επειδη απ ο,τι βλεπω ολες κ ολοι εχουμε ορεξη για γυμναστικη αλλα μαλλον μας μπερδευει το ποια ειναι η καταλληλη ασκηση για μας ( :p ) να κ η απαντηση:
http://www.medchannel.gr/index.php?o...09-09-11-39-09
Printable View
επειδη απ ο,τι βλεπω ολες κ ολοι εχουμε ορεξη για γυμναστικη αλλα μαλλον μας μπερδευει το ποια ειναι η καταλληλη ασκηση για μας ( :p ) να κ η απαντηση:
http://www.medchannel.gr/index.php?o...09-09-11-39-09
Σημερα φουλ προγραμμα...
10' διαδρομο
10' ποδηλατο
βαρη
κοιλιακους
ραχιαιους
κι ομως ακομα να σηκωθω, τουλαχιστο βλεπω τις ασκησεις που θα κανω αμα γυρισω σπιτι μου, ελπιζω να μου στειλουν συντομα οσα παρηγγειλα. πλεον γυμναστικη στο σπιτικο μου γυμναστηριο!Quote:
Originally posted by granita
εννοειται πως ειναι καλύτερο.κ σκεψου οτι λιγο λιγο κατι κάνουμε.οποτε βουρ για βόλτα.
πηρα βαρακια παγκο κ μπαλα! κ μπαρα! χθες ημουν τοσο απογοητευμενη που σκεφτομουν να ακυρωσω την παραγγελια,
αλλα κ τι που παχυνα? θα τα χασω.
ειμαι ελεος, ο αλλος χειρουργημενος εχει κανει ποδαρατος την μιση αθηνα κγω βαριεμαι να σηκωθω απο τον καναπε ρε γμτ
παρ το αοφαση οτι βαριεσαι, σταματα να βασανιζεσαι κ απολαυσε το !!
πρεπει να ξεβαρεθω σμαρτ αλλιως θα με πιασει καταθλιψη μεσα.
μη σου πω κ οτι ανεβηκα αθηνα με σκοπο να ψωνισω κ ψωνισε ο αλλος κ γω οχι. δεν εχω διαθεση για τιποτε,
μονο να κλαιγομαι που ετρωγα κ παχυνα.
πρεπει να βγω εξω να δω κοσμο νομιζω...
ε καντο λοιπον :)
+1000 μια απόφαση είναι!Quote:
Originally posted by smart
ε καντο λοιπον :)
τελικα εφαγα κρεμα με παγωτο μη παει κ μου πεσει το μωρο.
τωρα ισως μουλαρωσω κ παω για περπατημα αλλα ειναι αργα πια εδω κ οχι η καλυτερη ωρα...γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ� �ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
κτο ωραιο ειναι οτι σκεφτομαι κ το κωλοτσιγαρο, εβαλα νικοτινη παλισ το σωμα μου κ τη ζηταει
bad νομίζω οτι "κουράζεσαι" ψυχικά τοσο πολύ με το τι θα κανεις και με το να φτιαχνεις προγραμμα που στο τελος απ το αγχος σου δεν κανεις τπτ κ νοιωθεις χειρότερα.ισως πρεπει να μην το σκεφτέσαι τόσο.φερσου σα να εχεις πιασει τον στόχο σου κ να κανεις συντηρηση.μερικες φορές το άγχος μας καταστρεφει και είναι κριμα να χαλάσεις ολη την προσπάθεια σου μεχρι εδω.
πιστεύω οτι αν χαλαρώσεις κ δεν σκέφτεσαι καθε μερα οτι να σημερα θα ξεκινησω, καποια στιγμη θα ξεκινήσεις χωρις να το καταλαβεις.στο λεω πολύ φιλικά γιατι αυτό εγινε στην περιπτωσή μου.κάπου "επεσα" κ δεν ειχα ορεξη να κανω τπτ παρα μονο προγραμμα τι ΘΑ κανω κλπ κλπ κ περνουσε η καθε μέρα κ τα κανα χειρότερα.ωσπου χαλαρωσα και μπηκα σιγα σιγα χωρις να το εχω προγραμματισει ξανα στην προσπάθεια!
ναι αυτο προσπαθω να κανω αλλα ειναι τοσο δυσκολο,
μηπως σαυτους τους ξεφρενους ρυθμους ζωης το δυσκολο ειναι να χαλαρωνουμε κ να νιωθουμε ικανοποιημενοι με οσα εχουμε κ πληρεις?
ελπιζω να βγει απο μονο του καποι στιγμη, δεν εχω κ αλλη επιλογη, ο,τι μπορουσα να κανω με πιεση το εκανα.
ας δω κ χωρις πιεση...
εγω εννοω να μην το σκεφτεις πραγματικα ΚΑΘΟΛΟΥ.εγω δεν εγραφα στο φορουμ οσο καιρο δεν ηθελα να κανω διαιτα γιατι δεν ενοιωθα ετοιμη, απλα εμπαινα κ διαβαζα τα νεα σας.μη προγραμματισεις τι θα φας και τι οχι.μη προγραμματισεις την γυμναστική σου.οταν έχεις ορεξη σηκω κ κανε.προσπαθησε να το κανεις σα να το κανες καθε μέρα, φυσιολογικά.ειναι δυσκολο αλλα αν χαλαρώσεις λιγο κ δε το σκεφτεσαι συνεχεια τι θα κανεις κλπ θα ειναι καλύτερα.εφοσον ειδες οτι με το να το σκεφτεσαι καθε μερα δεν πετυχαινεις κατι.
ναι αλλα ειδα οτι μολις σταματω το γυμναστηριο παχαινω πολυ.
αρα δε γινεται να αφεθω κι αλλο.
τουλαχιστο τη γυμναστικη πρεπει να τη σκεφτομαι.
οσο για το να μη γραφω τι τρωω κτλ εκει ειναι που με παιρνει τελειως η κατω βολτα.
τα αντιθετα δηλαδη αποσ ενα...
ειναι θεμα ανθρωπου.
το προβλημα ειναι οτι καθε φορα αλλαζουν κ οι συνθηκες πχ αλλες φορες σου κανει καλο κατι αλλες κακο.
φεξε μου κ γλιστρισα γμτ
κυριως εχω απογοητευτει που δεν εχω ρουχα αλλα ουτε κ σκοπο να παρω ρουχα ενω ειμαι παχυα
κανε κάτι.εστω μικρο και αυριο θα εισαι ενα βημα πιο κοντα.πηγαινε να παρεις ενα ρουχαλακι εστω να νοιωσεις πιο ομορφα.παντα βοηθαει.απ το να καθεσαι κ να το σκέφτεσαι κ να στεναχωριεσαι χιλιες φορες καλύτερα να το κανεις.
Quote:
Originally posted by badgirl11
ναι αλλα ειδα οτι μολις σταματω το γυμναστηριο παχαινω πολυ.
αρα δε γινεται να αφεθω κι αλλο.
τουλαχιστο τη γυμναστικη πρεπει να τη σκεφτομαι.
οσο για το να μη γραφω τι τρωω κτλ εκει ειναι που με παιρνει τελειως η κατω βολτα.
τα αντιθετα δηλαδη αποσ ενα...
ειναι θεμα ανθρωπου.
το προβλημα ειναι οτι καθε φορα αλλαζουν κ οι συνθηκες πχ αλλες φορες σου κανει καλο κατι αλλες κακο.
φεξε μου κ γλιστρισα γμτ
κυριως εχω απογοητευτει που δεν εχω ρουχα αλλα ουτε κ σκοπο να παρω ρουχα ενω ειμαι παχυα
bad ξερεις τι παρατειρω σε σενα τοσο καιρο? αντι να κανεις πραγματα, καθεσαι και τα αναλυεις στο φορουμ. Γραφεσαι γυμναστηριο και γραφεις σελιδες επι σελιδων για τη γυμναστικη που θα κανεις και μετα πας μια βδομαδα και μετα γραφεις ποιος ηταν ο λογος που δεν γυμναστηκες και πως δεν πρεπει να παρατησεις τη γυμναστικη.
Το ιδιο και με την διατροφη. Αναλωνεσαι στο ποια ειναι η καλυτερη διαιτα και εν τω μεταξυ συνεχιζεις και τρως...
Δεν εισαι μονο εσυ που το κανεις αλλα νομιζω οτι εσυ εισαι η πιο χαρακτηριστικη περιπτωση. Ελπιζω να μην σε προσβαλλω αλλα ενιωθα την αναγκη να στο πψ πολυ καιρο...