Αϊντάαααααααα
Ποιά Πέννυ να έχει πρόβλημα καλέ,που έχει αμολήσει ελύθερη την Ευγενία!
Τον σποτάκο μας,τον Μητσάρα με τ'όνομα πού τον πας;Τέτοιο άντρακλα δύο μέτρα;
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΨΕ ΧΑΛΑΣΜΟΣ! --->ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ : ΑΠΟΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙ
Printable View
Αϊντάαααααααα
Ποιά Πέννυ να έχει πρόβλημα καλέ,που έχει αμολήσει ελύθερη την Ευγενία!
Τον σποτάκο μας,τον Μητσάρα με τ'όνομα πού τον πας;Τέτοιο άντρακλα δύο μέτρα;
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΨΕ ΧΑΛΑΣΜΟΣ! --->ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ : ΑΠΟΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙ
Για τον καλο μου τον Δημητρη εχω τα καλυτερα!!!! Αυτος ειναι η μεγαλη μου αγαπη και παθος!!!
Στον σποτακο μου λοιπον!!!
http://www.youtube.com/watch?v=av46yj3pX7I
http://www.youtube.com/watch?v=s4Rc-aiPAJI
Μωρο μου κανενας δεν μπορει να συγκριθει μαζι σου!!!!
Mάλιστα!Ήρθες στα συγκαλά σου και κατάλαβες τι πάει να γίνει κι είπες να προλάβεις το κακό!
Γυναίκες!Από δω το πάτε,από κει το φέρνετε,πάντα γίνεται το δικό σας!Πάντως αν ήμουν Μητσάρας
και μου έβαζες τραγούδι,που ξεκινά"Έρωτας είναι,θαρρώ",που βγάζει αμφιβολία και προβληματισμό
και όχι βεβαιότητα,δε θα μασούσα!Έναν ψιλοχαμό θα τον έκανα να είμαι σίγουρος!Σποτάκοοοοοο!
δεν παιζεσαι!!!!!! δε σου ξεφευγει τιποτε πια???? :D :P
Ελα τωρα μη με ξεσκεπαζεις και εσυ τεκνο Βρουτε! Ελεγα και εγω οτι δεν θα το προσεξει!!!!!!!! :P
Έβαλες τα χεράκια σου κι έβγαλες τα ματάκια σου!Ποιός σου φταίει;
Είναι δυνατόν να στηρίχτηκες σ'εμένα να λουφάρεις;Καθόλου δε με ξέρεις;
Σου αφιερωνω και εγω ενα τραγουδι και οπου λεει Γιωργο βαλε εσυ το Ναταλια!
http://www.youtube.com/watch?v=jNO6SsgD0RQ
:P :P
Γειά σε όλες όσες ακόμα επισκέπτονται το τόπικ τούτο..
Ναταλάκι μου υπομονή κοπελάρα μου και όλα θα πάνε καλά!!! έχεις και λίγο την μητσοτακική τύχη αλλά θα το προσπεράσουμε. έχουμε φάει το γαιδούρι..και θα κολώσουμε στην ουρά????
Πενάκι μου γλυκό ελπίζω όλα να βαίνουν καλώς. το μικρό μας μπουμπούκάκι ??? τελικά μαθαμε αν είναι αγοράκι η κοριτσάκι??
φιλάκια ζουμερά και ρουφηχτά σε ʼννούλα και Τέτα!!!!Κάντε ρε κορίτσια κανένα ποστ μπήκαμε στην δεύτερη σελίδα ..
εμ βέβαια αφού έχουμε έναν μητσοτάκη αναμεσά μας δεν θα το αποφεύγαμε...μας μάτιασε.. κακούργα...
(..."...Έφτιαξε ο Μιτσοτάκης Facebookkk...γιαυτό κολλάει..."...)xaxaxa filakia!!!!!!!!!!!!
Καλησπερα σε ολα τα κυστοκοριτσα εδω!
τι κανετε?
Ευγενια μου οπως βλεπεις εμεις οι δυο κραταμε το μαγαζι ανοιχτο! χεχε
Πενουλα τωρα θα εχεις μαθει και το φυλο του μωρου οποτε θα τα ετοιμαζεις ολα στο αναλογο χρωμα!! Πες μας και εμας καλε να ξερουμε!!! κοριτσακι ή αγορακι???? Πανω απο ολα ευχομαι να εισαι καλα και υγειεις! Να ξεκουραζεσε και να εισαι ηρεμη!
Εγω ειμαι καλα και συνεχιζω να αναβαλλω τις αιματολογικες μου εξετασεις!!! χαχαχαχαχαχχα Δεν υποσχομαι πότε αλλα μεσα στο Φλεβαρη θα παω!!! χαχαχαχαχαχαχ
Φιλακια σε ολα τα κοριτσακια εδω!!!!!
Μια γλυκια καλημερα και απο εμενα! πεννουλα ολα καλα με την επισκεψη στο γιατρο?? οσο για το οτι δεν μπαινεις για οοολοοους αυτους τους λογους, θα συμφωνησω με τον συζυγο και ας σε χασαμε! να εισαι καλα αυτο ειναι το πιο σημαντικο. ευγενιτσαααα μου, αννουλααα ζεν αρνακι , σοφακι που εισαι οεο? ναταλιτσα μου γλυκια, barb???νεκυ καλα εισαι?? μπραβο μπραβο για την επιτευξη του συνεπης κυκλου !
πω πω χαθηκα σας εχασα ειπα οτι θα μπω σε διπλανο ποστ να μαθαινω νεα σας αλλα δεν το εκανα ... ακομα .... γιατι οτι πω το κανω , απλα λιγο μεταχρονολογιμενα...τα σ/κ μου αυτα γεματα δουλεια, αχ μια πατρα εν καιρο καρανβαλιου θα ηταν οτι επρεπε να ανεβουμε! ευγεντισα ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ;P τα νεα μου .... εχασα 3 κιλα 97 πλεον απο 100) με πολυ πεινα - συστηματικα λιποτοξ - 3 την ημερα - και ενα τσαι με λουιζα , αψιθια, και ταραξακο που εκανε καλη δουλεια. αυτα ειναι τα καλα τα ασχημα ειναι οτι εκανα εξετασεις αιμοατος και ..... εχω χοληστρερινη, τριγλυκεριδια και ζαχαρο :((( ωραια ε??? η χοληστερινη 290 παρακαλω .... ο γιατρος κοντεψε ο κακομοιρης να παθει εμφραγμα οταν ειδε τις εξετασεις και το αντιμερωπησε οπως ολοι οοι γιατροι .... δινοντας μου χαπια . εγω ομως - οντας ξεροκεφαλη - ξεικινησα διαιτα ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΗ, για 1 μηνα θα ξανακανω εξετασεις και εαν ΔΕΝ δω βελτιωση θα ξεκινησω τα χαπια. ας εχω προσπαθησει...ειναι γεγονος οτι και ο μη ρυθμισμενος θυρεοειδης τα κανει αυτα κι ετσι εκανα και εξετασεις και θα παω σε ενδοκρινολογο παλι να με δει. αυτα. ηθικο καλο , λιγο να σας πω τα χρειαστηκα .... δεν ειναι κατι χρονια που ειχα πετυχει μια κυρια 35 ετων να κανει 'μπαλονακι" στην καρδια και η προοπτικη στα 33 μου να χρειαστει να κανω το ιδιο .... ε, τα χρειαστηκα... αλλα προσεχουμε για να εχουμε.... κεφαλια μεσα και προσοχη!!! συνεχιζω σε λιγο ...
Tετάκι μου προσοχή μεγάλη στην υγεία σου καρδια μου, και αυτο το καμπανακι να ειναι θετικό τελικα.. Να σε βοηθησει να παρεις δυναμικες αποφασεις και να γινεις ότι καλυτερο μπορείς!!
Φανταζεσαι τι θα κανει η Πατρινια μας στο Καρναβάλι? Εεεεεεεεεε ρε θα καουν καρδιες!!
Την μελλουσα μαμα την εχουμε χαμενη, αλλα μαθαινω νεα απο σατανικες πηγες (ξερετε τωρα.. χαρ χαρ) και ειναι μια χαρα η κουτσουνα μου. Αντε να την πετυχουμε καμια φορα να μας συμμαζεψει!
Τα συγχαρητήρια μου στην Νεκκυ που κρατάει με την ευγενουλα παλικαρισια το φορουμ για κατι αχαιρευτες σαν την αφεντια μου! αληθεια, εχουμε καμια ιδεα που εχει χαθεί η Σόφη μας, και η Γλυκουλα? Πειτε ρε κορίτσια!
Εγω με την διατροφή εχω ξαναμπει σε προγραμμα αν κ περιμενω να αδιαθετησω για να ζυγιστω. Ξερω πως αυτα τα 10 κιλα που θεω ακομα θα μου βγαλουν την πιστη για να φυγουν.. αλλα κανω υπομονή. Θα θελα μόνο μέχρι τα γενέθλια μου φέτος να χω ξεμπερδεψει με αυτο.. Ετοιμαζομαι και για την αφιξη της σατανικής μου πηγης (που προανεφερα) στην Αθηνα, και η χαρά μου δεν περιγράφεται!!
άντε κουτσουνες μου, βγειτε σιγα σιγα σαν τα σαλιγκαρακια μετά την βροχή!
το πηρα ζεστα λοιπον το θεμα και ξεκινησα και περπατημα καθημερινο και οταν εχω την ευκαιρια ανεβαινω εκτος απο τις σκαλες του σπιτιου μου και στην δουλεια μου ..... και μιας και τωρα που αντι για 8 ωρο δουλευουμε 6 ωρο ... σας το ειπα?? αμ δεν σας τα ειπα ... την προηγουμενη εβδομαδα το αφεντικο μου μας ανακοινωσε οτι απο εδω και περα θα δουλευουμε 6 ωρο και οχι 8 ωρο ΟΛΟΙ και φυσικα με μειωση αποδοχων :S αυτο το εκανε για να μην χρειαστει να απολυσει κανεναν... ευτυχως γιατι την φοβομουν την καμπανα . Ετσι λοιπον μιας και πλεον θα σχολαω λιγο μετα τις 4 και θα εχω αρκετο χρονο στην διαθεση μου ειπα να τον εκμεταλευτω και να κανω κατι για την υγεια μου οπως το περπατημα η παραπανω γυμναστικη ... αυταααα . κατ τ'αλλα ολα καλα .... :D ντυθηκατε τιποτα τις αποκριες πηγατε πουθενα??? καλα πλην της ευγενιτσας που ζει στην καρδια της αποκριας.... κοιτα κακομοιρα μου μην τυχον και ΔΕΝ βγεις ΔΕΝ πιεις και ΔΕΝ διασκεδασεις θα κατεβω ακτω αν σε σπρωξω σηκωτη! ναταλιτσα μου εσυ τι κανεις??? θα μπω , θα μπω στο διπλανο ποστ ελπιζοντας να μαθω και δικα σου και της μπαρμπ και της βασιας νεα ...
σας φιλω ολες ολες ολες ολες ολες σταυρωτα και ενα στο μετωπακι πεταχτο ;) mats mouts
ΑΝΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΟΣΤ , ΦΙΛΙΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΙΛΙΑΑΑΑΑ
κατι για σατανικη πηγη διαβασα .... και οτι θα κατεβει αθηνα , θα την δουμε κι εμεις??? ε??? να κανονιζαμε συναντηση?? με το σοφακι ειχα μιλησει καποια στιγμη και ειπαμε να βρεθουμε οι εν αθηναις, αλλα δεν προκαμα να σας μαζεψω και να οργανωθουμε.... συντομα- συντομα, η γλυκουλα αληθεια, τι να κανει??? εαν μας διαβαζεις δωσε σημα .....
οσο για το δικο το ... 10 αρακι καλα κανεις και το προσπαθεις , υπομονη υπομονη και παλι υπομονη ...επειδη σε εχω δει απο κοντα αληθεια και με αυτα +10 κουκλα δειχνεις ! τοσα καταφερες (σε προσκυνω ....)να χασεις και μειναν χαμενα ..υπομονη και θα τα στειλεις και τα υπολοιπα στα .... απωλεσθεντα
χαιρετω ολες τις πολυασχολες και εξαφανισμενες κοριτσαρες!
τι κανετε?
εγω ειμαι καλα και τελειωσα και τις αγορες για το σαρακοστιανο τραπεζι και καθησα λιγο να ξεκουραστω και να σας διαβασω!
Τετα να μας κρατας ενημερες σχετικα με τις εξετασεις σου και την χοληστερινη σου, και να προσεχεις τον εαυτο σου. Τελικα μονο οταν μας ζορισει γιατρος παιρνουμε σοβαρα την υγεια μας και στρωνουμε σωστη διατροφη. Ευχομαι να τα κατεβασεις ολα και να μην χρειαστει να παρεις φαρμακα. :) (Και ο γιατρος ειναι ενα δυνατο κινητρο και αυτος!)
Αρνακι γλυκο θαυμασα για ακομη μια φορα το τικερακι σου και το αποτελεσμα σου!!! μπραβο σου και παλι μπραβο!!!! τι υπεροχο αποτελεσμα! αληθεια ποσο καιρο σου πηρε να τα χασεις? κανεις την διατροφη της Πεννυς? Αξιοθαυμαστη!
Πενουλα περιμενουμε ριπορτ για το φυλο του μωρουλι σου και για την υγεια σου!
Την Πεμπτη δεν εδωσα παρων οποτε ...αναφερομαι!
Αυτη την εδβομαδα δυστυχως δεν ημουν πολυ συνεπης στη διατροφη. Εχασα βεβαια και τις κατακρατησεις της προηγουμενης εβδομαδας και συνολικα εχω χασει 12 κιλα!!! (σε 3 μηνες και 10 μερες)
Μεχρι εδω ολα πηγαν καλα, ελπιζω και απο εδω και περα να αντεξω και να συνεχισω με δυνατη θεληση! Εχω αρχισει και 'συμβιβαζομαι' με καποιες παρασπονδιες....:( Αχ και παλι αχ!!!!
Ευτυχως μπαινω εδω σας διαβαζω και παιρνω δυναμη να συνεχισω! Ξαναβλεπω το τικερακι του αρνιου και ενθαρρυνομαι! Να στε καλα βρε κοριτσια!
Η αληθεια ειναι οτι τωρα εχει αρχισει και αλλαζει το σωμα μου και το χαιρομαι πολυ! Το προσεχουν και οι αλλοι τωρα πια! Ειναι ενθαρρυνση!
Αυτα για σημερα!
Σας χαιρετω ολες με ενα γλυκο φιλι και σας ευχομαι τα καλυτερα!