Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλημέρα Eli. Αυτά που τράβηξε η κουμπάρα σου να γεννήσει ακούνε οι νέες γυναίκες σήμερα γι'αυτό και βλέπεις ότι οι περισσότερες γέννες σήμερα γίνονται με καισαρική. Και κάποιοι γυναικολόγοι προτρέπουν τις γυναίκες να γεννήσουν με καισαρική γιατί είναι πιο εύκολο και γι'αυτούς. Υπάρχουν και δύσκολες περιπτώσεις γέννας αλλά εσύ δεν χρειάζεται να τα σκέφτεσαι αυτά και να φοβάσαι, όταν με το καλό μείνεις έγκυος στο Elaki θα πάνε όλα καλά και επειδή είσαι υπεύθυνος άνθρωπος θα ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις και θα γεννήσεις με έναν πόνο που λένε, στιγμιαίο εννοώ όχι δωδεκάωρο!:lol:
Τζίνα μου ο συγκεκριμένος γιατρός δεν παίζεται! Είναι κατά της καισαρικής και την κάνει μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις όπου απειλείται η ζωή της μάνας ή του παιδιού. Διαφορετικά δε πα να πονάς εκεί στην κοσμάρα του! Και να φανταστείς ξεγεννάει σε ιδιωτικά μαιευτήρια εκτός από το Δημόσιο. Παρόλα αυτά την γραμμή του την κρατάει. Όσο για εμένα σίγουρα θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να μην τραβήξω τα ίδια αν και κάποια πράγματα δεν είναι στο χέρι μας. Εμένα ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μείνω έγκυος και να βάλω και άλλα κιλά, δεν ξέρω πως θα το παλέψω αυτό, νομίζω από την φρίκη μου αντί να βάζω κιλά στην εγκυμοσύνη θα χάνω! Ας μείνω με το καλό και ότι είναι θα το αντιμετωπίσω...