αυτο το εχω απ'τον σεπτεμβριο. δε προκειται να ξανακανω σχεση, δε ταιριαζω ευκολα με ανθρωπους, δεν εχω καν φιλους. ειμαι δυσκολος και κακος ανθρωπος, καλα κανουν και με εχουν χεσμενο ολοι.
Printable View
αυτο το εχω απ'τον σεπτεμβριο. δε προκειται να ξανακανω σχεση, δε ταιριαζω ευκολα με ανθρωπους, δεν εχω καν φιλους. ειμαι δυσκολος και κακος ανθρωπος, καλα κανουν και με εχουν χεσμενο ολοι.
και συ χεσμενους δεν τους εχεις?
ναι τους εχω! πρωτα τους χεζω εγω και μετα αυτοι. με τις κοπελες ομως ειναι διαφορετικα. ειδικα τωρα...
Καλημέρα στα πλήθη.
..σκέφτομαι πως αποχώρησε ένα μέλος που συμπαθούσα πολύ και χωρίς σοβαρό λόγο...:(
κριμα!!!!!!παρασυρθηκανε ολες σε υβρολογιες!
σκεφτομαι τη 19χρονη που πρεπει να φαει ακυρο γιατι δε μου δινει αυτο που θελω, και γενικα δεν υπαρχει συνεννοηση και παιζει σαν μικρο κοριτσακι γιατι βρισκεται στο κοσμο της ακομα. ξυπνησα και με ασχημο πονοκεφαλο σημερα απ'την υγρασια (εδω βρεχει), πεθανε κι ο Παπαζογλου μαλακες κι ουτε μια κουβεντα τα καναλια.
ταξιδια εξωτικα
Σκέφτομαι να μπορούσαμε να παίρναμε ένα μεγάλο πούλμαν και να σας ταξίδευα σε Ελλάδα και εξωτερικό σε μέρει μακρινά και ονειρεμένα
Να ξελαμπικάρεται λίγο ο εγκέφαλός μας να σας έβαζα να ξεσπάτε στο παιχνίδι σαν όταν ήμασταν μικρά παιδιά και όχι στο να κονταροχτυπιέστε εδώ με τον πρώτο τυHONDA YAMAHA SUZUKI H γουατ έβερ
Φευγάτε, κάτι σαν διακοπές διαρκείας δηλαδή, δεν είν΄κακό..
Σκέφτομαι τη συναυλία του Παπάζογλου πριν χρόνια στη Θεσσαλονίκη, σκέφτομαι τα βράδια που άκουγα τις κασέτες του, σκέφτομαι πόσοι άνθρωποι έφυγαν τους τελευταίους μήνες, και μεις μείναμε πιο φτωχοί.
σκεφτομαι οτι θα μεινω μονη σαυτη τη ζωη-τρελη κ αδεσποτη παρολη την αγαπη-
μονο αν το θες...:)
"τρελη κ αδεσποτη παρολη την αγαπη, ετσι σε θελω κι ετσι εισαι αληθινα"...ελεγε ο Παπαζογλου κ ο Ρασουλης...με τα καλα μας κ τα ασχημα μας,ολοι μας....