Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
Το "τρομοκρατεί" είναι λάθος σκέψη και λέξη ʼβα μου...Δεν τον αφήνεις εσύ να σε τρομοκρατήσει!!!Στην τελική, όταν το σκέφτεσαι μόνη σου, γέλα και λίγο με την κατάντια του...Σκέψου πόσο δυστυχής είναι μέσα στο γάμο του ώστε οι τσόντες και τα -χωρίς αποτέλεσμα- πεσίματα δεξιά και αριστερά να είναι η καθημερινότητά του! Γέλα με την κατάντια ενός ανθρώπου που γίνεται γελοίος γιατί είναι ή στερημένος ή ανικανοποίητος....Και κρατήσου όσο μπορείς πιό μακριά, αγνοησέ τον και πλήρως αν μπορείς. Στο επόμενο πρόστυχο υπονοούμενο όμως, δεν εννοώ να τον αγνοήσεις! Ένα ξερό "δε στο επιτρέπω" χωρίς τίποτα άλλο, είναι αρκετό νομίζω για αρχή!
Και αυτό το έχω κάνει! Σας προειδοποίησα, δεν υπάρχει τίποτα που δεν έχω ήδη δοκιμάσει. Το μόνο που δεν έκανα είναι να εμφανιστώ με έναν παιδαρά να με προστατεύει ή να εξαφανιστώ από εδώ. Κάποτε, μου είχε πει ότι είχε δει ένα ντοκιμαντέρ (έτσι ξεκινά τις συζητήσεις του, για να μη με τρομάξει, ο ελεεινός), που αφορούσε στην πορνεία. Κορίτσια και γυναίκες το έκαναν παρά φύσει. Αν είναι δυνατόν, έφριττε... Εσύ, αλήθεια, το έχεις κάνει; Εκεί δεν άντεξα, του είπα το "δεν σου επιτρέπω" και τον πέταξα έξω. Του είπα επίσης ότι οι γονείς μου (που τους φοβάται και τους σέβεται) έχουν ήδη ενημερωθεί σχετικά. Ξέχασα να σας πω ότι είναι οικογενειακός φίλος, από εκεί αντλεί το θράσος του! Τρομάρα του!