και εγώ από σήμερα πρόγραμμα διότι 4 ημέρες έφαγα έφαγα ουφ και ποτό εκτός από αναψυκτικά . Δεν έχω ζυγιστεί και ούτε προκειται , την επόμενη εβδομάδα που θα δω τον διατροφολόγο. Στόχος αυτη την βδομάδα 3 φορες γυμναστήριο και προσεγμένο πρόγραμμα.
Printable View
και εγώ από σήμερα πρόγραμμα διότι 4 ημέρες έφαγα έφαγα ουφ και ποτό εκτός από αναψυκτικά . Δεν έχω ζυγιστεί και ούτε προκειται , την επόμενη εβδομάδα που θα δω τον διατροφολόγο. Στόχος αυτη την βδομάδα 3 φορες γυμναστήριο και προσεγμένο πρόγραμμα.
Καλημερα χρονια πολλα και καλη εβδομαδα να εχουμε.
Εγω αυτες τις ημερες δεν στερησα απο τον εαυτο μου κατι οτι ζηλεψα το δοκιμασα εφαγα ενα μελομακαρονο μισο την μια μερα και το αλλο μισο την αλλη μερα απο φαγητο περισοτερο ετρωγα κοτοπουλο αλλα μου αρεσε η ρωσικη σαλατα που εφτιαξε ο πατερας μου.
Καθε μεσημερι μετα το φαγητο ενω εγω εβγαινα εξω για περπατημα οι αλλοι με εβλεπαν σαν εξογοιηνο πηγαινανε για υπνο.
Εχτες που γυρισα σπιτι η ζυγαρια με εδειξε 133 κιλα ο στοχος που ειχα θεσει μεχρι τον καινουργιο χρονο να ειμαι 135 κιλα επιτεχθει.
Το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι ακομη δεν εχω καθηση σε τραπεζι για φαγητο βαζω σε δυο μπολακια του παγωτου το φαγητο μου και την σαλατα και παω στην τηλεοραση και στον υπολογιστη ετσι και τις ημερες των χριστουγενον δεν καθησα στο τραπεζι μετην οικογενεια λιγο να γκρηνιαζη αλλα εγω οσες φορες το δοκιμασα 2-3 ετρωγα πιο γρηγορα 2-3 μπουκιες και δεν μπορουσαν να κατεβουν οι τροφες και για αυτο τον λογο δεν ξανακαθησα.
Καλημέρα!
χρόνια σας πολλά ζεστά και αγαπημένα!!!!
Αυτές τις μέρες ακροβατώ αλλά τελικά κόβωντας κάτι από άλλα γεύματα άφηνα περιθώριο να απολάυσω χριστουγεννιάτικα εδέσματα!
Απόλαυσα βολτούλες, θαλπωρή, με την οικογένεια και προσπάθησα να με δω χωρίς το βαρύ καθεστώς της πολυφαγίας....πόση μοναξιά τελικά να κρύβει αυτή η πολυφαγία....
Έυχομαι ηλιόχρωμες γιορτές σε όλους μας!!
Χρόνια πολλά σε όλους σας. Bigjason συγχαρητήρια, τα πας περίφημα. Έχω διαβάσει ότι δεν πρέπει να περπατάμε αμέσως μετά το φαγητό. Σε εμάς βέβαια που δεν έχουμε πλέον μεγάλο στομάχι ώστε να αργεί η πέψη ίσως να μην πειράζει. Παρόλα αυτά καλό θα ήταν να περιμένεις 15-20 λεπτά μετά το φαγητό πριν βγεις για περπάτημα.
Χρονια πολλα ΤΖΙΝΑ και εγω μιση ωρα μετα το φαγητο τουλαχιστον πηγαινα για περπατημα.
Για τον υπνο υσχιει αυτο για μπορουμε να κοιμηθουμε αμεσως μετα το φαγητο?
Kαλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους και στις οικογενειες σας, αυτές τις μέρες τρώω διάφορα και σε ακανόνιστες ώρες, ποτά και αναψυκτικά δεν με δελεάσανε καθόλου φέτος αλλά δεν μπορούσα να φάω και κρέας οπότε αρκέστηκα εδώ και 2 μέρες να τρώω αυτή την φοβερή πρασινάδα απο το περίφημο φρικασέ με αγριογούρουνο που έφτιαξα, τα γλυκάκια τα τίμησα και για αυτό είπα απο εχθές να συνέλθω και να μπώ ξανά στο πρόγραμμα μου, στην ζυγαριά δεν ανέβηκα , τώρα μια και καλή στις 6 που κλείνω 4 μήνες.
jason, οπωσδήποτε μετά το γεύμα πρέπει να περιμένουμε καμία ώρα πριν κοιμηθούμε ώστε να αποφύγουμε παλινδρομήσεις τροφής και καούρες. Δυστυχώς έχω το κακό συνήθειο να κοιμάμαι νωρίτερα και ο οισοφάγος μου πολλές φορές διαμαρτύρεται...Quote:
Originally posted by bigjason
Για τον υπνο υσχιει αυτο για μπορουμε να κοιμηθουμε αμεσως μετα το φαγητο?
Είχα διαβάσει στις οδηγίες που μου δώσανε για το sleeve ότι βοηθάει να ξαπλώνουμε (όχι απαραίτητα για ύπνο) μετά το φαγητό και μάλιστα είχα παραξενευτεί κιόλας. Κι όμως όταν τρώω κάτι και μου πέφτει βαρύ πάω αμέσως και ξαπλώνω και έτσι χαλαρώνει αμέσως το στομάχι μου και δεν με ενοχλεί το ίδιο όπως όταν κάθομαι. Είχα παλινδρόμηση για δύο εβδομάδες μετά το χειρουργείο αλλά μετά μου πέρασε. Νομίζω ότι επειδή οι ποσότητες που τρώμε αναγκαστικά δεν είναι μεγάλες (ευτυχώς δεν νοιώθω πλέον αυτό το απαίσιο βαρύ φούσκωμα που ένοιωθα μετά από πολύ φαγητό) μπορούμε να κοιμηθούμε εφόσον το στομάχι μας και πολύ γεμάτο δεν είναι αλλά και αδειάζει γρήγορα.
Σημερα
Πρ:1/2 γιαουρτι με κονφεηξ κ 1 κτγ μελι
Δε:1συκο αποξηραμενο και ενα δαμασκηνο
Με:ψαροσουπα 35γρ ψαρι με λιγο πατατα και 2κτσ σαλατα
Απ:μισο κριτσινι και μια φετα γαλοπουλα
Βρ:το ιδιο με το μεσημερι
ΥΓ. Αυτες τις ημερες φτιαχνω μια πολυ ωραια σαλατα που την ειδα στο σαητ τις αργυρος αξιζη τον κοπο να την δοκιμασεται.
http://www.argiro.gr/%CE%9B%CE%B1%CF...AC%CF%84%CE%B1
π- δυο φρυγανιές με μαρμελάδα
δ- μισό παστέλι
μ- λίγο αρνί με σαλάτα
α- δυο γκοφρετίνια
β- μια χούφτα lays δημητριακών
καλύτερα σήμερα αλλά όχι σούπερ, αύριο ελπίζω να το στρώσω το πρόγραμμα.
Όντως φαίνεται να είναι πολύ ωραία η σαλάτα Bigjason. Θα τη δοκιμάσω αλλά δε θα βάλω μουστάρδα και σέλερυ γιατί δεν μου αρέσουν. Το ρόδι πάντως που έχει είναι πολύ θρεπτικό, η αδερφή μου ότι σαλάτα και να φτιάχνει βάζει πάντα και λίγο ρόδι.
καφε με λιγο γαλα,κρακερακι
μανταρινι
μια κουταλια σουπας τραχανα
ενα καστανο στιφαδο με ενα μανιταρι (το μανιταρι επεσε βαρυ κ τα εβγαλα :( )
πορτοκαλι
60 γρμ τραχανα με αθοτυρο
μιση μπανανα,2 μπουκιες εκλερακι (δεν αντεξα να μην δοκιμασω!)
κιλα 98! πιο κατω απο οτι ειχα βαλει στοχο να με βρει ο καινουργιος χρονος! :))))
Πετάει η ομάδα!!!:starhit:Quote:
Originally posted by Alina
κιλα 98! πιο κατω απο οτι ειχα βαλει στοχο να με βρει ο καινουργιος χρονος! :))))
:) τζινα μου ειμαι τοσο χαρουμενη που δε το πιστευω! νιωθω οτι ζω ονειρο! σημερα ακομα πιο κατω! φοβαμαι να χαρω! μετα απο το πρωτο μηνα που σταματησα να χανω ευκολα θεωρησα οτι θα ειναι πολυ δυσκολος αγωνας... κ τωρα ξαναπερνω ελπιδες! πολυ δειλα ομως δε θελω να ξαναπογοητευτω... ασε που νιωθω τυψεις οτι τρωω κ πολυ!!! οτι κ να ειναι παντως αυτες τις μερες μου κανει δωρακια! καθε 3 με 4 μερες κ κιλο! ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα!
:thumbup:Quote:
Originally posted by Alina
:) τζινα μου ειμαι τοσο χαρουμενη που δε το πιστευω! νιωθω οτι ζω ονειρο! σημερα ακομα πιο κατω! φοβαμαι να χαρω! μετα απο το πρωτο μηνα που σταματησα να χανω ευκολα θεωρησα οτι θα ειναι πολυ δυσκολος αγωνας... κ τωρα ξαναπερνω ελπιδες! πολυ δειλα ομως δε θελω να ξαναπογοητευτω... ασε που νιωθω τυψεις οτι τρωω κ πολυ!!! οτι κ να ειναι παντως αυτες τις μερες μου κανει δωρακια! καθε 3 με 4 μερες κ κιλο! ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα!