Originally Posted by
Macgyver
ειχα πει σε μια υπαλληλο σαντουιτσαδικου , πολυ μικροτερη μου , αφου με εξυπηρετησε , ' θα μπορουσατε να με δειτε κατι παραπανω απο φιλο ? ' , κοτσανα ολκης , μου απαντα , ' δεν ξερω , ειμαι μικρη ' ( 20αρα ηταν , αλλα μουρθε ) , α , καλα της λεω , με συγχωρειτε ', και συνεχισα να τρωω το σαντουιτς μου , σε μια αλλη , καθοταν μονη σενα τραπεζι , περασμενη ωρα , everest , ' εχετε διαθεση για κουβεντα ' , ' οχι ευχαριστω ' , εγω , ' ενταξει , δεν πειραζει ' , εχω φαει ακυρα , αλλα δεν πτοουμαι , το πιο ευκολο ειναι στο σουπερμαρκετ , ' α , κι εσεις παιρνετε γαλοπουλα καπνιστη ? ποια μαρκα ειναι η καλυτερη κατ εσας ? ' , εκει πιανεις κουβεντα , κανονικα , η στο ταμειο , ' νομιζω οτι ο Σκλαβενιτης εχει τις πιο καλες τιμες ' ( επικαιρο θεμα ) , ' ναι , κι εγω ετσι πιστευω " , εγω , ' σε σχεση με τον Βασιλοπουλο ' ? εκει παλι αν εχει διαθεση η αλλη , συνεχιζεται η κουβεντα , φαντασια ναχεις , και να εισαι φυσικος , το κανω πολλες φορες , ετσι , για πλακα , μαρεσει να πιανω κουβεντα σε αγνωστες , κι ας τρωω ακυρα ................οπου κι αν παω , θα πιασω κουβεντα , στα ρουχα ας πουμε , ' πως σας φαινεται αυτο , δεσποινις ' , μου λεει , ' να παρω το αλλο χρωμα η αυτο ' ? ,