Ουαου! Δεν το είχα προσέξει! :lol:Quote:
Originally posted by *Katie
Ελι έγινες και Θαμώνας???? κιόλας??? καλά ε έχεις ξεσαλώσει τελείως !!! εμείς εδώ και ένα χρόνο είμαστε μεσα στο φόρουμ και ακόμη μέλη είμαστε!! τστστστστσ
Printable View
Ουαου! Δεν το είχα προσέξει! :lol:Quote:
Originally posted by *Katie
Ελι έγινες και Θαμώνας???? κιόλας??? καλά ε έχεις ξεσαλώσει τελείως !!! εμείς εδώ και ένα χρόνο είμαστε μεσα στο φόρουμ και ακόμη μέλη είμαστε!! τστστστστσ
Να γιατί δεν είμαι και επίσημα καταθλιπτική: Γιατί βρίσκω τρόπο, μόλις μπορέσω να ανασάνω από τα καθημερινά σοκ, και διακωμωδώ όλες τις καταστάσεις, που με φέρνουν στα όριά μου!
Τώρα σκεφτόμουν διάφορα, όπως "χέρι που δε μπορείς να το δαγκώσεις, φίλα το", "όλα είναι μία συνήθεια" και άλλα τέτοια και σκέφτηκα ότι δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα, αν γινόμουν μία από αυτούς!
Ορίστε και το ντοκουμέντο:
http://www.youtube.com/watch?v=VffE_...eature=related
Ε τώρα ρε βλάκα κι εγώ συγκινήθηκα....Quote:
Originally posted by Eli
Και του λέω δεν αξίζει τον κόπο για τόσα χρήματα να τρως τόσα σκατά και εκεί ήταν μου με εξέπληξε γιατί μου απάντησε "εννοείται ότι αξίζει, το κάνω για μας!"
...κι ας βλέπει transformers.. :wink2:
Αχ ʼβα μου δύσκολη η κατάσταση που βιώνεις. Σε καταλαβαίνω μιας και έχω ζήσει και εγώ σε επαρχία και πάντα με έπνιγε ασφυκτικά η ενασχόληση όλων με όλα, τα ατελείωτα κουτσομπολιά και οι κακεντρέχειες. Παρόλα αυτά, αν και έξω από τον χορό πια, θα σε συμβούλευα και εγώ να αρχίσεις να αντιμετωπίζεις λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Όχι ως προς την εξωτερική σου συμπεριφορά η οποία είμαι σίγουρη ότι εκτός από κόσμια θα είναι και συγκρατημένη ως αρμόζει σε μία τέτοια κοινωνία αλλά μέσα σου. Τον κόσμο γύρω σου δεν μπορείς να τον αλλάξεις σίγουρα και δεν έχει και νόημα να ξοδέψεις το σάλιο σου και πολύ. Αλλά το πως αντιμετωπίζεις και βλέπεις εσύ τα πράγματα μπορείς να το αλλάξεις. Δεν λέω ότι είναι εύκολο αλλά προκειμένου να επιβιώσεις μέσα σε αυτήν την κλειστή κοινωνία πρέπει να θέσεις και τα δικά σου όρια. Μην αφήνεις βλέμματα και σχόλια να σε επηρεάζουν τόσο βαθιά σε σημείο που να μαυρίζουν την ψυχούλα σου. Μπλόκαρε τα, φιλτράρισε τα, μην ξεχνάς την αξία σου και τον αυτοσεβασμό σου! Είσαι μία ανεξάρτητη, χειραφετημένη, ελεύθερη γυναίκα και αναμενόμενο είναι να είσαι πόλος έλξης για κουτσομπολιά και χαζοχωριάτικα καμάκια. Τον τύπο δεν τον σχολιάζω απλά σιχαμένος! Μην αφήνεις την μιζέρια τους και την κακοψυχία τους να σε επηρεάζουν, προστάτεψε τον εαυτό σου, σταμάτα απλά να ασχολείσαι, πέξτο και λίγο τρελή! Καλύτερα να το παίζεις παρά να αναγκαστείς να πάρεις χάπια. Στο χωριό θέλει και λίγο θράσος για να αντέξεις, άμα είσαι μαζεμένη στο καβούκι σου θα σε βαράνε πιο πολύ. Να δεις και ο πατέρα μου τι τράβηξε με το που μετακόμισε στο χωριό της μάνας μου! Για χρόνια δεν τον δεχόντουσαν και τον κουτσομπολεύανε. Κατάφερε όμως και βρήκε ισορροπίες με τα χρόνια. Δεν λέω ότι είναι εύκολο αλλά πρέπει να προσπαθήσεις να γλυτώσεις από την κατάθλιψη!
Σας φιλώ ήρθε η αφή! :kiss::starhit::starhit::starhit:
χθες το βράδυ πάλι αυτά συζήταγα με μία ασυμβίβαστη γυναικοπαρέα...!Quote:
Originally posted by Eli
Υπάρχουν Ναταλία μου εκεί έξω και κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Σπάνια δείγματα; Ίσως, αλλά πρέπει να δούμε πίσω από τα χούγια τους και τις κατά τα άλλα ενοχλητικές έως και χαζές συνήθειες τους για να ξεχωρίσουμε την ψυχή τους. Οι άντρες είναι από άλλο πλανήτη :lol: και δύσκολα βρίσκεις αυτόν με τον οποίο μπορείς να κάνεις χωριό!
ένα πράγμα θα σου πω Έλλη μου, αυτά τα λόγια, αυτός ο τρόπος σκέψης με έκανε να νιώσω πολύ καλύτερα για τις επιλογές μου....άρα να νιώσω πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου και κατέληξα να νιώθω πολύ καλύτερα και με τον άνθρωπό μου....να σκεφτώ πως δεν μου φταίει αυτός και τα μικροελατώμματά του, αλλά εγώ μου φταίω που δεν έχω τινάξει ακόμα εντελώς από πάνω μου τον ιό της τελειομανείας και τελικά όλα τα αυτά τα χρόνια ζητούσα πάντα το τέλειο...γι'αυτό και τίποτα δε με ικανοποιούσε...και σίγουρα αν συνεχίσω έτσι, θα καταλήξω δυστυχισμένη
προσπάθησα χθες να το εξηγήσω στην ασυμβίβαστη γυναικοπαρέα αλλά τζίφος!
Τώρα σκέφτομαι ότι, αν δεν υπήρχατε εσείς, θα είχα λανσάρει νέα μόδα: Το λευκό μοντελάκι, με τα μανικάκια που δένουν πίσω.. Να είστε καλά, η παρέα σας με κάνει και ξεφεύγω.. Σας ευχαριστώ από καρδιάς!
τα ίδια σκέφτομαι κι εγώ ava μου! περαστικά μας!Quote:
Originally posted by Ava
Τώρα σκέφτομαι ότι, αν δεν υπήρχατε εσείς, θα είχα λανσάρει νέα μόδα: Το λευκό μοντελάκι, με τα μανικάκια που δένουν πίσω.. Να είστε καλά, η παρέα σας με κάνει και ξεφεύγω.. Σας ευχαριστώ από καρδιάς!
Αβακι μη στεναχωριέσαι γιατί απλά δεν αξίζει .Σε τέτοιες κοινωνίες τα στόματα δε βουλώνουν με τίποτα ακόμα και το πιο ασήμαντο γι'αυτους είναι άξιο σχολιασμου.Τώρα για τον βλάκα που σ'ενοχλεί τι να πω?Προσπάθησε να μη δίνεις σημασία όσο αυτο γίνεται ....Ξέρω είναι πολυ δύσκολη η κατάσταση αλλά η Αβα δεν αξίζει την κατάθλιψη ..
Το ξέρω Γιωτάκι μου, δεν το αξίζω αυτό, τη στιγμή που δεν έφταιξα.. Αν ήμουν άλλος τύπος, θα πήγαινα να πιάσω τη γυναίκα του και να της πω να μαζέψει τον άντρα της. Αλλά αυτή η συμπεριφορά δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα μου. Επιπλέον, έμαθα καλά τους "χωριάτες" και ξέρω πως αυτοί οι τύποι ξέρουν να φυλάγονται. Θα με έβγαζε τρελή, μυθομανή, σεξομανή, θα με διέσυρε, τα ξέρεις τώρα, τι να σου λέω..
Ένα θα σου πω και ξέρω πως θα με κατάλάβεις: Παλιά, μου άρεσε να βλέπω την εκπομπή "Κυριακή στο χωριό". Ένιωθα λίγο νοσταλγικά, λίγο αγνά, λίγο όπως νιώθει κάθε αστός, που σέβεται τον εαυτό του και θέλει μια μικρή απόδραση στην αθάνατη ελληνική επαρχία. Τώρα πια αλλάζω κανάλι. Δε μπορώ να βλέπω τις κουτοπόνηρες φάτσες, τις θείτσες που στριμώχνονται στο μικρόφωνο να διαλαλήσουν τις σπεσιαλιτέ τους, δε μπορώ να ακούω την προφορά τους, δεν αντέχω να βλέπω καλντερίμια και πουρνάρια.
http://www.youtube.com/watch?v=ZwV6EG_nWTg
Δυστυχώς αυτή η νοοτροπία φταίει για πλείστα όσα βιώνουμε....Ο έλληνας που πάντα του φταίει ο άλλος κ ποτέ η καμπούρα του...
Αστερόσκονη, δε μου συστήνεις κανέναν από κει, να ξεμπερδεύω μια και καλή; Χαρά που θα κάνουν οι γονείς μου... Το φαντάζομαι κάπως έτσι:
http://www.youtube.com/watch?v=2TGu7aI9C2Y
Αχ ρε Αβα να ήξερες πόσο πολυ σε καταλαβαίνω. Το'χω ζήσει και είναι πολυ άδικο.Οποίος δεν το πέρασε δεν μπορεί να καταλάβει πόσο μικροψυχοι και ριχοι είναι αυτοί οι κατά τα αλλά <<γλυκιτατοι>> παππούδες.Η μονη μου συμβουλή είναι να κοιτάξεις τη ζωή σου και την Αβα αυτοί δε το έχουν για τίποτα να σου δώσουν το μυαλό στο χέρι(ξέρεις εσύ) απλά αγνοήσε τους και μη δίνεις σημασία!!!!!!!!!!!!!!!
Χαχαχαχαχχχχχαχαχ ξεκαρδίστηκα, πόσο μου αρέσει αυτή η ταινία και γενικά οι παλιές ελληνικές!!!!Να σου συστήσω ευχαρίστως αλλά πρέπει να είναι ʼγγλος ή γενικά από το Λονδίνο?Διότι είμαστε και τίγκα στο Multicultural εδώ πέρα... :crazy:
Μία βόλτα είπα να πάω κι εγώ να περπατήσω λίγο και γυρνώντας δεν προλαβαίνω να σας διαβάζω. Έβαλα να ψήσω και μία πανσέτα για να την κάνω ταράτσα πάλι χιχιχι και μέχρι να σας διαβάσω ψήθηκε κιόλας!
Eli μου είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά προσπάθησε κάθε φορά που σε παίρνει από κάτω ή θέλεις να κλάψεις να σκέφτεσαι ότι έχεις έναν άξιο άντρα δίπλα σου και πρέπει όπως κι αυτός έτσι κι εσύ να τον στηρίζεις με το να σε βλέπει δυνατή και αισιόδοξη.
ʼβα μου γνωρίζω το πόσο δύσκολη είναι η καθημερινότητά σου εκεί που ζεις αλλά η γνώμη μου είναι να μην επιτρέψεις σε κανέναν και για κανένα λόγο να σε οδηγήσει στην κατάθλιψη. Θέλει αγώνα αλλά μπορείς να τα καταφέρεις. Σε ότι δύσκολο ζω στη ζωή μου αυτό που έχω πάντα μέσα στο μυαλό μου είναι ότι δεν θα κάνω τη χάρη σε κανέναν ούτε να με λυπάται ούτε να λέει ότι δεν μπορώ! Κάνε χώρο στο μυαλό σου μόνο για όμορφες σκέψεις και τίποτα άλλο.
Εγώ πάλι υπέπεσα σε αμαρτία....Επειδή η μανοάλα αντί να μαγειρέψει τις φακές όσο εγώ διαβάζω καταπιάστηκε με το ράψιμο, πείνασα!Αντί να φάω σκέτο το μανταρίνι, έφαγα και ένα crumpet γμτ!!!!Και σήμερα πήγε επιτέλους 89 καθαρό!!!!Και αυτοκαταστροφικά ενεργώντας πάω με χαζοcrumpets να το ανεβάσω...Και μετά - όπως είναι φυσικό- τρελαίνομαι!