α τελεια!!! νομιζα πως ειναι αμυλωδη λαχανικο.. και εχει καποιους ποντους..!
Printable View
α τελεια!!! νομιζα πως ειναι αμυλωδη λαχανικο.. και εχει καποιους ποντους..!
11.10.11
Πρωί
30 g corn flakes 2
100 g γαλα 1,5% 1,5
Ενδιάμεσα
1 καφεδάκι 2
1 μικρό μουστοκούλουρο 2
Μεσημέρι
300 γ γεμιστά 6 (πολλά βάζω το ξέρω γιατί όλο το ταψί είχε 4 ΚΣ λάδι και ήταν 6 μερίδες
σαλάτα μαρούλι-ρόκα χωρίς λάδι 0
Απόγευμα
1 μπάρα 2
Βράδυ
αραβικη πίτα μεγάλη (90γρ) 3
1,5 φέτες γαλοπούλα 1,5
2 φέτες τυρί dirollo 2
Φρέσκα μανιτάρια, πιπεριές πράσινες- κόκκινες, λίγο καλαμπόκι 0
2 κομματάκια σοκολάτα, (δηλαδή από τη σοκολάτα που έχει 6 σειρές, έγω έφαγα τη μισή σειρά. 2 ποντοι είναι καλά;; 2
24/25
Lena, θελεις να μας δώσεις το link του blog σου; αν επιτρεπεται βέβαια.. ίσως βοηθήσει κι εμάς;)Quote:
Originally posted by Lena
Λοιπόόόόόόόν, αντιγράφω από το σχετικό blog που ξεκίνησα να φτιάχνω:
Καλησπέρα Redish.
Mια ανάρτηση έχει όλη κι όλη, μόλις χτες άρχισα :-)
http://slimmaki.blogspot.com/
TEΛΕΙΟ το τικεράκι σου! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!
ΤΡITH, 11/10/2011
Πρωινό
1 καφές σκέτος 0pt
Δεκατιανό
--- 0pt
Γεύμα
1 μερίδα μακαρόνια νερόβραστα με 1 κ.σ. πεκορίνο τριμμένο 5,5pt
1 αγγούρι με 1 κ.σ. ελαιόλαδο + ξύδι 1pt
2 ELITE crackers κλασσικά 2pt
(υπολόγισα τους πόντους με το online calculator)
Απογευματινό + Γεύμα
---0pt
Σύνολο πόντων: 8,5/20pt
Έχω μια απορία: Κατέβασα ένα αρχείο excel, το οποίο υπολογίζει ημερήσιους πόντους κ.λπ.
Ανάμεσα στα άλλα, έχει ένα ποσό FLEX POINTS PER WEEK=35. Από εκεί, αφαιρέθηκαν αυτόματα οι επιπλέον 2 πόντοι της Δευτέρας, και τώρα το σύνολο είναι FLEX POINTS PER WEEK=33.
Εάν, δηλαδή, χρησιμοποιήσω 20 πόντους καθημερινά, μπορώ την Κυριακή να χρησιμοποιήσω επιπλέον 33 πόντους??? :shocked2:
Lena
κατ'αρχήν καλή αρχή στην προσπάθειά σου. Για τους 35 πόντους γράφω παραπίσω... Δες εδώ:
Quote:
Originally posted by Μαρία.
Εύα μην αγχώνεσαι και δεν νομίζω ότι ξέφυγες πολύ! Μια παρασπονδία που και που χρειάζεται. Όσο και να θες να παραμείνεις πιστή στο πρόγραμμα θα έρθει η αδύναμη στιγμή που θα φας κάτι παραπάνω. ʼνθρωπος είσαι. Γι'αυτό και το πρόγραμμα των πόντων δίνει έξτρα μπόνους πόντους 35. Αυτό συμβαίνει στο αμερικάνικο φλέξι. Και απορώ γιατί το ίδιο δεν προσαρμόστηκε και στο ελληνικό. Έτσι λοιπόν όταν κάποιος βγει έξω μπορεί να απολαύσει κάτι παραπάνω χωρίς τύψεις. Ή χρησιμοποιείς αυτούς τους έξτρα πόντους μέσα σε μια μέρα ή μέσα στην εβδομάδα μερικούς από αυτούς σε έξτρα περιπτώσεις όπως: μια αναπάντεχη έξοδο για φαγητό, μια επίσκεψη σε φίλους κλπ. Αυτοί οι πόντοι ισχύουν όταν δεν έχεις αποθηκεύσει τίποτε από άλλες μέρες. Εγώ λοιπόν θεωρώ ότι είσαι μέσα στους πόντους σου και δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι! :yes:
Σ' ευχαριστώ πολύ καλή μου!!! :starhit:
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12/10/2011
Πρωινό
1 τυράκι babybel 2pt
καφές σκέτος 0pt
1 κριτσίνι 1pt
Δεκατιανό
1 espresso με 2 κ.γ. ζάχαρη 1pt
Γεύμα
1 μερίδα χόρτα με 1 κ.γ. ελαιόλαδο 1pt
90γρ γαύρος τηγανητός 4pt
2 παξιμαδάκια crispies σίτου 2pt
Απογευματινό
---0pt
Βραδυνό
1 τσιζμπεργκερ 8pt
Σύνολο πόντων: 19/20pt
Νοιώθω πολύ καλά διότι, αφ' ενός δεν πείνασα καθόλου, αφ' ετέρου απόλαυσα και την ...λιχουδιά μου!!!
διανύω την 3η βδομάδα που δεν έχω χάσει...
(αφού δεν πήρα κιόλλας πάλι καλά)
Εύα μου στο σημείωσα και σε περασμένο ποστ, η διατροφή σου είναι πολύ αυστηρή. Αν θες να δεις απώλεια φτιάξε τα φαγητά κανονικά μαγειρεμένα. Πρέπει να "ξυπνήσεις" λίγο τον οργανισμό σου για να πάρει μπροστά. ʼλλωστε το φλέξι όταν γράφει 2 κουτ. γλυκού λάδι εννοεί το ορατό λίπος που μπορούμε να έχουμε στην σαλάτα μας, δεν μας περιορίζει το λίπος στο φαγητό. Δεν είναι σαν τις παλιές δίαιτες -όπως το weight down για παράδειγμα- που σου λέει δικαιούσαι μόνο 3 κγ. λάδι την ημέρα.
Συμφωνω με την Μαρια, πιστευω οτι η διατροφη σου ειναι αυστηρη και για το λογο αυτο ο μεταβολισμος σου εχει αδρανησει.Quote:
Originally posted by euapap
διανύω την 3η βδομάδα που δεν έχω χάσει...
(αφού δεν πήρα κιόλλας πάλι καλά)
είναι ο μόνος τρόπος για να μείνω σε χαμηλούς πόντους ρε παιδιά, είναι το μόνο που δε με πειράζει να φάω φαγητό χωρίς λάδι. Ολα τα άλλα δεν μπορώ να τα κόψω. Αν φτάνω τους 25 πόντους την ημέρα που δικαιούμαι και δεν υποσιτίζομαι (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) γιατί να αλλάξω κάτι;
Mα βρε συ Εύα σου δίνουμε μια λύση για να ξαφνιάσεις λίγο τον οργανισμό σου μέχρι να αρχίσει πάλι να χάνει βάρος και συνεχίζεις κανονικά την διατροφή σου όπως εσύ ξέρεις καλύτερα. Τουλάχιστον για 1-2 μέρες μέσα στην εβδομάδα φάε κανονικά.
ok, θα το αφήσω για το ΣΚ
πιστευεις ότι πρεπει να αλλαξω κ τους συνολικούς πόντους προς τα πανω;; ή μόνο να φαω κανονικό μεσημεριανό;
Την μέρα που θα φας κανονικά ξέχνα τους πόντους. Ξαναμετράς απ'την επόμενη κι έπειτα! ;)
(sorry που σε πρήζω)
θα ξεφύγω πολύ σε προειδοποιώ!
Χαχαχα!!!! Δεν νομίζω ότι θα ξεφύγεις. Μια χαρά θα τα πας! :smilegrin:
14.10.11
Πρωί
30 g corn flakes 2
100 g γαλα 1,5% 1,5
2 κουφέτα 4
Ενδιάμεσα
1 μπανανα 1
2 μήλα 0
Μεσημέρι
φακές χωρίς λάδι ένα γεμάτο πιάτο 250γ4
λαχανο - καρότο 1κγ λάδι1
Απόγευμα
1 μπάρα 2
3 μουστοκούλουρα 6 (πείναγα πολύ!!)
2 digestive4 (πείναγα πολύ λέμε!!)
Βράδυ
τοστάκι με τυρί με κανονικά λιπαρά και γαλοπούλα. 5
1 μπανάνα 1
31/25 τί τα ήθελα να μουστοκούλουρα;;; αλλα πολύ πείνα σήμερα...
Καλημέρα κορίτσια...
Εύα μην αυτομαστιγώνεσαι! Πείναγες και τα έφαγες τα μουστοκούλουρα. ʼσε που τα άτιμα είναι και στην εποχή τους κι από όποιον φούρνο να περάσεις μυρίζει το σύμπαν κανέλα και μούστος! :tumble:
Καλησπέρα κοριτσια
Έιχα κάνει το πρόγραμμα ww πριν 3 χρονια και σκέφτομαι να το ξαναξεκινήσω αλλα απ' ότι κατάλαβα άλλαξαν αρκετα πραγματα. Που μπορω να βρω τα καινουρια δεδομένα; καινουριους πόντους τροφων, flexipoints, προγραμμα excel? ʼλλαξε ο τρόπος που υπολογίζονται οι ποντοι που δικαιουμαστε καθημερινά;
myrtali μου δεν έχει αλλάξει τίποτε καλή μου. Είναι όπως τα θυμάσαι. Απλά κάποιοι-κάποιες από εμάς κάνουμε το νέο πρόγραμμα PointsPlus ή ProPoints. :)
Σε τι διαφερει το νέο προγραμα απ΄το παλιό;:question:
Αν θυμάσαι με το παλιό για να βγάλεις τους πόντους μια τροφής υπολόγιζες: θερμίδες, λιπαρά και φυτικές ίνες. Με το νέο πρόγραμμα πλέον υπολογίζεις: Πρωτείνες, Λιπαρά, Υδατάνθρακες & Φυτικές Ίνες. Το σύνολο των περιεχομένων μιας τροφής δηλαδή. Έτσι λοιπόν οι πόντοι σε αρκετές τροφές έχουν ανέβει, αλλά έχουν ανέβει και οι ημερήσιοι πόντοι μας για να υπάρχει σωστή αναλογία. Βασικά εγώ είμαι εδώ και μία εβδομάδα σε αυτό το πρόγραμμα και πιστεύω ότι έχει κάνει μια χαρά την δουλειά του. Αύριο ζυγίζομαι και έτσι θα ξέρω τι έχω κάνει!
Οκ, και που μπορω να βρω τους καινουριους ποντους τροφων κ τους καινουριους ημερησιους ποντους που μου αναλογουν; Ελπιζω να μη σε κουρασα με τις ερωτησεις μου
δεν υπάρχουν πόντοι που να περιγραφουν τη σημερινή κρεπαλη...
εκανα Πασχα!
myrtali όσοι κάνουμε το νέο πρόγραμμα το έχουμε αγοράσει ή μέσω του αγγλικού WW ή μέσω του eBay που το αγόρασα εγώ. Για το δε φλέξι το ελληνικό ότι θέλεις θα το βρεις εδώ: http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=1326
Εύα έτσι μπράβο. Από αύριο μπες ξανά στους πόντους σου!
εντάξει Μαρία! μετά το τζηζκέικ θα΄'μαι πάλι κυρία!
(το κρίμα στο λαιμό σου!)
:love::love::love:
ok, λοιπόν θα ξεκινήσω τα flexipoints μέχρι να παραγγείλω το νέο σύστημα. Είναι καλύτερα να πάρω το αγγλικό ή το αμερικάνικο; ποιό θα είναι ποιό χρήσιμο; απ' ότι διάβασα εδώ το αγγλικό έχει τον υπολογιστή σε κιλά κ γραμμάρια, αλλά το αμερικάνικο πιθανώς να έχει ελληνικά φαγητά; Μαρία εσύ που πήρες το αμερικάνικο, σε βολεύει; έχει ελληνικά φαγητά; ο υπολογιστής;
Από ελληνικά φαγητά αναφέρει μόνο καμιά 20αριά και αφορά ελληνικά εστιατόρια. Εγώ αυτό που κάνω εδώ και μία εβδομάδα είναι να μετράω πόντους σε κάθε υλικό που χρησιμοποιώ για τα φαγητά μου τα κανονικά μαγειρεμένα. Δεν γίνεται να βάλω σε δίαιτα τον άντρα μου γιατί δεν το έχει ανάγκη. Στο αμερικάνικο το μείον στο πακέτο είναι ότι δεν περιέχει έναν οδηγό με κανόνες διατροφής κι αυτό γιατί το πακέτο που έχω το αγοράζουν τα μέλη των WW στις συναντήσεις τους κι έτσι ενημερώνονται για όλες τις λεπτομέρειες απ'τις συμβούλους του. Έχει όμως το κομπιουτεράκι που σου βγάζει τους ημερήσιους πόντους σου σε pounds (με μια αναζήτηση στο google βρίσκεις την αναλογία σε κιλά) και γενικά μέσω αυτού μπορείς να κάνεις προσθαφαίρεση πόντων για κάθε ημέρα για μία εβδομάδα' κάτι σαν ημερολόγιο. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ αυτή την δυνατότητα, παρά μόνο να βρίσκω τους ημερήσιους πόντους μου για κάθε φορά που έχω απώλεια και φυσικά να βρίσκω τους πόντους σε τυποποιημένες τροφές. Σούπερ εργαλειάκι! Το αγγλικό είναι πλήρες πακέτο και μπορείς να το παραγγείλεις μέσω φαξ απ'την σελίδα τους εδώ: http://www.weightwatchers.co.uk/shop/hom/index.aspx
Εγώ αγόρασα το αμερικάνικο και για θέμα κόστους. Το πήρα σχεδόν σε μισή τιμή απ'το αγγλικό. Αλλά το αγγλικό είναι υπέρ πλήρες. Αποφασίζεις εσύ ποιό θες να αγοράσεις!
Ενημέρωση: -3,3 η απώλεια της 1ης εβδομάδας! :yes:
μαρακι καληεμρα ειδα στο blog σου την απωλεια σου!!! παρα πολυ καλα ε??
εχω μια αποροια .. προσπαθουσα να σου γραψω εκει αλλα δεν μπορουσα //
δεν σε δυσκολευει που ειναι στα αγγλικα τα φαγητα? κατι στα ελληνικα δεν υπαρχει ε?
τελιακ πως λειτουργει το καινουριο αυτο συστημα?
Μαρία, τι τέλεια εβδομάδα!
-3,3!
Συγχαρητήρια για την απώλεια!!! Συνέχισε δυναμικά!
Μπράβο και πάλι μπράβο!
Όσον αφορά τα ελληνικά φαγητά, στο Food companion μπορείς να τα βρεις σχεδόν όλα, αλλά με την αγγλική τους ονομασία.
Πήγαινε στο Google στη μετάφραση και βάλε πχ. ντομάτες γεμιστές. Είναι mushed tomatoes και γράφονται οι πόντοι στο βιβλίο. Τα ρεβύθια επίσης (μου διαφεύγει τώρα η ονομασία τους), τα φασολάκια είναι green beans, για τα μακαρόνια οκ (spaghetti), αν και δεν είναι ελληνικό μόνο φαγητό, κοκ.
Τα περισσότερα θα τα βρεις εκεί.
Το calculator είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο για τα τυποποιημένα φαγητά.
Στην πράξη, όλα τα εληνικά φαγητα μπορείς να τα φτιάξεις και να τα υπολογίσεις.
Παντελή ευχαριστώ, όπως σημείωσα και παραπάνω ήδη ότι μαγειρεύω το υπολογίζω ανά υλικό. Έτσι πλέον θα ξέρω στο εξής τους πόντους για τα φαγητά όπως τα μαγειρεύω εγώ. Είναι προτιμότερο άλλωστε. Το δε κομπιουτεράκι όχι μόνο είναι χρήσιμο για τα τυποποιημένα αλλά και γενικώς για τις φυσικές τροφές. Τα ρεβίθια αν και τα ξέρω ως chick peas τα έχουν τυπωμένα ως garbanzo στην λέξη beans. Εκεί έχουν την πλειοψηφία των οσπρίων.
Ζωή δεν διαφέρει το νέο σύστημα απ'το φλέξι απλά έχει αλλάξει ο τρόπος που υπολογίζουμε τους πόντους. Με το φλέξι βγάζεις τους πόντους μιας τροφής υπολογίζοντας θερμίδες, λιπαρά και φυτικές ίνες, με το νέο υπολογίζεις: πρωτείνες, υδατάνθρακες, λιπαρά και φυτικές ίνες. Θεωρώ ότι είναι πιο εναρμονισμένος με τις τροφές ο νέος τρόπος υπολογισμού των πόντων. Έτσι ενώ με το φλέξι κάποιες τροφές είχαν ελάχιστους πόντους με τους Πόντους+ βγαίνουν πολύ παραπάνω λόγω υδατανθράκων, για παράδειγμα.
Το κόστος είναι κάτι που με απασχολεί. Είδα στην αγγλική έκδοση ότι κοστίζει 90 λίρες, που είναι 103 ευρώ, ενώ αν πάρω μεμονωμένα τα απαραίτητα μόνο θα βγουν τα μισά. Να υποθέσω ότι τους πόντους των τροφών το έχει το shop companion; Τα απαραίτητα είναι το κομπιουτεράκι βασικά , και το shop companion; και τι άλλο;
myrtali να μη σε πάρω στο λαιμό μου, γιατί το αγγλικό δεν ξέρω πως τα ονομάζει τα βιβλιαράκια του. Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει ο Μάριος και η "πριγκίπισσα". Ελπίζω να δουν σύντομα τα ποστ για να σου απαντήσουν στην απορία σου.
Μαρία υποκλίνομαι στην απώλειά σου!! μπράβο
(και στα δικα μας οι λέφτερες)
16.10.11
Πρωί
3 ρυζογκοφρετες νε 3κγ μελι 5
Ενδιάμεσα
1 μπάρα 1,5
Μεσημέρι
μοσχαρι με ρύζι + μανιταρια 10 σωστο;;
χόρτα 1κγ λάδι 1
μισή φέτα ψωμάκι μαυρο0,5
Απόγευμα
1 μπάρα 1,5
1 μουστοκούλουρο 2
Βράδυ
τοστάκι με τυρί με κανονικά λιπαρά και γαλοπούλα. 4 και λίγο από της κόρης μου το τοστ 2
27,5/25
η ζυγαριά δείχνει +0,5
Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα σε όλους και όλες!
Μαράκι ένα πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και από μένα. Είσαι φωτεινό παράδειγμα!!
Η δική μου εβδομάδα ξεκίνησε με -600g, πράγμα που αρχικά με απογοήτευσε, διότι όλη την εβδομάδα πρόσεχα πολύ τους πόντους μου. :sniffle:
Αναλογιζόμενη, όμως, το τι έφαγα το Σ/Κ, λέω "πάλι καλά". :shocked2:
Ξεκινώ, λοιπόν, τη νέα εβδομάδα με αισιοδοξία!!!
Καλή συνέχεια σε όλους μας!!! :starhit:
Lena δεν θέλουμε απογοητεύσεις! Και τα 600 γραμμάρια είναι απώλεια. ʼλλωστε επί της ουσίας οι WW υποστηρίζουν πως η ιδανική απώλεια ενός ανθρώπου ανά εβδομάδα είναι από 500 γρ. έως το πολύ 1 κιλό, χωρίς στερήσεις στην διατροφή του! Κι εγώ το Σάββατο αν φανταστείς τι έφαγα το βράδυ... θα φρικάρεις: 1 πάστα τιραμισού (αντί για φύλλο είχε παντεσπάνι) και 1 βαθύ πιάτο λουκουμάδες της μαμάς!!! :D
Σ' ευχαριστώ για την ...καρδιοτονωτική ένεση Μαρία μου! :kiss:
(γιαμ...γιαμ... λουκουμάδες, ε?...)
16.10.11
Πρωί
3 ρυζογκοφρετες νε 3κγ μελι 5
Ενδιάμεσα
1 Μήλο και ένα αχλάδι 0
Μεσημέρι
μακαρόνια 4
χόρτα 1κγ λάδι 1
Απόγευμα
1 μικρό κομμάτι τζιζκέικ 9
Βράδυ
τοστάκι με τυρί με light και γαλοπούλα. 4
Μισό ντονατσάκι με ζάχαρη από τον Στεργίου. στους πόντους από τα Mc DOnalds γράφει "large chocolate donut 6 1/2" εμένα ήταν μόνο με ζάχαρη και έφαγα το μισό, οποτε θα βάλω 3
26/25 αλλα πιστεύω ότι τους βάζω πολύ μπόλικους τους πόντους