κ σε μενα κανα κιλο η μπορει να ξερω οτι εχω χασει αλλα να μη δειχνει απωλεια κ μετα ξαφνικα τσουπ να δειξει οταν ξεφουσκωσω!Quote:
Originally posted by yppap
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ. ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΑΘΕΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ?
Printable View
κ σε μενα κανα κιλο η μπορει να ξερω οτι εχω χασει αλλα να μη δειχνει απωλεια κ μετα ξαφνικα τσουπ να δειξει οταν ξεφουσκωσω!Quote:
Originally posted by yppap
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ. ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΑΘΕΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ?
Καλημερα σας! bye bye ξεκουμπάει καταραμμένο 9!!!
Πρωινό ζύγισμα 89,7 δηλαδή -300!
+200 σημερα...και χαλασα τη διαιτα και εχω κατακρατηση 71,700 σνιφ...
ναι είναι γεγονός! το καβατζωσα το 69, είναι η τρίτη μέρα που με δείχνει σταθερά 69 !
Βettaki σκιζεις!:) Λιγο ακομα θες και τελειωσες.:)
αδιαθετησα!τι καλα! ποσα κιλα παιρνεται κοριτσια κατα την περιοδο και ποτε φευγουν?
εγω περνω μισο κιλο περιπου...
σκέψου οτι είχα κολλήσει 3 εβδομάδες στα 71 και κατέβηκε 2 κιλά σε 3 ημέρες, !Quote:
Originally posted by Constance
Βettaki σκιζεις!:) Λιγο ακομα θες και τελειωσες.:)
κι εσύ καλά πας Constance μου :)
εγώ μπορεί και 1,5 -2 πρίν την περίοδο και φεύγουν σταδιακά αφού τελειώσει η περίοδοςQuote:
Originally posted by petallouditsaa
αδιαθετησα!τι καλα! ποσα κιλα παιρνεται κοριτσια κατα την περιοδο και ποτε φευγουν?
[qκέψου οτι είχα κολλήσει 3 εβδομάδες στα 71 και κατέβηκε 2 κιλά σε 3 ημέρες, !
κι εσύ καλά πας Constance μου :)[/quote]
πολυ χαρηκα με αυτό...να μην αγχωνομαι όταν κολλάω!!!
αλήθεια κίλά παραπάνω φαίνονται μόνο κατά την περιοδο ή και κατά την ωορηξία ?? ελπίζω το κόλλημα μου να οφείλεται σε αυτό είμαι στην 14 ημερα!!!!!!
+1 κιλο
θα αδιαθετησω αυριο η μεθαυριο
αμαν και αυτο τωρα!!
πολυ χαρηκα με αυτό...να μην αγχωνομαι όταν κολλάω!!![/quote]Quote:
Originally posted by VIVIKAKI
[qκέψου οτι είχα κολλήσει 3 εβδομάδες στα 71 και κατέβηκε 2 κιλά σε 3 ημέρες, !
κι εσύ καλά πας Constance μου :)
να μην αγχώνεσαι (ποιος μιλάει τώρα, κατάθλιψη πηγα να πάθω) το σίγουρο είναι οτι το φαινόμενο αυτό του κολλήματος , συμβαίνει σε όλους μας στις δίαιτες, και εφόσον επιμένουμε θα ξεκινήσει πάλι.
Είναι τα διάφορα σταδια, όπου ο μεταβολισμός μας τροποποιείται για να τρέφει και το ανάλογο βάρος μας όσο χάνουμε.
Υπάρχουν και τα ορμονικά, που όλες μας ταλαιπωρούν, οπότε υπομονη να έχουμε και θα τα καταφέρουμε :)
Καλημέρα :)
-400γρ σήμερα! Από 110,5 σε 110,1 :D
Επιτέλους ξεκινάμε την κατηφόρα πάλι..
Σκατα ρε πουστη! +300 γρ
ΑΠΟ ΤΙ?
60.7