polinaki.... κούκλα:thumbup: :)
Printable View
polinaki.... κούκλα:thumbup: :)
Πωλίνα πολύ σε χαίρομαι!
Μου αρέσει που βάζεις και φωτογραφίες στο θέμα σου!:spin:
Καλή αρχή στη δουλειά και στο περπάτημα! Κράτα την ψυχολογία σου τόσο ψηλά, μόνο καλό θα σου κάνει!
Αυτός ο αέρας ανανέωσης σκορπά τη θετική του αύρα μέσα στην παρέα του φόρουμ!:smirk:
Τουλάχιστον εγώ έτσι το νιώθω... Keep going girl!
Σισι μου σε ευχαριστώ πολύ!!!
Αγγελική μου το θεματακι μου το θεωρώ και σαν το ημερολόγιό μου το οποίο μοιράζομαι με πολύ καλά φιλαράκια, γιαυτό βάζω και τις φωτογραφίες μου!
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!
Οσο περνάει από το χέρι μου θα την κρατάω πάντα σηκωμένη (την ψυχολογία μου, μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό!!! χαχαχχαχαχα).
Με κάνεις και κοκκινίζω με αυτό που λες ότι σκορπώ θετική αύρα στο φόρουμ!!! Νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολή!!!! Σε ευχαριστώ πάντος!!!!
Λοιπόν σήμερα έκανα 40 λεπτά περπάτημα!!!!! Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον εαυτό μου!!!
Μπραβο Πωλινακι μου κουκλα,αδυνατισμενη με ωραιο φορεμα.Ολα να πανε και πολυ καλα στην δουλεια,αν και απο την πρωτη μερα εδειξες τι αστερακι εισαι.Να εισαι παντα καλα και να χαμογελας!Φιλακια πολλα και στον Αντρικο σου,ενταξει ενταξει και σε εσενα χι χι!!!
Καλημέρα συμπεθέρα μου!!!!!! Σε ευψχαριστώ πολύ πολύ πολύ καλή μου!!! Εχει πολύ καιρό να τα πούμε.... Μάλλον δεν προλαβαίνεις ε? Η μαμά σου τί κάνει? Η νυφούλα μου όλα καλά? Φιλακια πολλά στην μαμά, στην Αννούλα και ακόμη πιο πολλά σε σένα!!!!!
Καλησπέρα κορίτσια μου!!! Τί μου κάνετε? Εγώ ετοιμάζομαι να πάω για περπάτημα. Για να δούμε πως θα τα πάω σήμερα!
Ακόμα 40 λεπτάκια σήμερα!!!! Πολύ καλά παμε!!!
Καλημέρα σας!!!!
τί μου κανετε? Σήμερα νιώθω πραγματικά υπέροχα, και δεν ξέρω και τον λόγο!!! Ελπίζω να μην μου το χαλάσουν μεστην μέρα!!!!!
Φιλακια!!!!
Α δεν ζυγίστηκα γιατί προσπαθώ να αποτοξυνοθώ λίγο από την ζυγαριά. Εχω το ζύγισμα της διαιτολόγου που ήταν την περασμένη Δευτέρα. Είπα να κάνω καμιά βδομάδα περπάτημα και μετά να ανέβω στην ζυγαριά!!!! Φιλακια!!!!
καλημέρα Πωλίνα!! Νομίζω η πιο έξυπνη κίνηση της μέρας είναι που προσπαθείς να αποτοξινωθείς από το ζύγισμα! Θα σε ωφελήσει ψυχολογικά & -τέλος πάντων- ας γεμίζουμε τη σκέψη μας με ενέργεια θετική , με εικόνες που μας γαληνεύουν και ας απομακρυνουμε ό,τι μας στρεσάρει. Εεεε και πως να το κάνουμε, η ζυγαριά την έχει την αγωνία της...Φιλιά!
Γιώτα μου έρχετε και σένα η μέρα σου!! μετράς ώρες τώρα!! χεχεχεχε
Απλά πήρα την απόφαση πως αν είναι να χάσω άλλο βάρος, θα χάσω είτε ζυγίζομαι είτε όχι. Οτι περνάει από το χέρι μου το κάνω, από κει και πέρα ο θεός θα αποφασίσει αν θα με ανταμίψει και πόσο.
δεν υπαρχει καλυτερο βημα απο αυτο που εκανες να βαλεις το περπατημα στην καθημερινοτητα σου!
μπραβο!!!!!!!:thumbup::thumbup:
πωλινακι μπραβο κουκλα μου που το κανεις καθε μερα..κανει πολυ καλο..συνεχισε...(εγω ειμαι του διαδρομου χαχαχαχα)
Το έχω βάλει καθημερινά κορίτσια γιατί το χρειάζομαι, και όχι μόνο σωματικά. Το χρειάζομαι ψυχικά. Είναι 40 λεπτά απόκλειστικά δικά μου, χωρίς σκέψεις, χωρίς σκοτούρες, χωρίς έγνιες.
Μιγκ μου σκέφτηκα και εγώ να πάρω διάδρομο αλλά μετά αμέσως απέριψα την ιδέα γιατί η ανάγκη μου δεν είναι αυτό καθεαυτό το περπάτημα, αλλά το να βγω από το σπίτι. Και ο διάδρομος θα με κρατούσε μέσα.
Καθημερινά ανυπομονώ να γίνει 8μιση το βράδυ για να βάλω τα παπουτσάκια μου και να ξεκινήσω. Προχθες πήγα με την μαμά, χτες με τον αδελφό μου, σήμερα μάλλον θα επιδιώξω να πάω μόνη μου, θα δείξει.
Πάντος με βοηθάει στο να ξεφίγω από πολλές σκέψεις και καταστάσεις.
Σας αφίνω,πάω για ψώνια με τον μικρό. φιλακια πολλά πολλά
Τελικά δεν πήγα σήμερα περπάτημα..... Ξεκίνησε να βρέχει :(:(:( Ευτυχώς προλάβαμε και πήγαμε με τον μικρό τουλάχιστον στην υπεραγορά και στο lidl.
ναι σ αυτο εχεις δικιο..ξεφευγεις κατα πολυ...