Quote:
Originally posted by ~aggelaki~
Aπορω πως δεν σας αρεσει το κεφιρ..Εγω το λατρευω σε γευση!! μηπως δεν το τρωτε σςτσα ρε κοριτσια? εγω πχ για πρωινο κοβω σε πολυ μικρα κομματακια ο,τι φρουτο εχω (με μπανανα και ακτινιδιο ειναι τελειο..με μουρα επισης.. με φραουλες επισης! ) και χυνω μεσα κεφιρ.- εγω το φτιαχνω μονη μου βασικα, δεν παιρνω του εμποριου, εχω μηκυτες βαζω γαλα και σε 1 μερα γινεται..ειναι οντως πιο νοστιμο αλλα και του εμποριου νοστιμο μου φαινεται- αν ριξεις μεσα και μελακι γινεται σουπερ! και η κανελα ταιριαζει.. ααα!και τα αποξηραμενα ταιριαζουν τρελα με το κεφιρ.. ζουζου πιες κεφιρ με χουρμαδες να παθεις πλακα! ναι, παιρνω κι εγω χουρμαδες αλλα τους βασιλικους, ειναι "αντε γεια"!! αν οι κανονικοι σου αρεσουν τους αλλους θα τους λατρεψεις.. αλλα εχουν σιγουρα υψηλο γλυκαιμικο δεικτη.. με μετρο θελει! Εναν βασικα να φας σε λιγωνει τοσο που νομιζεις οτι εφαγες γλυκο! τελειος,τελειος, δεν εχω λογια!
Σμαρτ την ψιχα δεν την εχω δοκιμασει ποτε σε σαλατα-γενικα ομως το αμυγδαλο δεν μου ταιριαζει στη σαλατα προσωπικα, προτιμω κουκουναρι η κανα ηλιοσπορο.. αααντε το πολυ καρυδι! εμφανισιμο σιγουρα δεν θα ειναι παντως.. τα μπισκοτα παντως ειναι ο,τι πρεπει. Ελη θα φτιαχνεις μπαρες και θα αρχισεις να τις πουλας!
Το βαλσαμολαδο εννοειται δεν ειναι για καθημερινη χρηση, αλλα αν εχεις προβλημα απο τα φαρμακα ειναι σιγουρα προτιμοτερο..
Καλα Ελη ναι,,δεν θα εκανα καμια αλλη διατροφη "απαγορευτικη" πια.. ʼ-πα-πα.. Αντε απο κει..βρηκαμε την υγεια μας τωρα και θα τη χασουμε..!!
προσωπικά το λατρεύω το κεφίρ!!! κάνω κι εγώ τέτοιους συνδιασμούς...