Πω ρε σήμερα ήπια πάλι τον κώλο μου
Printable View
Πω ρε σήμερα ήπια πάλι τον κώλο μου
Ενιωσα μια συγκινηση για τη βασιλισσα Σοφια.
Συμφωνα με εγκυρα δημοσιευματα δεν την καλεσαν στα γενεθλια της πριγκιπισας και ξεσπασε δημοσιως σε κλαματα.
Τελικα εχουν ψυχη και οι γαλαζοαιματοι.Ειναι ημιθεοι
Νιώθω σκατά σήμερα... Μοναξιά, μελαγχολία και μιαν αναστάτωση γιατί χθες έβλεπα κάτι περίεργα όνειρα... Θα πάρω ένα ηρεμιστικό εκτός από τα τακτικά φάρμακα για να νιώσω λίγο καλύτερα... Πάλι καλά που υπάρχουν κι αυτά για τις δύσκολες ώρες...
Είναι κρίμα, ξέρεις τι ζημιά κάνει το ποτό στο ήπαρ και στο μυαλό σου? Ναι, ξέρω ότι δεν σταματάνε εύκολα οι εξαρτήσεις, αλλιώς δεν θα υπήρχαν εξαρτημένοι, αλλά είναι ωραίο το συναίσθημα να βλέπεις ότι δεν έχεις πλέον ανάγκη αυτό που σε καθόριζε παλιότερα! Σκέψου ότι, αν ζοριστείς ένα διάστημα, θα συνηθίσεις σύντομα στο να μη χρειάζεσαι το αλκοόλ. Εγώ δεν έχω τέτοια εξάρτηση, αλλά παλιότερα ήμουν εξαρτημένος από ζάχαρη, και έπαιρνα φραπέ γλυκό με γάλα, ή όλο σοκοφρέτες, και διάφορα τέτοια σκατολοίδια. Με έτσουξε ένα διάστημα, δεν μου άρεσε η γεύση πικρών καφέδων, αλλά τώρα παίρνω με ολίγη ή καθόλου ζάχαρη!
Καταλαβαίνω. Κι εγώ τους καφέδες κλπ τους πίνω σκέτους. Δεν τους αντέχω με ζάχαρη αλλά υπήρξε μια περίοδος που τους έπινα γλυκούς με γάλα και δεν μπορούσα να κρατηθώ! Αλλά επειδή από μικρή τους πίνω σκέτους όλους κατάφερα και τους σταμάτησα.
Το αλκοόλ είναι άλλη περίπτωση. Δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί δεν είσαι αλκοολικός. Δεν μοιάζει με τίπότε. ¨Ασε είναι ένας τάφος που θα τον σκαλίσω ώστε να βγω με πολλή προσπάθεια.
Άρχισα να γυμνάζομαι και αισθάνομαι καλά, σκέφτομαι ότι σε ένα χρόνο από τώρα αν συνεχίσω να γυμναζομαι θα έχω τεράστια αλλαγή στο σώμα μου και έτσι συνεχίζω.
Θα φύγει λίπος και κιλά.
Σε λίγο καιρό θα πάρω και ζυγαριά φαγητών να μετράω μερίδες.
εγώ ζυγίζω πολλές φορές πριν μαγειρέψω όμως, ειδικά τα γλυκά. πρέπει να ζυγίζω και τα μαγειρεμένα, μπράβο σου!
Χαχαχα user, εγώ θα το κάνω για να μην χάνω πάνω από ένα κιλό και να βγαίνει σωστά η διατροφή.
Άμα θες να τα ζυγίζεις καλύτερα μαγειρευτά, να μετράς θερμίδες και τέτοια.
όντως οι θερμίδες στα μαγειρευτά μετράνε. :rolleyes:
Λοιπόν, έχουμε και λέμε , αισθάνομαι χάλια γιατί δεν βλέπω πρόοδο με το άγχος και απογοητεύομαι.
Ίσως πρέπει να πάρω και άλλο χαπακι τι να πω.
Αισθάνομαι χάλια γιατί μετά το γυμναστήριο και το τρέξιμο , δυστυχώς με έπιασε ο εθισμός με τα τζανκ φουντ και χτύπησα δύο πιτογυρα, πισωγυρισμα τεράστιο.