο 25 φορες συνολο. οι τριχες ειναι ακομη εδω....μειωθηκαν αλλα υπαρχουν ακομη. κι ετσι το πηρα αποφαση οτι θα τις κανω μια ζωη λειζερ. εχει καλο αποτελεσμα και ποναει. επισης κανω μασχαλη και κοιλια. και σκεφτομουν μηπως να το παω και στα ποδια
δεν ποναει ηθελα να πω.......
Χεχε, Νίνα μου.. Η κοπέλα στη φωτό κρατάει κάτι για να στηρίζεται. Τι λες να κρατάω εγώ; :lol::lol:
Quote:
Originally posted by Ava
Χεχε, Νίνα μου.. Η κοπέλα στη φωτό κρατάει κάτι για να στηρίζεται. Τι λες να κρατάω εγώ; :lol::lol:
εγώ θα κρατούσα τον φουσκωτό :D:D:D
ο μικρός μου τρελάθηκε για αγκαλιές τώρα..επίσης θέλει και βολτίτσα όπως τον έκοψα..τον πάω βολτίτσα και γυρίζω σε κανένα 15 λεπτό ...οι "σκυλομανες" επί το έργον :lol:
Μόλις μίλησα με Μακ!Γύρισε σπίτι της το πουλάκι μου!
Όλα μια χαρά!Μία ώρα η όλη διαδικασία και τώρα θα ξαπλώσει.
Μακ καλή ανάρρωση, ευτυχώς δεν σε καθυστέρησαν και δεν θα στήσεις και τον Μορφέα, καλή ξεκούραση.
Μπράβο στο Μακόνι μας!
Τώρα πια αγγίζει την τελειότητα!
Θα μας μιλάει άραγε αύριο, εμάς, τις κοινές θνητές, που έχουμε το κεφάλι και κάτι ακόμα να κοιτούν ταπεινά χαμηλά;
Mην ανησυχείς,καμάρι μου!Εγώ είμαι εδώ να σε τακτοποιήσω!Quote:
Originally posted by Ava
Θα μας μιλάει άραγε αύριο, εμάς, τις κοινές θνητές, που έχουμε το κεφάλι και κάτι ακόμα να κοιτούν ταπεινά χαμηλά;
Άλλο εννοούσα, σκανδαλιάρα!! Αυτό μας έλειπε, να χρειαζόμαστε και βιάγκρα! Λες ξαφνικά να μου φυτρώσει κανένα πουλί; Μήπως να αρχίσω να ανησυχώ; :o:o
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol:
Ε, ρε, πράμα που σαλεύει στην κατσαρόλα μου! Ετοιμάζω τη γέμιση για τις πιπεριές. Κιμάς, ρυζάκι, φρέσκια ντομάτα (είχα και έτοιμη τριμμένη, ευγενική χορηγία της παρολίγον πεθεράς, αλλά το ξέχασα και έτριψα δικές μου ντομάτες), αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη, μαιντανός, λάδι και νερό.
Σε λίγο θα είναι έτοιμη και θα γεμίσω τις πιπεριές φλωρίνης, ώστε να μπουν στο φούρνο. Θαύμα φαγητό θα γίνει, το ψυχανεμίζομαι!
Έχω και τα φασολάκια και κάτι κροκέτες σπανάκι, οπότε τις επόμενες ημέρες θα τρώω σπιτικό φαγητό και όχι βλακείες. Όσο για το υπόλοιπο παγωτό, το πέταξα.
Άβα μου και εγώ μαζί σου!
Τα μεγάλα πνεύματα συναντήθηκαν απόψε!!!
Την ώρα που εσύ πήγαινες να γραφτείς εγώ αποφάσισα να πάω να κάνω την αρχή και πάλι!
Και ναι δηλώνω υπερήφανα ότι τα κατάφερα και έκανα μία ώρα ασκήσεις εδάφους εδάφους σε ένα ομαδικό πρόγραμμα!
Καλά μαγειρέματα μανάρι!
"περαστικουλια" στην Μακ μας και από μένα :love::love::love::love::love:
Παρεμπιπτόντως μου έτρεξαν τα σάλια, με κάνεις τραπέζι?
μεγεια στο γιωτακι μας!!!!!!
καλα μαγειρεματα στο αβακι μας!!!
και προς αβα και ελλη!!! ναι!!! πηγα κι εγω σημερα γυμναστηριο ξανα!!!
Γεια σου ρε κοριτσάκι!
Άντε μπαίνουμε σε μία σειρά σιγά σιγά :D
Κορίτσια, πάμε μαζί να γυμναστούμε, γερά!! Αύριο ξεκινάω και θα κάνω μισή ώρα ζούμπα και μία πιλάτες.
αβα πουλι μου!!! το πηρες ζεστα!!!!!!!!! θα ξεκινησεις με μιαμιση ωρα!!!!!!!
εδω και εγω!!
πολυγραφοτατες παλι......
εγω πηγα με τη κορη για ψωνια και καφεδακι και γυρισα κατα τις 9
αλλα εχω ασχημα νεα μαλλον θα φυγει ο αδερφος μου για το νησι αυριο οποτε δε θα μπορεσω να ερθω τη πεμπτη θα ξερω σιγουρα αυριο να σας πω !
παω να διαβασω οσα γραψατε και αν ειναι αδειο ακομη το πσ τα ξαναλεμε