έχετε πάει στα vertice στα mall? νομίζω πως και εκεί παίζουν ωραία ρούχα σε σχετικά προσιτές τιμές!
Printable View
έχετε πάει στα vertice στα mall? νομίζω πως και εκεί παίζουν ωραία ρούχα σε σχετικά προσιτές τιμές!
Αχ τι ωραία που τα λες βρε Αμαλία, απλά η ζυγαριά που έχουμε στο σπίτι είναι τελείως κουλή. Μπορεί να σε δείχνει χ κιλά και μετά από μια ώρα να σε δείχνει 1 λιγότερο ή περισσότερο! Θα πάω να αγοράσω καμιά με καντάρι να τη στήσω μές στη μέση του δωματίου μου!!Quote:
Originally posted by AMALIA
Καλημέρα αδεσποτάκι,
Πρέπει να χαίρεσαι με το γιο-γιο της ζυγαριάς γιατί σύντομα θα δεις σημαντική απώλεια.
Είχα ρωτήσει κάποτε γι' αυτό μια διαιτόλογο και μου είχε πει αυτό ακριβώς κι όντως βρε παιδιά είχε δίκιο
Ο οργανισμός σαν να προσπαθεί να αντισταθεί, να ισορροπήσει να πω καλύτερα στην απώλεια λίπους.
Κάνε υπομονή, συνέχισε και σύντομα θα δεις τη διαφορά και δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου.
Γενικά έχω μια ενδόμυχη φοβία μήπως τυχόν και παχύνω και ζυγίζομαι 800 φορές τη μέρα! Αλλά σοβαρά υπόψη παίρνω μόνο το ζύγισμα στο διαιτολόγο μου, αυτόν ξέρω αυτόν εμπιστεύομαι :-p
ΠΑΙΔΙΑ,
όντως νησί και μηχανή είναι ο τέλειος συνδιασμός.
Εγώ τις φοβάμαι και είμαι κατά, κι όλο φωνάζω του γατούλη μου να μην τρέχει και φυσικά να φορά πάντα το κράνος, αλλά ποιός με ακούει???
Με την μηχανή έχεις καλύτερη επαφή με το περιβάλλον δεν αποξενώνεσαι. το μόνο κακό είναι που δεν μπορούμε να πάρουμε πολλά πράγματα μαζί μας.
Δύο παντελόνια, δύο σορτσάκια, μαγιό, 4 με 5 μπλουζάκια ο καθένας και γέμισε το βαλιτσάκι μας.
Το χειρότερο είναι με τα καλλυντικά, αυτό είναι ο εφιάλτης μου. Πως να πάρεις τα τελείως απαραίτητα αφού όλα είναι απαραίτητα???
Αλλά όπως έχετε καταλάβει στην οργάνωση είμαι σουπερ οπότε όλα τα βολεύω. Μία χρονιά που είχαμε πάει Νάξο μέχρι και ομπρέλλα κουβαλάγαμε!!!!!
Μήπως αδεσποτάκι να σταματήσεις να ζυγίζεσαι τόσο συχνά?
Νομίζω πως δεν σε βοηθάει πολύ ψυχολογικά να το κάνεις κάθε μέρα!
εεεεεεεεεεεε?????????
:) :) :)
Αχ το ξέρω αλλά δε μπορώ να αντισταθώ με τίποτα. Μάλλον πρέπει να πετάξω τη ζυγαριά μου. Μια μέρα τσαντίστηκα τόσο πολύ που άρχισα να πηδάω πάνω της!!! Χαχαχαχα εκείνη εκεί όμως, δεν καταλαβαίνει τίποτα!
αδεσποτάκι,
να πάρεις ζυγαριά ηλεκτρονική που μετρά ανά 100γραμμάρια.
αχ βρε παιδιά τι κόλλημα κι αυτό με τη ζυγαριά και το ζύγισμα!!!!
Κι εγώ κάθε πρωί τσουπ πάνω στη ζυγαριά με την τσίμπλα στο μάτι ένα πράγμα :D :D
:D έτσι!!!!!!!!!!!!! να μην μας παίρνει τον αέρα μια παλιοζυγαριά!!!!!!!!! :D
Πιθανολογώ πως έχεις ψηφιακή ε?
Ξέρεις, καλύτερα θα ήταν να ανεβαίνεις μια μέρα πριν την επίσημη μέρα ζυγίσματος. Έτσι, θα σου φανεί και η διαφορά! Αν ανεβαίνεις κάθε μέρα μάλλον περισσότερο θα απογοητεύεσαι!
Ε, που και που ένα κρυφοκοίταγμα δεν βλάπτει αλλά με μέτρο!!!!!!!! :)
Καλέ ποιά τσίμπλα, εμένα να με δείς που πάω να κάνω τα τσισάκια μου 7:30 ώρα το πρωί (πίνω πολύ νερό πανάθεμά με!) και βέβαια σιγά μην έχω φορέσει τα γυαλιά μου, με το ένα μάτι κλειστό και το άλλο μισάνοιχτο αλλά το ζυγίσμά ζύγισμα, σκύβω κιόλας να δω γιατί δε βλέπω, τις περισσότερες φορές εκνευρίζομαι και πάω ξανά για ύπνο. Και μετά όταν ξανασηκωθώ πάλι τα ίδια :P
Σήμερα έκλεψα και εγώ λιγάκι...
Η μέρα ζυγίσματος είναι η Τρίτη αλλά δεν κρατήθηκα να έκανα ένα τσουπ και να μαι πάνω στην ζυγαριά! δεν το είχα σκοπό αλλά φλερτάραμε με τα μάτια και στο τέλος με έριξε η άτιμη!
Βέβαια ψιλοαπογοητεύτηκα γιατί δεν είδα μεγάλη απόκλιση στον δείκτη αλλά τί να κάνω....
Βλέπουμε την Τρίτη...
απ'ότι κατάλαβα ζυγιζόμαστε όλες πουρνό πουρνό ε???????? :D :D
αααα κάλάααααα έχουμε μεγάλη πλάκα, :D :D :D
ευτυχώς που δεν έχουν στόμα να μιλήσουν οι παλιοζυγαριές, αλλιώς......
ναι, ναι με την δροσούλα:DQuote:
Originally posted by asteraki
απ'ότι κατάλαβα ζυγιζόμαστε όλες πουρνό πουρνό ε???????? :D :D
Ti σχέση κι αυτή!!!! Πάθους!!!!
Χαχαχαχαχα, θα την πετάξω σας λέω! Και θα έχω την υσηχία μου μετά!
amalia αν εισαι διαθεσιμη, ελα στο chat..
α!όλα και όλα! εγω την ζυγαριά μου την θέλω! χάνει ένα κιλό και μου δίνει κουράγιο!!!!!!!!!!! :D :D :D