Ναι, λένε ότι αρκούνε...
Υπάρχει περίπτωση να βρεθούμε σήμερα... Αν όχι, θα βγω μόνη μου εδώ στη γειτονιά αν το επιτρέψει ο καιρός γιατί είδα ότι θα βρέχει όλη τη μέρα...
Printable View
φιλαρακι να στο αλλάξει ο γιατρος πρεπει το φαρμακο νομιζω αν δε σε καλύπτει . πρεπει να το δει κι να το φτιαξει το ειν η βαση κι των αλλων θεματων σου αυτο .
@Άσπι τι κάνετε κυρία μου εσείς? Καιρό έχετε να μας πείτε τα δικά σας
Και σε ρώτησα και για το ρόφημα που κάνεις με κάστανο και κακάο πως το φτιάχνεις αλλά μάλλον δε θα το είδες το μηνυμα :rolleyes::p
φιλαρακι μου γεια χαρα ολα καλα ??δε μου εχεις απευθυνει λογο σε αυτα τα μηνυματα τα κοιταξα μανουλα μου μιλας στη κοπελα την αλην . τα καφεδακια ειν μίγμα που εν ετσι τα βρίσκεις αυτα σε γευσεις διαφορες κι ειν ολα πολυ ωραια . :rolleyes:
Κι εγώ το ελπίζω...
Όσο για την σκυλίτσα δεν είναι ότι πιο εύκολο να την βγάζω βόλτα με ένα μόνο χέρι καλό εκτός κι αν δεν κουβαλάω τίποτα άλλο...
Τελικά δεν βγήκα σήμερα καθόλου γιατί βρέχει συνέχεια κι απ' ότι είδα στο ίντερνετ έτσι θα συνεχίσει και τις επόμενες μέρες... Εκεί που είσαι εσύ τι καιρό κάνει;
γεια φιλαρακι μου καλο πρεπει να μιλήσεις με το γιατρο να δει τι θα γινει μαυτο για να εισαι εσυ καλα ψυχολογικά . αυτο που μετρα ειν να εις καλα εσυ κι μετα οσα ζεις θανε πιο φωτεινά στη ζωη σου .
ενα πολυ ευχαριστο τραγουδακι αφιερωνω εδω στα φιλαρακια τα γλυκα
https://www.youtube.com/watch?v=viUa8WhhuUg
Έχεις δίκιο με ένα χερι ειναι λιγο άβολο να τη βγάζεις. Αύριο θα εχει ήλιο εδώ και θα βγω και για καφε :)
Ελπίζω να βγείτε και εσεις!
Αυτό που συζητάτε με την Άσπι, οτι μπορεί να χρειάζεται καμια προσαρμογή η δοσολία πολύ σωστό, να το κοιτάξεις και αυτό, ίσως ευθύνεται και αυτό λιγο που είσαι τοσο ντάουν εδω και μέρες
Μπα, για να βγούμε παρέα δεν νομίζω αλλά σήμερα βγήκα μόνη μου για κάτι ψώνια εδώ στη γειτονιά και πήρα λίγο τον αέρα μου... Την Δευτέρα θα πάω ν' αγοράσω κάτι που θέλω απ' το ΙΚΕΑ οπότε θα χαζέψω λίγο τα προϊόντα... Κι ίσως κάτσουμε και για κάνα καφέ με τους γονείς μου, έχει μια ωραία καφετέρια εκεί κοντά...
Ναι, θα πάρω τηλέφωνο τον γιατρό από βδομάδα να τον ρωτήσω σχετικά...
γεια κι στα δυο φιλαρακια μου εγω τα γνωστα με την μανα μου ε εχω τα φαγια μου κι απολαμβάνω κι καφεδακια με γευσεις παντα καθε μερα κι τσαγια με μελι κι γευσεις απαικτες . εσυ γλυκο φιλαρακι με το χερι το πονεμενο θα πρεπει να στο αλλάξει το φαρμακο αν δε σε πιανει αυτο .
Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε;
Εγώ δεν νιώθω πολύ καλά... Όποτε μπορέσετε γράψτε μου να πούμε καμιά κουβέντα...
αφιερώνω αυτο το γλυκο βιντεακι στο λυπημένο φιλαρακι μου . :)
https://www.youtube.com/watch?v=RLDybteq_6Y
για ολα τα φιλαρακια άπαικτες μαγειρικές απολαύστε κι κρατείστε τα σάλια σας ειναι ολα λυχουδιαστα χεχεχε μην στεναχωριέστε φιλαρακια μου υπάρχουν τοσα που μπορούμε να δουμε κι να ξεχαστούμε στο νετ .:)
https://www.youtube.com/@Recetas_apetitosas/videos
πρεπει να ειναι ετσι οι συνταγες του απ αλην χωρα πρεπει να ειναι αυτο το καναλι φιλαρακι μου .λεω στον εαυττο μου ομως ολο αφιερώνω τραγουδια στα φιλαράκια μου τωρα εγω μου αφιερώνω αυτο γιατι με εκφραζει .:eek:
https://www.youtube.com/watch?v=5GeRaFoRsjU
Ακούμε και Μητροπάνο βλεπω, μπράβο. Καλά είναι να ασχολείσαι και με μαγειρική και μουσική και απο ότι βλεπω στη μουσική είσαι αρκετά ψαγμένη!
Είναι όμορφο να βλέπεις τι τρώνε σε διάφορα μέρη του κόσμου, δεν ξερω αν αυτο τώρα είναι αντιπροσωπευτικό αλλά σίγουρα έχει ενδιαφέρον :o ευχαριστούμε για τα βιντεάκια που μοιράζεσαι μαζί μας
χεχεχε περνα η ωρα με αυτα μωρε γιατι αν δε ειχαμε κι αυτα θα ειχαμε λαλήσει χεχεχε ο μητροπανος εδω με εκφραζει σε οσα νιωθω στη ψυχη .
Πάνε πολλά χρόνια αλλά ακόμα τον σκέφτομαι γιατί μου φέρονταν πολύ καλά και γιατί είμαι μόνη μου... Δυστυχώς δεν έχουμε επικοινωνία πια αλλά και να είχαμε αν ήταν μόνο τυπική δεν ξέρω αν θα μου αρκούσε... Θα ήθελα πολύ να τα ξαναβρίσκαμε αλλά ξέρω πως είναι αδύνατον... Απλώς το γράφω γιατί με ανακουφίζει κάπως το να μοιράζομαι όσα νιώθω...
Καλά κάνεις και τα μοιράζεσαι, πράγματι βοηθάει
Γιατί είναι τόσο αδύνατον να τα ξαναβρείτε? Εχεις προσπαθήσει να γνωρίσεις κάποιον άλλο αυτά τα χρόνια ?
Δεν είμαι της άποψης ότι υπάρχει μόνο ένας που να ταιριάζουμε, πιστεύω ότι υπάρχουν περισσότεροι συμβατοί, με τα καλά του και τα κακά του ο καθενας
δε αξιζει να πονας για οτι εχει ληξει οσο αφορα γκομενικα κι αυτα ειναι τα πιο πολλα μουφες. μην χαλάτε τη ψυχή σας ρε παιδια για ιστοριες που έχουν λήξει ειν κριμα . ο καθενας ας τραβαει τον δρομο του αν δε κατσει η φαση σωστα να ειν ολοι καλα μα ο καθενας πρεπει να κοιταει μπροστά . ειναι ματαιο να σκαζεις για κατι που εχει παει πισω στο παρελθον ας κραταμε οσα ζουμε κατι σα παρακαταθηκη ζωης που μας κανει πιο σοφους .
Είναι μεγάλη ιστορία, αν έχεις όρεξη ν' ακούσεις θα στην πω... Επιγραμματικά είναι αδύνατον γιατί -αν και άθελα μου- τον ταλαιπώρησα πολύ και κάποια στιγμή οι αντοχές του εξαντλήθηκαν... Και τι δεν έκανα για να τον ξανακερδίσω αλλά ήταν όλα μάταια... Δεν είμαι όπως ήμουν τότε αλλά δεν με αφήνει να ξαναπροσπαθήσω...
Όσο για άλλον άντρα ναι, προσπάθησα αλλά έπεφτα συνεχώς στον τύπο άντρα που δεν μπορώ να ανεχτώ, πιεστικό και βιαστικό... Αν και δεν γνώρισα πολλούς, μόνο δύο...
ετσι μωρε μην καθομαστε κι σκάμε για πραγματα που δε εχουν λυση ουτε αν τα κλωθογυρναμε στον νου θα φτιαξουν .πρεπει να το παλευουμε οσο μπορουμε μην μας καμνει κακο η καρδια μας ολλων εχει τα θεματα της μην την φορτώνουμε πιο πολυ . ας ταξιδεύει λιγο η ψυχη σε διαφορα ωραια οπως ταξιδια στο γιουτουμπ συνταγές μουσικη χόμπι κι τετοια . :cool:
ξερω οτι μπαινω σφηνα στη συζητηση σας εδω που εχετε μα ευγενικα κι οι δυο προσπαθείτε να μου μιλατε κι μενα .ευχαριστω πολυ θελω να πω κι το εκτημω . απλα βλεπω εχετε δεθει κι εχετε ιδιο συντονισμο κι ψυχη που ταιριαζει κι τα εχετε βρει κι σα ζιζανιο μπαινω λεω τα δικα μου νιωθω ασχημα κι δε θελω να γινομαι ενοχλητική θα προτιμήσω να απομακρυνθώ .θελω ολοι να ειστε καλα κι αγαπημένοι μεταξει σας οι ανθρωποι δε μου φταίει κανεις γιατι εγω εχω τα υπαρξιακά κι τα κομπλεξ μου ..:rolleyes:
Ναι, εχω όρεξη να ακούσω αν εσύ έχεις όρεξη να πεις ;)
Λες ότι τον ταλαιπώρησες , αλλά φαντάζομαι ότι σε ταλαιπώρησε και αυτός , έτσι είναι οι σχέσεις
Τι σε κρατάει απο το να ξαναπροσπαθήσεις να γνωρίσεις κόσμο? Καλά κάνεις και δεν ανέχεσαι τη πίεση, είναι κομμάτι αυτοφροντίδας και αυτό να εχεις όρια. Δε θα είναι όμωςόλοι βιαστικοί και πιεστικοί. Κάποια στιγμή, θα γνωρίσεις κάποιον που θα σου ταιριάξει
Γιατί βρε πληγώνεσαι μονη σου και νιώθεις ότι σου μιλάμε μόνο από ευγένεια ? Το ότι μιλάμε με τη Κύκνο δε σημαίνει ότι δεν χωρας και εσύ στη παρεα. Νιώθεις ότι δε σε καταλαβαίνουμε?
Προσπαθώ πάντως να σε καταλαβαίνω, ισως να μη φαίνεται ...
Αν νιώθεις καλύτερα να μην γράφεις οκ, ενοχλητική πάντως δεν είσαι, αφού στο έχουμε ξαναπει
καλυτερα για ολους να αποχωρει καποιος οταν νιωθει οτι δε χωραει καπου οχι γιατι οι αλλοι ειν κακοι ανθρωποι μα γιατι ο καθενας κανει πιο στενή παρεα με αυτους που ταιριαζει πιο καλυτερα . :)
Καλημέρα κορίτσια, πώς είστε;
Θα απαντήσω σε όλα τα μηνύματα απλώς λίγο αργότερα γιατί δεν νιώθω καθόλου καλά σήμερα... Έχω τα συνηθισμένα προβλήματα συν το γεγονός ότι έμαθα κάτι που με στεναχώρησε πολύ... Πέθανε ένας γατούλης της γειτονιάς που του είχα ιδιαίτερη αδυναμία... Ήταν πολύ καλό, τρυφερό κι αγαπησιάρικο πλάσμα... Τουλάχιστον πέθανε από γεράματα και χορτάτος και φροντισμένος...
Άσπεργκερ, δεν είναι ανάγκη ν' αποχωρήσεις απλώς θέλω ν' απαντάω όποτε μπορώ... Δεν μπορώ ν' αγχώνομαι και γι' αυτό οπότε λίγο υπομονή...
κι εγω εχω χασει ζωα κι ειν θλιβερο γιατι ειν παρεα μας κι φιλοι μας ψυχουλες :(.δε θελω κανεις να αγχώνεται εδω μπαινουμε να περναει η ωρα ομορφα κι να λέμε τον πόνο μας να ελαφρύνουμε . γιαυτο θελω να απομακρυνθω απο αυτο εδω το θεμα να μην αγχώνεται κανεις για το αν απαντα σε μενα κι τετοια . θα βρισκομαστε εδω κι εκει σε διάφορα ποστ κι αν τυχαίνει θα λεμε τη καλησπέρα μας χαλαρα :cool:
:rolleyes:
https://www.youtube.com/@4KEarthscapes
Καλημέρα Κυκνάκο.
Λυπάμαι πολύ για τον γατούλη. Ασχολούμαι πολύ με ζώα και εχω χάσει και δικό μου ζωάκι αλλά περνάω και την απώλεια με ζωα άλλων ή αδέσποτα. Αν δε το ζήσει κανεις δεν καταλαβαίνει.
Μπορείς να απαντάς όποτε θέλεις και ΑΝ θέλεις, μη πιέζεσαι, δεν παρεξηγουμαστε
Καλησπέρα Κύκνε... Σου πέθανε κάποιο ζωάκι αν κατάλαβα καλά;