Sediaita αδυνατιζουμε γιατι εμεις το θελουμε και οχι να ειμαστε αρεστοι στους άλλους!!!!
Αλλιμονο αν ζεις με το αγχος της ζυγαριας μηπως και πει τιποτα ο συντροφος σου !!!
Printable View
Sediaita αδυνατιζουμε γιατι εμεις το θελουμε και οχι να ειμαστε αρεστοι στους άλλους!!!!
Αλλιμονο αν ζεις με το αγχος της ζυγαριας μηπως και πει τιποτα ο συντροφος σου !!!
κοριτσια ειμαι σε διλλημα ............τι να φαω για βραδυ κατι θελω :
Να φτιαξω μια αυτοσχεδια μους ή ενα σαντουιτσακι ............. οεο ?
σαντουιτσακι να σε πιασει!
σκεφτομαι οτι ειναι η πιο λαθος μερα για εξοδο και λιγες οι πιθανοτητες να μην το μετανιωσω :P
Δικιο εχεις ! με τη μους μονο θερμιδες θα παρω παραπανω !!!
Ευχαριστώ κορίτσια! Όχι αλλά έχει αδυνατίσει αυτός αρκετά, έχει χάσει περίπου 10 κιλά και χωρίς ιδιαίτερο κόπο και δεν είχε τόση ανάγκη όσο εγώ και μου το κοπανάει συνεχεια. Ασε που μου λέει συνέχεια ότι αν είχε και αυτός πολλά κιλα παραπάνω δεν θα μου άρεσε. Μου χει ρίξει πολύ την ψυχολογία! Και δεν με πειράζουν τόσο αυτά που λέει όσο ότι εισπράτω ότι δεν του αρέσω. Μια χαρά με αγαπάει και με εκτιμάει για το χαρακτήρα μου και περνάμε και καλά μαζί αλλά ώρες ώρες νιώθω ότι είμαστε πιο πολύ φίλοι παρά ζευγάρι.
Alma libre και εγω σαντουιτσάκι ψηφίζω. Και θα σε πιάσει και θα νιώθεις οτι έφαγες κάτι πιο υγιεινό.
-ότι τα κιλά μου έχουν μειωθεί σε τόσο ικανοποιητικό βαθμό που αρχίζω να ξαναβρίσκω τον παλιό καλό μου εαυτό.επιτέλους..
-ότι μία εικόνα σαν τη σημερινή είναι αρκετή να μου φτιάχνει όλο το 24ωρο: στο απέναντι μπαλκόνι μια δίχρονη πιτσιρίκα έπαιζε και κυνηγούσε το μαλλιαρό σκυλάκι της και το παίδευε τόσο πολύ γελώντας με τη καρδιά της που το καυμένο σφηνώθηκε σε μια γωνία κάτω από ένα τραπέζι για να γλιτώσει από τα χέρια της λιλιπούτειας αφεντικίνας.
-ότι βαρέθηκα να ξυπνάω σαν τον βρυκόλακα απ'τις 4 και απ΄τις 5 τα χαράματα λόγω εργασιακού άγχους
-ότι ζηλεύω τρελά έναν φίλο που για το κάθε τι στη ζωή του λέει "δεν μ'αγγίζει τίποτα" και το εννοεί..Τόσα χρόνια συναναστροφής και δεν του έχω μοιάσει στο παραμικρό.
την καλημέρα μου
Quote:
Originally posted by bubulitsa86
egw skeftomai ti na parw doro tou mpampinou mou gia aurioooooo........???!!!!!!!!
μια πιπα :lol:
(hand made)
Quote:
Originally posted by click
θα σου πει η μιτσοκολο τι να παρεις ειναι ειδικη σε τετοιες συμβουλες!!!:D:smirk:
αλμα, η φαιδρα μου ειπε ενα κορυφαιο..
αυτοι θα επρεπε να ζηλευουν αυτο που κανεις εσυ, οχι εσυ αυτους, απλα πλακωνουν τις σοκολατες, σιγα. :yes:
:lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: καλημερουδια σε ολεςςςς
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by mitsokolo
Quote:
Originally posted by bubulitsa86
egw skeftomai ti na parw doro tou mpampinou mou gia aurioooooo........???!!!!!!!!
μια πιπα :lol:
(hand made)
mitsokolo εγραψες..
χαχαχαχα Σισακι μου τι κανεις μικρο μας? :love:
σκέφτομαι τι καλά που θα ήταν να μην γραφουν ΑΛΛΑ ντι ΑΛΛΩΝ στα διάφορα θέματα,επειδή εκεί βρέθηκαν εκεί αποφάσισαν να γράψουν:flaming: και καλά οι "ξένοι" στο φόρουμ αλλά και αυτοί που μπαίνουν και γράφουν τόσο καιρό...ήμαρτον...
κατά τα άλλα έχει συννεφιά,βαριέμαι και ματα-ξανά βαριέμαι :roll:
μια χαρά είμαι mitsokolo, αν κ εγω δε θα γιορτάσω απο κοντά σήμερα του βαλεντίνου ...."γιόρτασα" όμως το παρασκ/κύριακο:love:
να πω την αλήθεια δε γιόρτασα με την έννοια δώρα, λόγια μεγάλα κ τέτοια γιατί πολύ δύσκολα μου βγαίνουν, αλλά ο άλλος τα καταλαβαίνει.
Και σήμερα δε θα του πω τίποτα αν δε μου στείλει αυτός κανενα μήνυμα.
Το θεωρώ περιττό.. γιατί δε θέλω να τον πιέζω και ξέρω τι νιώθει για μένα οπότε για μένα είναι όλα μια χαρα..........!!:)
Εσύ θα γιορτάσεις???? :love:
ετσι ετσι αστον λιγο να τζιτζιριστει :lol: :lol: :lol: καλα κανεις και δεν πιεζεις τις καταστασεις αφησε λασκα τα λουρια :P
και βεβαια θα γιορτασω οπως καθε μερα :P :P :P :P :P :P
τελειαααααα............ καλά να περάσετε mitsokolo όπως κάθε μέρα..;)
και συ κοριτσακι μουυυυυ :tumble::grin:
κατα τ'αλλα σκευτομαι οτι δεν μπορω ακομα να συνηδιτοποιησω τις αλλαγες πανω μου, και οταν βλεπω γνωστους στον δρομο και δεν με καταλαβαινουν ειναι και γαμω τις αισθησεις :thumbup: