-
ʼστην και είναι ερωτευμένη αυτή με την κόρη της! Χθες πάλι με πήρε τηλέφωνο να μου πει τα κατορθώματα της μικρής και τελικά ούτε να μιλήσουμε δεν προλάβαμε μιας και η μικρή Μαριλένα της ζητούσε επιτακτικά το απογευματινό της! Παίζανε όλη μέρα παιχνίδια και την είχε ξετρελάνει, άσε που αρχίζει η γλώσσα της να πάει ροδάνι και λέει ένα σωρό πετυχημένα!
Το τελευταίο κορυφαίο το έκανε στον βρεφονηπιακό σταθμό. Στον σταθμό που λέτε δεν τα αφήνουν τα παιδάκια να χρησιμοποιούν τις πιπίλες τους οπότε κάθε φορά που πάει η Κατερίνα να την πάρει στο αμάξι της ζητάει την πιπίλα της που την έχει στερηθεί όλη μέρα. Την Παρασκευή όμως ήταν μάλλον ανυπόμονη και πριν βγουν από την πόρτα του σταθμού της λέει "Μαμά πιπίλα!". Την ακούει η δασκάλα της και της λέει "Μαριλένα τιιιιι είπες;;;". Κοκκινίζει πρασινίζει η Μαριλένα από την ντροπή της και λέει στην Φραντζέσκα "όοοοχι πιπίλα.... παπέλο!(=καπέλο)" :lol: και έχουν ξεραθεί στα γέλια μαμά και δασκάλα! Και είναι μόλις 2 χρονών η σκατιάρα και λέει ψέματα από τώρα η πονείρο! Μετά στο ασανσέρ που ήταν μόνες τους με την Κατερίνα της λέει με ύφος τσατισμένο και επιτακτικό "Μαμάααα! Πιπίλα!!!!" :lol::lol:
-
Ευλογημένο ΤΖΙΝΑ μου αλλά εμείς π δεν έχουμε sleeve πεινααααμε!!!! ;)
-
Πάω να κάνω δουλίτσες και να μαγειρέψω γιατί από το απόγευμα θα με φάνε οι δρόμοι! Φιλιάααα ελπίζω να προλάβω να τα πούμε λίγο μετά :D
-
Τελικά ο κιμάς μετατράπηκε σε μουσακά! :lol:
Είχα όλα τα υλικά και λέω δεν κάνω κάτι special να νιώσουμε γιορτινή την Κυριακή μας! Ανακάλυψα στην αναζήτηση μου για γάλα στην γειτονιά μου και ένα μαγαζάκι με χειροποίητα γιαούρτια και παραδοσιακά προϊόντα και χάρηκα! Πήρα και ένα πρόβειο ζωντανό γιαουρτάκι για βραδινό. Αν και απόψε λόγω εξόδου δεν προβλέπεται να το φάω και αυτό! :lol: Από αύριο που θα είναι πιο Light οι επιλογές μου θα το φάω για βραδινό με παξιμαδάκια και μέλι :D
-
Τέλεια αυτά τα μαγαζιά, μπορώ να κάτσω να δω τα προιόντα ένα ένα!!! Ο κιμάς έγινε μουσακάς???με πατάτα ή χωρίς???...Χάνεστε κοριτσάκια μου το μεσημέρι, ώρα φαγητού γαρ! Εδώ είμαστε 2 ώρες πίσω!!!
-
Μουσακάς κλασσικός με πατάτες, μελιτζάνες, κιμά και μπεσαμέλ σπιτική όχι έτοιμη, τον έφτιαξα από την αρχή μόνη μου ;)! Αμ τι νόμιζες επειδή παίρνουμε τα ταπεράκια της μαμάς δεν ξέρουμε να μαγειρεύουμε τάχα μου; Μόνο φύλλο για πίτες δεν ξέρω να ανοίγω λέω να ασκήσω αυτή την τέχνη μετά τα σαράντα :lol:. Γέμισε το σπίτι μυρουδιές και χόρτασα μόνο μυρίζοντας τον! Δεν θα φάω τώρα μιας και σε μία ώρα θα πάω γυμναστήριο, οπότε τώρα τσιμπάω κάτι ελαφρύ και μετά θα τον τιμήσω δεόντως και θα μου κόψει και την πείνα για να μην τρώω βλακείες έξω μαζί με τα ρακόμελα! Και εσύ asteroskoni είχες τύψεις που έφαγες λαζάνια χθες! :lol: Είμαστε ξεδιάντροπες εμείς σε αυτό το τόπικ τρέξε να σωθείς όσο είναι ακόμη νωρίς! :lol:
-
Χαχαχαχ δεν το κουνάω ρούπι.......Περνάω ρέλεια και με βοηθάτε πολύ....Ναι τα παλιολαζάνια μου στοίχισαν την παραμονή μου στα 90...Και σκέψου έφαγα μόνο αυτά, βραδυνό τίποτα και πρωινό 2 μανταρίνια κ1 φέτα ψωμί-γαλοπούλα....Χάλια μεταβολισμός....
-
Το τιποτα βραδυνο ειναι αυτο που χαλαει το μεταβολισμο σου Αστεροσκονη.Πρεπει να τρως οπως δηποτε κατι για να κανεις καυσεις.Ρωτα την Ελι για τα 5 γευματα η μαλλον πηγαινε στι τοπικ δυαδες κ τριαδες που τα γραφουν αναλυτικα τα κοριτσια.
εγω μισοεκανα τις δουλειες μου,εκανα κ το μπανιο μου κ παω για καφε.Θα τα πουμε το βραδακι.
-
Σας φιλώ και εγώ έφυγα για gym! Αστερόσκονη θα τα πούμε περί διατροφής κάποια στιγμή αν θέλεις να σου δώσω ωραίες ιδέες ;). Στην βουλιμία στο τόπικ δυάδες - τριάδες γράφουμε πολλά περί διατροφής αν και το έχουμε κάνει και λίγο μπαχαλάκι με τα κους κους μας και εκεί ;). Φιλιά τα λέμε το βράδυ αν προλάβω!
-
Φιλάκια Eli. Καλές γυμναστικές και καλά ρακόμελα!
-
βρε κορες σε ποια γλωσσα το αμαλια σημαινει ελπιδα?
-
Ελένη στην Αραβική γλώσσα μάλλον αφού ο άντρας της Πωλίνας είναι από τη Συρία.
-
Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!Επιτέλους σπιτάκι !!!!!!Εσείς πως είστε,πως περνάτε?
-
Καλησπέρα Γιωτάκι. Όλα καλά όλα ανθηρά!
-
Μπράβο Τζινάκι !!!!!Τα διάβασα τα νέα τα καλά!!!!!