Ένα ροζολουλουδένιο για τη Λιλένια μου!
Printable View
Ένα ροζολουλουδένιο για τη Λιλένια μου!
Ένα βανιλένιο για την Αννεζίνα μου!(κι ας μ'αναγουλιάζει!)
Ένα φρουτένιο για το Βασουλίνι μου,ανάλογο της κολλητής της!
Ένα εορταστικό για την Ευγενία μου!(σαν το υπέροχο εστιατόριο,που με πήγε!)
Ένα μοσχομυριστό για το Νεκταρίνι μου!
Λίγο άγουρο,καθώς δεν είναι ακόμα η εποχή του...
Ένα ολόλευκο αγνό παρθένο για το ζεναρνί μου,σαν την αθώα παιδική φωνή-απάτη του!
Ένα λευκό νυφιάτικο για τη Μαιρηλουλού μου!
(οι μαύρες λεπτομέρειες είναι για να ταιριάζουν με τον γαμπρό)
Εσύ μάλιστα έχεις και μίνι μπανιερίτσα για το πρώτο μπάνιο του γάμου σας
(κατά την πρώτη νύχτα του γάμου βεβαίως βεβαίως!)
Ένα ρομαντικό και τρυφερό για τη Ζωήτσα μου,να της ταιριάζει!
Ένα γεμάτο άλατα για το Αλεκουζάκι μου!
(για να έχει δικαιολογία να καθαρίσει με Viakal μετά!)
Ένα χρωματιστό βαλιτσάκι για τη σύζυγο μου,
για να ταιριάζει με την υπέροχη καινούρια της κουρτίνα μπάνιου,
ροζουλί σαν το καμάρι της και με μία ελάχιστη δόση καφέ για εκείνη!
Ένα παιχνιδιάρικο παπένιο,καρπουζοφραουλί και μωρουδένιο για την Ελπιλουλού μου!
Ένα σοκολασμένο για την Παλιολουλού μου!
Κι ένα για μένα,λίγο φτωχό σε προϊόντα,αλλά με έμφαση στην σκηνογραφία,
που θεωρώ πως ταιριάζει απόλυτα με το ύφος του σπιτιού μου!
Επιπρόσθετα,το ένα σετ το κρατώ μέσα στο κουτί του ,καθώς σκοπεύω
να το επιστρέψω,μόλις αποβάλω τον δεύτερο εαυτό μου από πάνω μου!
Συγνώμη!Μην παραλείψω κι ένα φρεσκαδούρικο σετάκι
και για την άλλη μελλονυφούλα μας κι ας είναι κακό κορίτσι!
Δεν ξεχνώ κανένα από τα κοριτσάκια,που πέρασαν ή κάποτε σύχναζαν από τα μέρη μας,
ειδικά κάτι ήλιους,κάτι παλιόπαιδα,το Μαράκι από τη Ρόδο,φυσικά την Ονειρένια μας...
Αλλά περιορίστηκα σ' όσες χρησιμοποιούν το μπάνιο μας(με δυό τρεις αγαπημένες εξαιρέσεις)
Κι όποιος άλλος πάντως έχει όρεξη για ένα εορταστικό μπανάκι μαζί μας,
να κοπιάσει με μεγάλη μας χαρά!Έχουμε πολλά σετ στη διάθεση μας!
Σήμερα στα γενέθλια μας έχω βάλει σκοπό να σας ξεγυμνώσω όλους! ;) Κοπιάστε!
Μόλις πρόσεξα πως τόση ώρα που μουλιάζω στο μπάνιο,
πέρασαν τα γενέθλια μας!Και το φλουρί στην κοπή της πίτας μας
κερδίζει η Ζωήτσα μου,καθώς το δικό της σετ καταχωρήθηκε στις 5:09,
το πρώτο λεπτό του δεύτερου χρόνου μας!Το ξέραμε πως είναι η χρονιά σου
το 2010,τώρα έχουμε κι επιπρόσθετα συμπαντικά ντοκουμέντα!Καλότυχη και γουρλού!
αχ ποσο χαιρομαι που σημερα κλεινουμε ενα χρονο,
χαιρομαι που ειμαι μελος της ομαδας και τα λέμε μαζι καθε μερα
ειστε το αγχωλυτικο μου, αν και τελευταια δεν νιωθω και πολυ καλα,
καθε μερα ομως ειναι ξεχωριστη, και σημερα υποσχεθηκα στον εαυτο μου οτι θα ξυπνησω ευδιαθετη,
αυριο σκεφτομαι να κανω και μια κοπανα απο την δουλεια για βολτα στα μαγαζια με τις εκπτωσεις, κερναω και καφεδακι σε οποια αποφασισει να με ακολουθησει,
φιλια πολλα σε ολες, παω για μπανακι με το καινουργιο αφρολουτρακι μου, παλι με περιποιηθηκε η αρχηγος μας.......
ναταλια μου, μπας και επιασες δουλεια σαν νυχτοφυλακας και εμφανιζεσαι τετοιες ωρες?
να μην πω για την συζηγο που μας ξεχασε τελειως και εχει απο την Πρωτοχρονια να γραψει.........
μπαρμπουνι και εσυ πηρες απουσια εχθες, για σας παρακαλω ανασυνταξη γιατι μας φαγανε οι καινουργιες...........
Γλυκό μου κορίτσι...Quote:
Originally posted by NADINE
Ένα αγαπησιάρικο για τη Λινταλένια μου,τη σέξυ ταυρίνα μου!
αυτό θα διάλεγα και μόνη μου!
Έρωτά μου εσύ!
ωστε το καταλαβατε οτι ελειπα χθες ε?
ε, ναι λοιπον εχθες πηρα απουσια. ειχα πολυ δουλεια και το χειροτερο ειναι οτι ετοιμαζομαι γιατι θα μου ερθουν ελεγκτες την επομενη εβδομαδα και δεν μπορω να λειψω μερες που ειναι....για αυριο μιλαω...θα χασω τον δωρεαν καφε που προσφερει η κολλητη μου οπως λεει μια αλλη κολλητη καπου παραπανω....
ναταλιτσα μου, ευχαριστω παρα πολυ για το σετακι...ειδες, το ανοιξα πρωι πρωι σημερα και μαλιστα σχεδον διπλα διπλα με την κολλητη που μας εστειλες και παρομοια σετακια....μμμ, το δικο μου μυριζει φοβερα ωραια και μου κανει ενα δερμα απαλο....
χρονια μας πολλα λοιπον και σας υποσχομαι οτι δεν θα ειμα η τελευταια που θα αφησω αυτο το μπανιο....ρεντουκτιλομπανιο με τα ολα του. τον επομενο μηνα εχω γενεθλια κι εγω....κλεινω ενα χρονο και θα σας καλεσω στο παρτυ μου....Πολλα παρτυ εχουμε τον Φεβρουαριο....το βασουλινι κλειενει ενα χρονο με sleeve, η ναταλια εχει γενεθλια κανονικα, εγω κλεινω ενα χρονο στο φορουμ....ειστε να βρεθουμε να ξεσαλωσουμε?
βασουλινακο μου, λυπαμαι αλλά αν δεν ειμαι ετοιμη για τον ελεγχο την πεμπτη θα με διωξουν απο την εταιρεια. δεν με κρατανε επειδη ειμαι ομορφη....επειδη τους κανω τη δουλεια με κρατανε....και μαλιστα η διοικηση το λεει και καταμουτρα σε οποιον τυχει να μιλησει....ουδης αναντικαταστατος.....
τι λετε ομως να κανουμε ενα παρτακι 22-23-24 ή εστω αρχες φεβρουαριου?
βρε νεκταρινι....πού θα πας αγγλια? ξερεις οτι ακυρωνονται οι πτησεις λογω κακοκαιριας? εγω δηλαδη που ετοιμαζομαι για την πεμπτη, μπορει και να μη μου ερθουν.....2 αλλους επισκεπτες που περιμεναμε αυτη την εβδομαδα απο γαλλια και αγγλια δεν μας ηρθαν λογω ακυρωσης πτησης.....κανονισε να το καθυστερησεις λιγο εκτος αν ετοιμαζεσαι για πολλα ψωνια....πιστωτικες μαζι σας ε? και σιγουρα να δουμε καμια φωτο....
αλαλουμακι που ρωτησες για τα χαπια, ναι τα επαιρνα πολυ καιρο. τα επαιρνα εδω και σχεδον δυο χρονια. κατα καιρους τα σταματουσα και τα αρχιζα. και ετσι το πηρα αποφαση και συνεχιζω οπως μπορω. οτι κοβουν την ορεξη τη κοβουν ομως....μη λεμε οτι θελουμε....απο τοτε που τα εκοψα δεν μπορω να συγκρατηθω....ολο αρχιζω διαιτες και ολο τις χαλαω. ασε που δεν μπορω να ξυπνησω τα πρωινα...που εκεινα τα 5 το πρωι....απο τις 6 χτυπαει το ξυπνητηρι και 6:45 μτε τα χιλια ζορια σηκωνομαι....
πολλα εγραψα παλι και εχω και δουλεια.....
χρονια μας πολλα για αλλη μια φορα
Καλημερα κοριτσια!!! Χρονια μας πολλα και με λιγοτερα κιλα!!!
Κι εγω νιωθω πολυ τυχερη που ειμαι μελος της ομαδας μας, απο τοτε μεχρι σημερα εχω καταφερει πολλα πραγματα που σιγουρα δεν θα τα πραγματοποιουσα αν δεν ησασταν ΕΣΕΙΣ! Μου εχει γινει απαραιτητη η επικοινωνια μαζι σας και οταν ο ογκος της δουλειας η αλλα προσωπικα θεματα δεν με αφηνουν να μπω, παντα υπαρχετε μεσα στο μυαλο μου και σας σκεφτομαι...
Ναταλακι μου σε ευχαριστω πολυ για ολα αλλα και για το ομορφο δωρακι σου!!!
Πολλα φιλακια σε ολες και καλο μπανακι!!!
η αληθεια ειναι οτι κι εγω σας σκεφτομαι ολη μερα. σε οτι σχεδον κανω το μυαλο μου ειναι στην "ομαδα" μας....εχει γινει μερος της ζωης μου και δεν μπορω να με φανταστω οτι καποτε θα ζω χωρις τη σκεψη οτι θα "μπω" να σας "μιλησω"....
Καλημέρα κορίτσια μου.
Και γω το ίδιο, θα συμφωνήσω απόλυτα με το Μπαρμπούνι, αν δεν μπω νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά.....
Σήμερα μαυρίλα ο ουρανός, βροχή, αυτός ο καιρός με ρίχνει τρομερά.... Τελικά εγώ ζω μόνο από Απρίλη μέχρι Οκτώβρη, τον υπόλοιπο χρόνο ζω μόνο από συνήθεια.....
Μήπως στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν αρκούδα και έπεφτα σε χειμερία νάρκη τον χειμώνα???
Ξέχασα να ευχηθώ και γω χρόνια πολλά για το τόπικ και την Ναταλία!!
Χρόνια πολλά λοιπόν στο τόπικ της μπανιέρας!
Να είναι καλά η οικοδέσποινα που το παρέχει, και όλες οι λουόμενες.
Παίρνω τα αφρόλουτρα μου και πάω για μπανάκι, με τα χνουδωτά
μπουρνουζάκια μας.
Α ρε Ναταλί ξέρεις να μας κάνεις να νιώθουμε όμορφα!
Σας φιλώ όλες γλυκούλες μου
Kαλησπέρα,μοσχομυριστές μου!
Αλλιώς τη φανταζόμουν τη σημερινή μέρα...
Ήθελα τουλάχιστον να τσατιαζόμασταν,
αλλά οι μέρες αυτές είναι δύσκολες
από άποψη εύρεσης χρόνου...Είχα λίγο
την Παλιολουλού μου εδώ...Μόλις μου έφυγε
και προβληματίζομαι αν θα πάω στην Κατερίνη
να πνίξω τον πόνο μου στον Θηβαίο απόψε.
Σας αφήνω φιλιά πολλά και πάω να ετοιμαστώ.
Να σας προσέχετε,πολύτιμες μου!
Έχω μαζεμένα πολλά καλαθάκια για όποιον έμπαινε
σήμερα να πάρει το μπάνιο του και δεν έχει ήδη,
αλλά ακόμα δεν ένιωσε την ανάγκη κανείς...
Αφήνω ένα προκαταβολικά...Φιλάκιαααα� �αααα
Αχ να χαρω φρουφρου και αρωματα!!!!
Τι ομορφιες ειναι αυτες!!!!!
Ναταλιτσα ευχαριστουμε πολυ πολυ!!!!
Χρονια πολλα λοιπον για τα γενεθλια!!! Να ειστε ολες ευτυχισμενες, χαρουμενες, αδυνατισμενες και θεογκομενες!!! Τις καλυτερες ευχες μου και στην αρχηγο του τοπικ, και της ευχομαι αυτο που επιθυμει περισσοτερο, να το παθει!!! :)
Αχ! παιρνω το υπεροχο μοσχομυριστο μου καλαθακι, διαλεγω και το ριγε, τριτο στη σειρα, μπουρνουζι, αναβω και το κερακι μου (απο το καλαθακι) και απολαμβανω ενα υπεροχο ζουζουνιαρικο μπανακι! Εχει και κρεμουλα το καλαθακι για μετα! αχ βρε Ναταλια ολα τα σκεφτεσαι! μουτς!
μμμμμμμμμμμμμμμμμ απολαυση!
Μπαρμπιτακι μου τεντζεροκαπακακι μουQuote:
[i]Originally posted by BARB3[/i
τι λετε ομως να κανουμε ενα παρτακι 22-23-24 ή εστω αρχες φεβρουαριου?
βρε νεκταρινι....πού θα πας αγγλια? ξερεις οτι ακυρωνονται οι πτησεις λογω κακοκαιριας?............κανονισ� � να το καθυστερησεις λιγο εκτος αν ετοιμαζεσαι για πολλα ψωνια....πιστωτικες μαζι σας ε? και σιγουρα να δουμε καμια φωτο....
σ ευχαριστω που με νοιαζεσαι! Δεν θα παω τωρα Αγγλια αλλα 25/2 μεχρι 1/3. Ειναι 4 μερες και ελπιζω να εχει καλο καιρο και να μην παγωσουμε και αποκλειστουμε (θα ειμαστε 3 φιλες). Λες βρε να ειμαι τοσο ατυχη? λες? Ελπιζω να ειναι καλος ο καιρος! "Η ελπιδα πεθαινει τελευταια. Αρκει να μην λενε ετσι την πεθερα σου" που λεει και το ανεκδοτο! χεχε
Οσο για το παρτακι τι εννοεις???? για γραψε λεπτομερειες!!! Τι εχεις στο πονηρο μυαλο σου? χεχε αντε να μας ξεσηκωσεις! :D
Στην Κατερίνη λοιπόν, !
Να με θυμάσαι , αν και το ξέρω σίγουρα...
καλά να περάσεις !!!
Χρονια μας πολλα!
Χαιρομαι που ανηκω στην ομαδα αυτη, ειστε ξεχωριστα ατομα ολες! Θελω να σας γνωρισω απο κοντα...
Δεν γινεται να περασει η μερα και να μην μπω να σας διαβασω.
Ευχαριστω Ναταλακι.... που το ξερεις οτι μ'αρεσει το αρωματακι αυτο?
Εισαι γλυκα!
Αχ βρε κοριτσια σας ζηλεψα! Τι κριμα να μη σας εχω παρει χαμπαρι νωριτερα, να γιορταζω και γω. Σας διαβαζω και νομιζω πως βρηκα το "κρυφο μου σχολειο". Ποση χαρα, συμπαρασταση, και θετικη διαθεση μπορει να παρει καποιος απο εσας! Ειλικρινα μοιαζεται με χαραμαδα φωτος μεσα στο σκοταδι , η γειτονια των ανθρωπων που με ανειδιοτελεια μπορει να με καταλαβει, να μου δωσει ελπιδα αλλα και να μ αφησει να κανω και γω το ιδιο γι΄αυτους , οσο περναει απο το χερι μου. Να στε καλα που υπαρχετε και ελπιζω να περισεψε ενα καλαθακι και για μενα!
καλημερα κοριτσαακια μου!!!!! ευχομαι να εχουμε μια υπεροχη μερα!
Ναταλακι που εισαι χαρα μου? ΠΣΚ Κατερινη? ευχομαι να εισαι καλα ζουζουνακι μου, να περιμενεις τηλεφωνο μου, μας εχεις λειψει...
Μπαρμπουνακι μου τα εκοψες τελικα τα χαπια ε? εγω λεω να τα αρχισω παλι, για λιγο, θα παρω 4-5 μερες και θα τα κοψω παλι. Εγω συνολικα τα εχω παρει 13 μερες, τα κοβω τα αρχιναω, ισα στην αρχη της διαιτας για να μου κοψουν την ορεξη. Παρ ολα αυτα παντως εγω Μπαρμπουνι μου δεν εχω την δικη σου ενεργεια και με διπλη δοση δεν τα καταφερνω...
Πριγκιπισσα μου που εισαι? πηγες Αθηνα τελικα? εισαι καλα ομορφια μου?
Νεκταρουλι ευχομαι ο καιρος να ειναι υπεροχος τοτε που θελεις και να περασεις Σουπερ στην Αγγλια σου!!! να σου ζησει και το ανηψουδι!!!
Ρενιο μου καλως ηρθες!!! Αλλη μια Κρητικια στην παρεα!!! πολυ ομορφες οι παρομειωσεις σου...με αγγιξαν πολυ!!! να εισαι καλα και να εισαι παντα κοντα μας...
Καλο ΠΣΚ να εχουμε!!!!
καλημερουδια κουκλες.
μπηκα για το πρωινο μπανακι, πριν αρχισω τα της δουλειας. το βασουλινι φανταζομαι ειναι για ψωνια απογοητευμενο που δεν ακολουθησε καμια....η ναταλια ή ειναι κατερινη ή κοιμαται, το μαρικακι παρων μαζι με εμενα, το νεκταρινι ετοιμαζει καμια σπεσιαλ συνταγη για τον σποτ....κι εγω εδω με ολα τα 87,8 κιλα μου....με μια εβδομαδα μεσα στην αμαρτια, ταχα κανω διαιτα και εχω πλακωθει στις μακαροναδες και τα μπαρμπουνοπιτακια....
α, το μονο θετικο μου ειναι οτι εκανα δυο βραδυα διαδρομο για 21 λεπτα....ταχα πηρα το στεπερ, ταχα εκανα δηλωσεις αρχιζω το ενα, αρχιζω το αλλο...
τα χαπια τα εκοψα, βλεπω τη διαφορα. δεν ξερω αν θα τα ξαναρχισω. το σκεφτομαι. πηρα πολλα ομως και χρειαζομαι μια αποτοξινωση αλλά θελω και να χασω τουλαχιστον τα κιλακια των γιορτων.....δεν ξερω, δεν ξερω....τα ρουχα τα καινουρια με ψιλοζοριζουν και ζοριζομαι κι εγω...ειναι και εκπτωσεις και δεν θελω να παω σε μεγαλυτερο νουμερο.....
εχει και συνεφια και μουνταμαρα και ειναι τα παντα βρεγμενα και με επιασε ενα κατι....
αντε να αρχισω δουλεια μπας και ξεχαστω ε?
νεκταρινι μου το παρτυ θα το κανουμε παρεα με τον σποτ? θελετε να ερθετε σπιτι μου με τα παιδια ας πουμε στις 23?
βασια? μεσα?
ναταλια που ηθελες τσατ? καλα εσυ δεν διαβαζεις για εξεταστικη? τι στατ μου θελεις? ταχα δεν θα μπορουσες να βρεθουμε μεχρι το πασχα.....καλε το στατ και αηδιες? αν δεν βρεθουμε θα παθω στερηση....θελω κοφι, ποτο, φαι, ενα κατι τελος παντων....
πενοπλασμα που εισαι χαμενο και στρογγυλευεις? σε χασαμε αλλά τον καφε δεν τον χανουμε....
ποιες αλλες θελουν κα μας γνωρισουν?
ή να βρεθουμε σαββατο πρωι για ψωνια σε κανενα πολυχωρο?
αντε καντε προτασεις....και τσαι παρτυ πρωινο καλο ειναι.....μαζι σας να ειναι και οτι ναναι που λενε....
παρασκευη σημερα....87,8 ειπα....οχι μονο δεν εχασα αλλά και κατι 200-300 που ειχα χασει τα ξαναπηρα.....ατιμο φαι γιατι εισαι τοσο ωραιο?
Καλημέρα αγαπημένες και απο μένα.
Ναταλάκι χίλια ευχαριστώ για το καλαθάκι μου. Το πριγκιπικό αφρόλουτρο ήταν καταπληκτικό. Και το είχα τόσο ανάγκη!!!!
Μαρικάκι μου, λατρεμένο, εδώ ειμαι ακόμα. Αθήνα ανεβαίνω αρχες της εβδομάδας που μας έρχεται. Δευτερα-Τρίτη θα είμαι επάνω.
Μπαρμπούνι μου...δε ξέρω αν σε παρηγορεί αλλα και εγω στην ίδια κατασταση με σενα ειμαι. Με έχει πιασει μια ακατάπαυστη μανια για φαγητο. Δε θέλω να σκεφτομαι τι έφαγα χθες...άστα!!!Φιλινάδες μου... δεν είμαι και στα καλύτερα μου. Προσπαθώ, το παλεύω, βαζω τη λογική να πρυτανεύσει, το γυρίζω από εδω, το γυρίζω απο εκει, ουσιαστικά δεν υπαρχει κάποιος λογος ....αλλα εγω δεν ειμαι καλα. Επηρεάζομαι πάρα πολύ και απ'όσα ακου και διαβάζω: κρίση, μέτρα, λιτότητα, περικοπές, ανεργεία, Αϊτή....παντού τόση δυστυχία.
Νομίζω θα σας ξαναγραψω όταν νιώσω λίγο καλύτερα...δε θέλω να στενοχωρώ και να επηρεάζω και σας. Την καλημερα μου να έχετε και ένα ηρεμο Σ/κ. Φιλάκια
Ρενιώ μου καλώς ήρθες και απο μένα. Συγνώμη που δε σε καλωσόρισα νωρίτερα. Είδες όμως που το Μαρικάκι μας, ως ξενιτεμένη κρητικοπούλα, αμέσως έπιασε το "Κρήτη". Η άλλη Κρητικιά της παρέας είμαι εγώ. Όσο για το καλαθάκι ... να είσαι σίγουρη ότι υπάρχει ένα και για σένα. Καλώς μας ήρθες.
Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά!
Διακρίνω μια μελαγχολία και μουντίλα σήμερα!
Όχι ! Είναι και Παρασκευή! Ψηλά το κεφάλι! Έρχεται ΣΚ και όσο να 'ναι κάπως θα ξεκουραστούμε και θα χαλαρώσουμε (όσες δεν έχουν παιδιά δηλαδή...).
Μπαρμπουνάκι μου μην πτοείσαι. Και γω ακόμα κρατάω τα 2 κιλά των διακοπών και δεν έχω μπει σε πρόγραμμα.
Θέλεις να ξεκινήσουμε κάτι μαζί από Δευτέρα?
Κάτι έχω στο νου μου που λέω να το ξεκινήσω για να στρώσει λίγο η κατάσταση.
Πέσμου αν θέλεις να ακολουθήσεις να στο στείλω και να έχει η μια την άλλη για συμπαράσταση (μιας και στα κιλά είμαστε ίδιες!).
Αλλιώς είναι να κάνεις κάτι με κάποιον άλλον παρέα κι αλλιώς μόνη..
Έλα σου κάνω πρόταση ανοιχτή!
Ναταλάκι μου εμείς οι δύο πότε θα συναντηθούμε για ένα πριβέ αφρόλουτρο. Θέλω να σου ανοίξω και μια ροζ σαμπάνια για την καλή χρονιά και ας πιεις μόνο μια γουλίτσα!
Νάμαι κι εγώ για μια καλημέρα και ένα γρήγορο ντουσάκι
με τα καινούργια μου αφρόλουτρα!
Τι κάνετε κοπελιές? Λίγο πεσμένες σας βρίσκω γιατί?
Αισιοδοξία καλε , και όλα θα πάνε καλά, διαφορετικά αν δε τόχουμε και μέσα μας
που να το βρούμε απέξω μας με αυτά που ακούμε και διαβάζουμε?
Καλώς ήρθες κι από εδώ Ρένιο και καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσεις,
καλαθάκι? αστειεύεσαι ? κάνει σωστή προετοιμασία το Ναταλάκι μας,
σίγουρα έχει καβάτζες!
Μπαρμπούνι μου ένα u2u που σου έστειλα το έλαβες?
Δε βλέπω ανταπόκριση και μάλλον σαλάτα θα τα έκανα
Για check please...
Φιλιά σε όλες και τα λέμε....
Kοριτσάκια καλημέρα και απο μένα λείπω κάτι μέρες μπήκα σήμερα και σας διαβάζω μία ώρα
καταρχάς χρόνια πολλά στο τόπικ και σε όλα τα υπέροχα κορίτσια του
πολλά πολλά ευχαριστώ στην αρχηγό για το άρωμα βανίλιας ναι αυτό με τρελαίνει!!!
φιλιά πολλά σε όλες τις κουκλιτσες όπου και αν είστε..
μπαρμπιτούλα και λιντάκι στα κιλα σας έφτασα αλλά όχι λόγω δίαιτας (έχω την μαμά μου στο νοσοκομείο αυτές τις μέρες έκανε ένα προγραμματισμένο χειρουργείο,πιέστηκα και στη δουλειά και στο σπίτι και ξέχασα να φάω και τσουπ να σήμερα 87 κιλάκια!! μου φαίνεται θα εφαρμόσω την δίαιτα της νηστείας...
μπαρμπίτα πριν πάμε νοσοκομείο αγόρασα κάτι χάπια που κόβουν την ορεξη τα benelinea είναι λέει φυτικά δεν πρόλαβα να τα δοκιμάσω όμως γιατί μπήκε νοσοκομείο η μαμα μου και μου κόπηκε η όρεξη μπαμ και κάτω λένε ότι δεν έχουν τις παρενέργειες των ρεντουκτίλ ..εγώ απλά σε ενημερώνω
να έχετε ένα υπέροχο σαββατοκύριακο όλες
απο δευτέρα υπόσχομαι να εμφανίζομαι περισσότερο την αγάπη μου και τα φιλιά μου...
λίντα μου κι εγώ θα ξεκινήσω διατροφή από δευτέρα πάλι θα πάμε μαζί στο πρόγραμμα θες???
Πάμε μαζί λοιπόν Αννεζινάκι και όταν μας διαβάσει ακολουθεί και η μπαρμπούνα.
Ξεκινάμε από Δευτέρα και αναφέρουμε αρχικά βάρος για να έχουμε σημείο εκκίνησης.
Εγώ έχω ένα συγκεκριμένο διαιτολόγιο, η κάθε μία θα κάνει το δικό της, εσύ με τον διαιτολόγο σου ή θέλετε να σας πω το δικό μου?
Με ενδιαφέρουν πολύ τα χάπια που πήρες (αν δεν έχουν τις παρενέργειες του reductil). Όταν τα ξεκινήσεις θέλω να μου πεις τις εντυπώσεις σου, μην με ξεχάσεις! Τα παρήγγειλες από το φαρμακείο και στα έφεραν? Κόστος? Και το ένα κουτί για πόσες μέρες είναι και πόσα πίνεις?
Για λέγε λεπτομέρειες.
Και το σημαντικότερο: περαστικά στη μανούλα σου!