Δε με αφηνουν ησυχο
Printable View
Δε με αφηνουν ησυχο
ποιος σε πειράζει εσένα; Αφού όλοι σ αγαπάνε
Σειριε εχω παιδια να ταισω στα τετοια μου ολοι ο γιατροσ η φυλακη ο θανατοσ στα παπαρια μου το μονο που με νοιαζει ειναι να εχει λεφτα η κορη μου τιποτα αλλο δε με νοιαζει δεν ημουν ποτε φυσιολογικοσ ανθρωποσ ουτε θα γινω ποτε
Δεν τον αποφευγω θα παω αυριο ετσι κ αλλιωσ μου καθονται καλα τα φαρμακα ψιλοδουλευω βολταρω παραπονο δεν εχω απο το επιπεδο ζωησ μου
ελισ εχεις παιδια?
εγω δε γουσταρω που με κατηγοριοποιησαν στο κεπα σχιζοφρενη, για αυτο μου δωσαν 67% γιατι τελικα πασχω απο σχιζοφρενεια. εχει κανεις κανα τροπο να γινω καλα απο αυτο το πραμα και να μην παιρνω φαρμακα?
Κατι θα κανουμε ειναι καλοκαιρι κ δεν ηρεμω αν δε νυχτωσει
Παυλαρα πρεπει να εχω ναι οι κορεσ μου ξερουν πωσ να γινεισ καλα εγω απλα πινω τον καφε ειναι μυστικο αυτο που σου λεω εγω ξερω πρωτεινουλεσ μαγνησιο βιταμινεσ τετοια ευκολο ειναι θα το αντιμετωπισεισ σαν σωματικο προβλημα δηλαδη λιγο γυμναστικη λιγο διατροφη συμπληρωματακι τετοια
Μαζι με τα φαρμακα
Ειμαι ο πιο καλοσ απο τουσ κακουσ κ καλα
Αν γίνομουν σχιζοφρένης δε θα φαντάζουν μυστικές υπηρεσίες και άλλες μεγάλες δυνάμεις. Θα πίστευα ότι εγώ είμαι η υπέρτατη δύναμη. Θεός. Ίσως θα μου ταίριαζε μια άλλη ασθένεια.
Κοριτσια φευγω θα με βαλουν οι γονεισ μου σε οικοτροφειο που θα πληρωνετε απο τη συνταξη μου φοβερο σχεδιο ειχα τελικα να δουλεψω φιλακια εκει δεν εχει ιντερνετ
Τη γλυτωσατε απο μενα