Οταν διαβαζω γονεις να γραφουν στο διαδικτυο για τα ψυχολογικα προβληματα του παιδιου τους, μού ερχεται να γραψω να το βαλουν στο ασυλο. Εχω αυτη την κακια μεσα μου γιατι τετοια ελεγαν οι γονεις μου.
Printable View
Οταν διαβαζω γονεις να γραφουν στο διαδικτυο για τα ψυχολογικα προβληματα του παιδιου τους, μού ερχεται να γραψω να το βαλουν στο ασυλο. Εχω αυτη την κακια μεσα μου γιατι τετοια ελεγαν οι γονεις μου.
εγω καταλαβα τι ενοεις αν θες εξηγισε το αυτο λιγο πχ πολοι ανθρωποι δεν εκφραζουν τα συναισθηματα τους φοβουμενοι το ρατσισμο και το χειροτερο ειναι οτι ετσι στενοχορουν τους ανθρωπους που πιστευουν σε αυτους και τον εαυτο τους
αρρωστεια ειναι ο φοβος δηλαδη να αγαπα κανεις ενα ανθρωπο και να φοβαται να του το πει
καλο μηνα!
Καλο μηνα μπου
Ναταλια φευγω
https://youtu.be/cmxnCiXFYPE
Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι παιδιά! :D
Κορη μου σε μεγαλωσα οσο πιο τιμια μπορουσα αυτα μπορεσα να σ δωσω αυτα σ εδωσα οτι μπορω κανω το τι θα γινει μετα δε με νοιαζει γτ δεν εχω μελλον ο μπαμπασ σ αγαπαει οσο μπορει αυτο να θυμασαι κ μην με κρινεισ σε αναγκη βρεθηκα αυτα εκανα την επομενη φορα που θα βρεθω σε αναγκη θα βγω στο δρομο μη με κρινεισ ετσι μεγαλωσε ο μπαμπασ δυσκολα
Με σβησανε απο το χαρτη οταν ημουν ακομη μωρο πριν προλαβω να κανω τιποτα αυτο μου το απεκρυψαν κ με βαλανε να δουλευω στην πραγματικοτητα δεν εχω οικογενεια
Μια ζωη παρανομοσ αγαπησε με η μισησε με ειμαι ανθρωποσ κ κανω οτι μπορω
Η ελλαδα ειναι η χωρα τησ πουστιασ οτι μπορω κανω
Κ να με μισησεισ το καταλαβαινω οτι θεσ κανε μονο γινε εκατομυριουχα σε παρακαλω για να νιωσω κι εγω απο εκει που θα ειμαι οτι εκανα κι εγω κατι σωστο στη ζωη μου
οι ψυχολογοι βλεπω να παιρνουν επιπλεον διακρισεις με καπιον σα τη μανα μου που οταν βλεπει καπιον που της θυμιζει τον εαυτο της αλαζει δρομο γιατι με εμενα θα τραβανε τα μαλια τους...
Το μονο που μου δινει χαρα πια ειναι η πορνογραφια.
μερικες φορες εχεις πιασει τοσο πατο που οτι και να κανεις ειναι απλα θετικο