Quote:
Originally posted by NADINE
Αλαλουμένια μου! Είσαι εδώ; Ώστε και Santana,ε; Ωραίες οι καλοκαιριάτικες συναυλίες!
Δηλώνουμε δύο μέρες καλό κορίτσι...Χμ...Φοβάμαι πως αν το βιώνουμε πραγματικά έτσι,δε θα κρατήσει...
Το κακό κορίτσι πάντα θα περιμένει στη γωνιά για τη σειρά του.Αυτή η εναλλαγή είναι αναμενόμενη.
Προτείνω να μη σχετίζουμε τη διατροφή μας με τη διαγωγή μας,λες και παίρνουμε διαρκώς έλεγχο.
Είμαστε αυτό που είμαστε αναφορικά με την προσωπικότητα μας και προσπαθούμε να διατραφούμε
κάνοντας καλύτερες επιλογές στην ποιότητα,την ποσότητα,την ώρα και τον αριθμό των γευμάτων
κι αν μπορούμε ν'αυξήσουμε και τη σωματική μας δραστηριότητα σιγά σιγά,ακόμα καλύτερα!
Δε μπορώ άλλο να ακούω : τώρα είμαι καλό κορίτσι - τώρα είμαι κακό κορίτσι -καλό - κακό- κοκ
Απενοχοποίηση τώρα!ʼντε,αρκετά με την καταπίεση!Τάδε έφη ο συμβουλάτορας της ημέρας.Μάκια!
Αχ, πόσο δίκιο έχεις, σε παρακαλώ έλα για τρεις μήνες να μείνεις σπίτι μου να μου τα λες κάθε πρωί, γιατί συμφωνώ σε όλα τα παραπάνω και τα λες και έτσι στρωτά... αλλά μετά τα ξεχνάω.... λοιπόν μέχρι να έρθεις θα τυπώσω το κειμενάκι και θα το διαβάζω κάθε πρωί... θα σου τα αποτελέσματα σε μία εβδομάδα, αν πιάσει όμως μήπως θα πρέπει να αλλάξεις επάγγελμα... δεν πας να πάρεις κανένα πτυχίο ψυχολογίας, γιατί η δικηγορία νομίζω ότι δεν σου πάει.....